Skoči na vsebino

Marija Reka

Priporočene objave

Objavljeno

Oznake bi lahko bile ob cesti, barva je zelo spolzka in pri že čisto normalnem zaviranju (pri hitrosti manjši od 50km/h) se lahko zgodi da guma zdrsi. :headbang:

Še ena hudo pametna pogruntavščina ni kaj. :headbang:

Objavljeno

Se strinjam s tabo KeC... te črte znajo biti zelo neugodne, kljub vožnji po omejitvah :unsure:

Objavljeno

Gremo v soboto pogledat? :naughty:

Objavljeno

Sam kišnjaka ne pozabit :whistle:

Objavljeno
Sam kišnjaka ne pozabit :whistle:

Kaj bo dež, jaz sem pa mislil, da bo sneg?

Objavljeno
Kaj bo dež, jaz sem pa mislil, da bo sneg?

Včer je bla ena malenkost snega gor

Objavljeno

A se še kr vozte gor :worship:

Js sm že kak mseca nazaj ukusu premrzu asvalt :headbang: , ene 4krat gor pa dol :whistle: , po kolenu, dokler nisn pr kapelci zviu obcestne ograje :unsure:

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Z Marijo je zgleda (vsaj legalno) konec. Danes sem bil gor. Na štirih mestih so na cesti nove talne označbe z velikim znakom za omejitev 50 !!

Torej od podna do vrha 50 .

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

To je še zmeraj prehitro za mene...... drugače, kako te bo pa zmiril.... :hmm:

Objavljeno

Same slabe novice :(

Kje pa naj js svojga motorčka sprobam :closedeyes:

Pa so to stalne "poslikave" ali samo "začasne nalepke" ? :unsure:

Objavljeno

Ah, sj ne bodo skoz dežural gor. Se bo že našel kakšen dan, ko jih ne bo.

Objavljeno

Ne vem zakaj bogu čas kradejo tam na vrhu, ko itak noben ne "pridirka" čez omejitev :rolleyes:

Objavljeno
Ah, sj ne bodo skoz dežural gor. Se bo že našel kakšen dan, ko jih ne bo.

:grim

Objavljeno

Komplicirate :D

Sam svetujem pa, previdno pri zaviranju navzdol, preko teh nebodijihtreba oznak. Drsijo ko ... :whistle:

Objavljeno

Česa ne poveš :angry:

Zakaj niso raje trbovljske strani poslikali :headbang: bi imeli vsaj nekaj "lepega" :rolleyes:

Objavljeno
Česa ne poveš :angry:

Lahko tudi kaj zašepetam :D

Objavljeno

pa to so prav ovinke prebarval s temi znaki? :headbang: da bo fajn drsel..al j dost pred ovinkom, če je na ravnem se niti ne bom sekiru velik...

Objavljeno
pa to so prav ovinke prebarval s temi znaki? :headbang: da bo fajn drsel..al j dost pred ovinkom, če je na ravnem se niti ne bom sekiru velik...

Potem se ti pač ni treba sekirat. Označbe so izven ovinkov. Ko bom utegnil, grem poslikat . :alien1:

Objavljeno

Kje te bodo pa merili, ko ni sploh nobene prave ravnine?

Objavljeno

Označbe so tik pred ovinki, ravno na delu, kjer ponavadi zaviraš. Sem že napisal.

Objavljeno
Z Marijo je zgleda (vsaj legalno) konec. Danes sem bil gor. Na štirih mestih so na cesti nove talne označbe z velikim znakom za omejitev 50 !!

Torej od podna do vrha 50 .

Eno vprašanje: Ali so tele talne označbe v skladu z zakonom? Ali ni za omejitve predviden obcestni znak, ne pa poslikave cestišča ki v mokrem nevarno drsijo tudi za avtomobiliste? Jst nimam pojma sicer, zato sprašujem.

Objavljeno
Kje te bodo pa merili, ko ni sploh nobene prave ravnine?

postavi stacionarca in te lepo škljocne odozad.

tablicedolpress :whistle:

Objavljeno
postavi stacionarca in te lepo škljocne odozad.

tablicedolpress :whistle:

Ono kanto boš pa ja videl... :kva2:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!