fazerer Objavljeno Marec 4, 2005 Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 E mene zanima ena malenkost. V teh hladnih dnevih sem se spravil čistit svinarijo (ketn sprej,kamenčki itd....)pri tamalem zobniku za ketno....No problem je sledeč,hvalabogu se mi je strgalo tesnilo, ki pride pod ta levi deklc. Zdej pa vprašanje: A kdo ve kje to nabavit? Sem klical v Delto pa me je skor na rit vrglo,ko sem zvedel ceno...ta kos "papirja" stane baje 16 čukov..haloooooooo :kva2: ← gre tudi brez te dihtunge. verjemi, je ne rabis. preverjeno.
premza Objavljeno Marec 4, 2005 Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 V teh hladnih dnevih sem se spravil čistit svinarijo (ketn sprej,kamenčki itd....)pri tamalem zobniku za ketno....No problem je sledeč,hvalabogu se mi je strgalo tesnilo, ki pride pod ta levi deklc. Zdej pa vprašanje: A kdo ve kje to nabavit? Sem klical v Delto pa me je skor na rit vrglo,ko sem zvedel ceno...ta kos "papirja" stane baje 16 čukov..haloooooooo :kva2: ← Včasih je treba tud kako stran nazaj mal pogledat... .) Pred zimo sem pri generalnem čiščenju snel z mašine tudi levi pokrov (pokrov sprednjega verižnika), da očistim nesnago. Pri tem pa sem seveda strgal tesnilo med tem pokrovom in ohišjem motorja. Zadevo sem sestavil nazaj kar brez tesnila, ker se mi zdi, da je tesnilo tam bolj za okras (tesni gotovo ne). Ima to "tesnilo" mogoče še kako skrito poslanstvo? ← premza, nima nobene funkcije. ko sem imel se v lasti malega fazerja se mi je pripetilo isto (pac clovek zeli enkrat na sezono do potankosti ocistit ljubico) in sem potem naredil sigurno se 20k km brez tega tesnila in se nisem kaj dosti zivciral. verjetno je moja ex se vedno brez te dihtunge. naj bi bilo to tesnilo kao zascita, da voda in svinjarija ne prideta do prvega zobnika, vendar vecje svinjarije od ketenspreja tako ali tako ne more biti, voda pa na mokri cesti pride s ketno tudi do prvega zobnika, tako da... ← Ti kekcem v Krškem povej, naj si to tesnilo nekam vtaknejo in lepo furaj brez. Ne boš edini. Za en okras, ki se povrhu vsega niti ne vidi, jaz ne dam niti jura, ne pa 16... :blink: Če maš pa res preveč časa, pa vzemi kos kartona in ga izreži! :D
Frips Objavljeno Marec 5, 2005 Opozori Objavljeno Marec 5, 2005 Ja thx...sem prepozno pogledal kako stran nazaj :blush:
Sanda7 Objavljeno Marec 5, 2005 Opozori Objavljeno Marec 5, 2005 Frips,torbe zgledajo full :OK: hudo kje si pa jih nabavu kolkšna je prostornina in cena,kako pa sedi potem sovoznik
Frips Objavljeno Marec 5, 2005 Opozori Objavljeno Marec 5, 2005 (popravljeno) Nabavil v Louisu...mislim da sem takrat dal za njih enih 25 eurov (nek popust je bil) Drugace pa so 2x 15l do 2x21 ce jih razsiris......Sam jih nisem niti enkrat razsiril,ker z pravilnim pakiranjem cot dobis vse tnot :OK: Za 14 dni morja sem mel sam te torbe pa tank torbo :OK: Sopotnik sedi normlano, edino tocno pri tem modelu je mala tezava za njegove noge.....na fulstretne pride s petam,vendar gre...... Itak pa ne vozim na take dolge ture nobenga tko da :naughty: So pa super...se peleš kot da nimaš ničesar :OK: Popravljeno Marec 5, 2005. Popravil Frips
Sanda7 Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 ma kaj to je bl trda verzija ti kako pa to zmontiraš a vržeš čez zic al gre to pod zic in sta ločeni ali med seboj povezani sej pol verjetn ne rabiš zraven nobenih nosilcev verjetno .Skratka zgledajo odlično,si bo treba kej omislt sploh za tak dnar,kako pa se obnesejo v deževju a pride isto kot pri tank torbi da jih oblečeš v ponivinil
urosh Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 Če bi kdo rad dodal piko na i za svojo ljubico: :grim oglas
Frips Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 Sanda to je recimo srednje trda varianta, zunanja stran torb je mal trsa.Notr pa pride en tak kot trak,ki utrdi stranice. Med seboj so spojene s trakovi,na teh trakovih so pa sponke,tako da jih lahko locis med seboj, ko jih das dol. Vrzes jih cez zic, potem majo pa na vsaki strani se dodatn trak s katerim jih pritrdis. Jaz ta trak npr. napelem cez tist haklcek pri zmigavcu in potem do nosilca zadnje tacke...fino napnem in to je to. Skratka brez nosilcev. Ne mrda nikam :OK: Sicer kr dobro drzijo dez,sam za kaksen vecji naliv jih obleces z foljio,ki jo dobis zravn. Tocno tega modela mislim da vec nimajo, majo pa neki zlo podobnega. Skratka vredno vsakega centa :OK:
Thundercat Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 (popravljeno) Če bi kdo rad dodal piko na i za svojo ljubico: :grim oglas ← a si se ustrašu novih kazni.... :hmm: kurba dober zvok :OK: ...mi grejo kr kocine pokonc :grim ...bom moral jutri svojo zalaufat..... :) Popravljeno Marec 6, 2005. Popravil Thundercat
tomislav Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Sanda to je recimo srednje trda varianta, zunanja stran torb je mal trsa.Notr pa pride en tak kot trak,ki utrdi stranice. Med seboj so spojene s trakovi,na teh trakovih so pa sponke,tako da jih lahko locis med seboj, ko jih das dol. Vrzes jih cez zic, potem majo pa na vsaki strani se dodatn trak s katerim jih pritrdis. Jaz ta trak npr. napelem cez tist haklcek pri zmigavcu in potem do nosilca zadnje tacke...fino napnem in to je to. Skratka brez nosilcev. Ne mrda nikam :OK: Sicer kr dobro drzijo dez,sam za kaksen vecji naliv jih obleces z foljio,ki jo dobis zravn. Tocno tega modela mislim da vec nimajo, majo pa neki zlo podobnega. Skratka vredno vsakega centa :OK: ← nova cena teh torb je 50EU jih je prejšnji teden kupil prijatelj jaz imam iste, če imam sopotnika jih nič ne privežem s tem, da niso razširjene drugače pa super torbe, praktične za malo denarja
Sanda7 Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 bo treba nabavt to zadevo če gre gdo gor naj mi sporoči
urosh Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 a si se ustrašu novih kazni.... :hmm: kurba dober zvok :OK: ...mi grejo kr kocine pokonc :grim ...bom moral jutri svojo zalaufat..... :) ← Ma ne, motor prodajam. :(
Dave Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Ma ne, motor prodajam. :( ← Visoko ga cenis...
Frips Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Hmm kolk se pa res sedaj gibljejo cene? :hmm:
Dave Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Ja dve leti star motor + star model sigurno ni 300.000 sit cenejsi kot nov.
Thundercat Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Hmm kolk se pa res sedaj gibljejo cene? :hmm: ← najboljš da pogledaš po oglasniku...tam vidiš ker trg določa ceno...
tomislav Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 glede na oglas na avto.netu je še poceni :D :slap: ← motor je vreden toliko kolikor je kupec pripravljen plačati, trenutno so pač cene takšne jaz sem svojega prodal po isti ceni novembra mislim, da ga nobeden od vas ne bi prodajal za 1,1 mio sit tko da :BUA:
Frips Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 A se da za Fazer-a dobit bele zadnje luci in pa strehca za na zadnji sedez????
peco Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 A se da za Fazer-a dobit bele zadnje luci in pa strehca za na zadnji sedez???? ← "Strehco" imajo v Louisu. .)
Frips Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Aja? Hudica, pa sem cel katalog prelistal in je nisem zasledil za ta motor...Moram drugic vprasat ko bom tam....
Sanda7 Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 na dam še enkrat en miceno fotkico k je sicer že v tej temi,nej ti bo ej TC una srebrna je našla nov dom v prestranku,pri ani pupi od boruta,tko da nas kr bo neki na ograji
Frips Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 thx....nice stvar,sam ta kos plastike mora bit pa kar drag :cry:
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 ej peco dej povej kolk koštajo une ročke z napisom fazer,pa samo krmilo
peco Objavljeno Marec 27, 2005 Opozori Objavljeno Marec 27, 2005 ej peco dej povej kolk koštajo une ročke z napisom fazer,pa samo krmilo ← Sory ker sem šele sedaj opazil. :whistle: Vse skupaj je po mojem spominu cca. 25k. .)
premza Objavljeno Marec 27, 2005 Opozori Objavljeno Marec 27, 2005 Vse skupaj je po mojem spominu cca. 25k. .) Kolk je blo samo krmilo? :hmm: A so ble kake težave s cevmi in zajlami?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se