simonsi Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Za vsako metlo se štil najde, a kako že gre. :hmm:
ShadoW88 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Kaj se boste zmenle kaj, jaz bi rade volje dal za drink. :whistle: KeC pa pride z metlo,al pa z štilom za vajino metlo. :naughty: Seveda, samo jaz moram prej počakat do aprila, da lahko vozim motor :closedeyes: Svoj štil sem si pa že našla :whistle: .. BadWoman ga pa menda ne rabi, ker ima tako in tako svojega :whistle: :rolleyes:
BadWoman Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 (popravljeno) Seveda, samo jaz moram prej počakat do aprila, da lahko vozim motor :closedeyes: Svoj štil sem si pa že našla :whistle: .. BadWoman ga pa menda ne rabi, ker ima tako in tako svojega :whistle: :rolleyes: Veš kje je še april! :) Do takrat bo pa že padlo nekaj km :yes: Kaj pa ti veš? Za enkrat sem bolj slabo priskrbljena :closedeyes: tako da kec, ti kar nosi :whistle: Popravljeno Januar 31, 2008. Popravil BadWoman
AndiGS Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Včeraj na Marija Reki,cesta je mokra in spolzka,predvsem v zgornjem delu čez gozd je ogromno peska na cestišču,tudi v ovinkih.Zato previdno.
vrho1679 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Včeraj na Marija Reki,cesta je mokra in spolzka,predvsem v zgornjem delu čez gozd je ogromno peska na cestišču,tudi v ovinkih.Zato previdno. Danes zjutraj: Marija Reka suha. Temperatura asfalta 25 stopinj. Domačini čakajo motoriste z venci - kot na Havajih. Ob cesti navijajo nage babe, na vrh hriba je zastonj šnopc pa pir. Navali narode. :yea1:
bmwslo Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Danes zjutraj: Marija Reka suha. Temperatura asfalta 25 stopinj. Domačini čakajo motoriste z venci - kot na Havajih. Ob cesti navijajo nage babe, na vrh hriba je zastonj šnopc pa pir. Navali narode. :yea1: Evo se že odpravljam :kva2: :kva2: :kva2:
maus Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Evo se že odpravljam :kva2: :kva2: :kva2: js tud :whistle:
Climber116 Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 js sm učer biu gor, nazaj grede mim Trbovl naletu na radar :headbang:
bmwslo Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 js sm učer biu gor, nazaj grede mim Trbovl naletu na radar :headbang: In kakšen je bil rezultat "naleta" ??
Dr_Jakob Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 bah... Sm su dons preko Maricke pa je blo GROZA! morko, mrzlo, pesceno... skratka ... bljek ... bom pocaku do poletja
simonsi Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 Jaz sem tudi danes šel čez maričko, povprečno ene 25kmh. Je fajn potrebna aprilskega deževja.
Climber116 Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 In kakšen je bil rezultat "naleta" ?? rezultat je biu več kot 30km/h čez omejitev (naselje) napihu 0.00... sodnik za prekrške, ker sm mladoletn upam sam na opomin :whistle:
NejcZ Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 Danes sma jo z tomazin-om naskočla :worship: Spodaj je že super, zgoraj.. pa še ne.. Je še kr mokr k je še vse belo in se sneg topi, pa tud peska je še nekej. Kak tedn lepega vremena pa bo :worship:
NejcZ Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Čist zadnji ovinek na vrhu že drži kul.. za zmerno vožnjo!
simonsi Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 A probavaš kako je če ti tiste opanke potegne pod motor, skupaj z nogo? :naughty:
NejcZ Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Ja, te čevlje moram znucat do konca :whistle:
Climber116 Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Čist zadnji ovinek na vrhu že drži kul.. za zmerno vožnjo! na tem ovinku sm kot sopotnik z roko po tleh drsu, s husqvarno sm 125 :winkiss: ker sm js motor nekje spodi pustu, je benza zmankal, rs ka pa to :whistle: še sliko sm najdu, mal nižje dol slikan...
NejcZ Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 (popravljeno) Ja čaki da se mal ogreje še.. pa bo šlo tolk, čeprov tud to ni nek nagib :) Pa dobre čevlje ma, lepši kot moje najkice :worship: Pa še js sm v desno šol.. k vsi vemo da v levo gre bl hehehe Popravljeno Marec 30, 2008. Popravil NejcZ
Climber116 Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Ja, te čevlje moram znucat do konca :whistle: supermoto vansovke :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Pred 14 dnevi iz avta ... in tako še ene par x :alien1:
NejcZ Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Kaki 50 lol.. en tden je še za počakat pol bo pa race ready, ko se sneg stopi da nebo lih vsak ovinek mokr :P
Climber116 Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Ja čaki da se mal ogreje še.. pa bo šlo tolk, čeprov tud to ni nek nagib :) Pa dobre čevlje ma, lepši kot moje najkice :worship: Pa še js sm v desno šol.. k vsi vemo da v levo gre bl hehehe sej ni nek naklon, sliko sm pač najdu...
FazerMan Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 Evo dans in učiri bil na Marički lepa fura ne kej, sam ne enih par zgornjih ovinkih je treba pazit ker se še sneg topi in mal teče po cesti sam tega je zlo mal, šudra pa tud skor ni tu pa tam po sredini. Tak da kr veselo na vožnjo.
NejcZ Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 Pridemo spet za vikend še ostale ovinke poslikat O:-)
fp4492 Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Evo dans in učiri bil na Marički lepa fura ne kej, sam ne enih par zgornjih ovinkih je treba pazit ker se še sneg topi in mal teče po cesti sam tega je zlo mal, šudra pa tud skor ni tu pa tam po sredini. Tak da kr veselo na vožnjo. Moji včerajšnji vtisi so bili drugačni. Meni se še ne zdi primerna za vožnjo z motorjem :whistle:
Priporočene objave