Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Letnik 03? A že minil 2 leti od datuma nakupa...garancija in to :hmm:

Žal že

:BUA: :BUA: Sem pa zadevo dal obnovit, pa bomo videli kako se vse skupaj obnese. :yea2: :yea1:

Objavljeno

Kam si dal obnovit, kaj so storili in koliko je stalo? :hmm:

Mogoče bi tud jaz mojega obnovil z močnejšo vzmetjo in gostejšim oljem... :naughty:

Objavljeno

Mogoče bi tud jaz mojega obnovil z močnejšo vzmetjo in gostejšim oljem... :naughty:

mogoče bi men tud pasala taka obnovitev :OK:

Objavljeno
ti pa prlimej dokaz :yea2:

jp...mangart je carski..... :OK:

post-291-1119213723_thumb.jpg

post-291-1119213791_thumb.jpg

post-291-1119213900_thumb.jpg

Objavljeno
Kam si dal obnovit, kaj so storili in koliko je stalo?  :hmm:

Zame sta bili varianti dve in sicer: amortizer servis Turnšek s.p. v Lj (zame malo daleč) in pa na štajerskem koncu Predan Miran (bivši tekmovalec v motocrossu). V obeh primerih bo cena med 15.000 in 20.000 tolarjev in garancija leto dni. Kaj točno je bilo zamenjano in pa precizno ceno pa povem, ko dobim vrnjen obnovljen amortizer (tekom današnjega ali jutrišnjega dni). Vsekakor pa to obnovo jemljem kot izhod v sili, saj je cena (vsaj zame) originalnega, ki znaša 121.000,00 tolarjev občutno previsoka (pa saj amortizer glih ni neka vesoljska tehnika)... :grrr :yea1: :yea2:
Objavljeno

Da malo poročam. Ker sem svetovni baksuz, se je izkazalo, da se moj amortizer ne da obnovit. Za znoret. Dobro, kaj čem, grem na AvtoŠerbinek vprašat za novega in mi povejo, da je rok dobave 10 dni, ceno pa že veste (121.000 tolarjev). J..i ga, ker se mi mudi in ker 3.7. odpotujem v Toskano, ženskici rečem, da naj ga naroči. BTW sem ji takrat dejal, da če bo v desetih dneh pri njih bo to sigurno do naslednjega petka, to je 29.06.2005. "Ne gospod, računati morate na 10 delovnih dni :SS , ker bi zneslo nekje v ponedeljek 04.07.2005" je bil njen odgovor. Sem jim rekel, če jim delujem, ko da sem prišel iz TUNGUZIJE. Pri vseh DHL-ih UPS-ih in to, da ni problem, da bom plačal...... Ja gospod, to pri nas ni praksa, mi dobimo amortizerje iz Belgije. Sem ji rekel, da je ta Belgija sigurno nekje v centralni Afriki, da rabijo 10 dni za izdobavo. Kaj češ v avto pa v Leibnitz v Motorradklinik do Josefa, povedal v čem je problem, ded preveril v skladišče na Nizozemsko, povedal da je rok izdobave 3-4 dni (molim boga), bil prijazen, dal aro 100 eurov, se malo bolj pomirjen peljal domov. Ja pa še to; cena pri njih znaša 114.000,00 tolarjev. :whistle: Mislim, da smo mi še vedno na Balkanu, sicer pa ti pri Šerbineku znajo motor prodat, za ostalo pa je pri njih malo bolj tako (jebivetrovsko). Vsaj tako je moje mnenje. :BUA: :nono:

Objavljeno

Kaj pa kašnega neoriginalnega...mogoče boljšega za celo manjši dnar ni za dobit?

Lp.

Objavljeno

Dat za tale jetra od amortizerja več kot 100 jurjev... :blink:

Ti dam jaz mojga, ti pa men nekaj oprispevaš za drugega.

Ne vem, če si tale feder sploh zasluši, da mu rečemo amortizer... :grrr

Objavljeno

A res nima noben povišane šipce za prodat??

Men tok u glavo piha,da bom dobila tadruge popadke!!!!

Objavljeno
klik pa še malo pobrskaj, nekaj uporabnega že najdeš .) .
Objavljeno
Dat za tale jetra od amortizerja več kot 100 jurjev... :blink:

Kaj pa kakšen Ohlins ali kaj podobnega? To ne obstaja za Fazerja? Res, da je mogoče mal več denarja (kakšnih 700 - 800 EUR), samo to pa je pol feder kot se šika. :OK:

Objavljeno

preden gres denar metati skozi okno probaj technoflex, white power, koni, showa itd.

ohlins je predrag za na cesto.

Objavljeno

Jebi ga, zdaj je kaj je. Meni je nujno, 3.7.2005 se bliža (upam da Toskana z motorjem).Sem pa sam kar nekaj preverjal po internetu, toda cenejšega od 289 eurov nisem našel in sicer za neko nepreverjeno firmo iz Germanije. Glede na to, da čez kakšno leto mislim zamenjat motor (upam da bo kaka VFR 800 padla), pa zdaj ne mislim dajat za kakega Ohlinsa, WP, Showa in njim podobnim. Kaj češ bom že moral požret . Saj bi se verjetno našla kaka cenejša varianta-samo me malo cajt baše. Vseeno hvala vsem, ki ste mi v tej " težki" (finančni) situaciji stali ob strani. :OK: :OK: :OK: :004

Objavljeno

Pa zopet malo jaz. Avstričeki bli poslovni, se držali roka, včeraj izdobavli "HI-TEC" originalni amortizer, skasirali 475 eurekov, bil ves srečen da ga imam (Toskana prihajam), muke in živčnost minila. Bil zlo srečen, ko sem se peljal domov. Po 14 dnevih brez motorja bil zopet JAZ...... :OK: :OK: :OK: :OK:

P.S. Premza se vidimo v nedeljo na Trojanah!! :yea1: :yea2:

Objavljeno

a je kdo v kratkem delal servis pri fazerki ob 20k km-jev in koliko je le-ta koštal...... :hmm:

Objavljeno
a je kdo v kratkem delal servis pri fazerki ob 20k km-jev in koliko je le-ta koštal...... :hmm:

Motomania KP, olje motul, filter, svečke & delo = 24.460 SIT

Objavljeno

Če še komu stopalke nočejo stat na mestu in se zasužejo!

Tule je rešitev... :OK:

Stopalke se zasučejo

( jurja za uporabo patenta lahko pošljete po pošti :D )

Objavljeno

naredu servis pri 20.000 km.... :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)
naredu servis pri 20.000 km.... :rolleyes:

zelo koristna informacija :doze:

Popravljeno . Popravil eliminator
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

a ima kdo izkušnje/želje z DynoJetom v fazerki..... :hmm:

Objavljeno

ni skleroza...je minilo kar nekaj časa od takrat me zanima če je kdo inštaliral zadevo .)

Objavljeno

So mi rekli enkrat tehniki pri Loisu, da Dyno za FZS 600 l.03 ne obstaja...baje da je samo za velikega brata :hmm:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!