Skoči na vsebino

HONDA CBR 900 RR

Priporočene objave

Objavljeno

Tkole se kaj pa kdaj vozim pri konstantno 5000rpm.... potem pa malo navijem gas pa motor malo zajamra (kot da bi mu zmanjkalo bencina) potem pa hitro potegne... še kdo s takimi problemi?

Trik vsega pa je, da se mi je to sedaj dogajalo le na dveh furah, ko sem ravno za probo dvakrat tankal super100 bencin, ki ga dobiš na OMV črpalkah. A se kdo kaj zastopi, v čem naj bi bila razlika med 95, 98 in 100 oktanskim bencinom konkretno v 900RR?

Drugače vedno tankam 98... aja.. mehanik mi je rekel, da je to tovarniška napaka teh motorjev... a kdo kaj ve več o tem? Čudno se mi zdi, da če je to napaka motorja, da tega še nisem prej opazil.

lp

Objavljeno

Še nisem opazil... je pa res da sem danes prvič tankal 100 oktanski bencin in mam z njim šele 30km.. bom povedal če kaj opazim :)

Objavljeno
Tkole se kaj pa kdaj vozim pri konstantno 5000rpm.... potem pa malo navijem gas pa motor malo zajamra

možno d si prehitro zategnu gas in ga je nekako "zalilo" :hmm: nevem, nism še mel tega problema z nobenim mopedom

Objavljeno

...hmmm GhostRR....če se ti to dogaja v 6. prestavi mi je zlo znano :grim ....tud men tko dela,....kr majhn počaka k daš gas,kt da benza ne dobi al pa tko podobn nekak .)

lp cagiva B)

Objavljeno
Glede sprednje 16 col gume je pa tkole, za tam okrog 15 do 20 000 sit se dobi platišče od cbr 600 isti letnik, ki je 17 colska in paše na 900 RR

Tole drži? Je že kdo poskusu? :hmm:

Ker mi res narobe hodi, da se določenih gum ne dobi v dimenziji 16" :glare:

Če drži.. ve kdo za kašno tako feltno? :)

Objavljeno
Tole drži? Je že kdo poskusu?  :hmm:

Ker mi res narobe hodi, da se določenih gum ne dobi v dimenziji 16"  :glare:

Če drži.. ve kdo za kašno tako feltno?  :)

Sej maš 208RR 16" ..... zakon guma!

Drgač pa po mojem mnenju z 17" pokvariš ciklistiko celotnega motorja, kar je lahko tud nevarno! Tadao Baba je naredu motor, ki se tko pele z 16"... če boš gor dal kaj drugega, to ne bo več fireblade .)

Objavljeno (popravljeno)
Sej maš  208RR 16" ..... zakon guma!

No.. zdej mi jo pa še najdeš, kje jo lahko kupim pri nas, pa sva zmagala :yes:

Po mojih info, jih letos ne pride nič več v SLO :( in bom mogu vzet navadno 208 za spredi :cry:

Upam, da sem narobe obveščen.. če me bo kdo razveselil pa prosim konretno: naslov, telefonsko, ceno.. ne "se mi zdi da bi tm mogl met" .)

Drgač pa po mojem mnenju z 17" pokvariš ciklistiko celotnega motorja, kar je lahko tud nevarno! Tadao Baba je naredu motor, ki se tko pele z 16"... če boš gor dal kaj drugega, to ne bo več fireblade .)

Kar se mene tiče se firebladka odlično pelje.. s tega vidika nebi menju feltne.. samo zarat gum :)

Popravljeno . Popravil maXXXimum
Objavljeno

Jest mam 17" spredej, pa se CBR-a odlično pele. :yes:

Objavljeno
Jest mam 17" spredej, pa se CBR-a odlično pele.  :yes:

..ja sam maš tud druge vilce .) ...pa v glavnem čist drgač motor kt je moja al pa od ghosta,...že k sem sedel na tvoji,...to je drug motor :D

Objavljeno

Vsem, ki imate tale motor, bi vam rad povedal naslednje. Če vam tačka "ruži" po tleh to ni dobro. Pa ne zaradi tega, ker se ne tačka ne bi mogla upogniti, če nimate obremenjene, ampak zato, ker potem ne veš, kdaj ti začne kaj drugega ružiti po tleh - npr. ročica za zadnjo bremzo ali pa predstavna ročica, kar je pa lahko zelo nevarno - ti lahko sredi ovinka vrže v višjo prestavo :hmm: ... je to možno?. Zdaj naj pa še kdo reče, da honde nimajo samodejnega sekvenčnega menjalnika :wacko: .

Objavljeno

hmmm Ghost zdej pa mal izklop domišljijo no... :P :D ....to pa zlo zlo mal verjamem,da se to loh zgodi .) ...

lp cagiva B)

Objavljeno
hmmm Ghost zdej pa mal izklop domišljijo no...

Uf, kaj bi dal... da bi bla to samo domišljija :angry2:

Objavljeno
Uf, kaj bi dal... da bi bla to samo domišljija :angry2:

...ja ne,...k to da bi ti pa prestavo zamenal sred ovinka,...to pa ni varijante :grrr ...

...sej ne rečem,itaq da "ruži" po tleh taca,....pa kup tiste nosilce da jih višje pomakneš pa mal nazaj,pa ne bo več drajsal .)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni, vsi!

Imam problem in sicer, Na Hondi cbr 900 l.96, bi trebalo menjati verigo odmične gredi ter šponar in zobnika. :cry:

Torej, zanima me "okvirana" cena popravila, (vem da je težko rečt, ampak približno) ter kaki "neuradni" mehanik z nekaj kilometrine v SV delu Slo. oz. v širši okolici Murske Sobote.

lepa hvala

Objavljeno
ti lahko sredi ovinka vrže v višjo prestavo :hmm: ... je to možno?. Zdaj naj pa še kdo reče, da honde nimajo samodejnega sekvenčnega menjalnika  :wacko: .

Blokada :lol:

Če si prehiter, ti avtomatsko šalta v višjo prestavo, da obrate zniža :D

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Imam eno prošnjo...

Rabim od blizu videt zadnji amortizer modela 96-97 in modela 98-99. A lahko kdo to bolj natančno poslika, ali pa (še bolje) če mi dovoli malo pobrkljat tam okoli (samo z metrom)... :D

Objavljeno

:nono: :grrr

:lol1:

y are wellcome....če ti ni predoč. :kva2:

Objavljeno
Imam problem in sicer, Na Hondi cbr 900 l.96, bi trebalo menjati verigo odmične gredi ter šponar in zobnika.  :cry:

Kaj si ji pa delal, da ti je to naredila :naughty: ? Kolk imaš km?

Objavljeno

Kilometrov ma 43.000, je pa ob hladnem zagonu bilo slišati kar precej "kovinski" zvok z motorja. Bolj ko si pospeševal bolj je tulilo. Ob postopnem segrevanju mašine se je stalno slišalo manj. No, motor je na servisu od včeraj, (srede) in danes bi moral zvedeti če je potrebno menjat vse tri komonente, ali samo verigo.

Serviser mi je na "uho" rekel da je slišna ketna (je labava, ni prav našponana).

:whistle:

Objavljeno (popravljeno)
Kaj si ji pa delal, da ti je to naredila  :naughty: ?

Lih to je problem...nič ji nisem delo.... :angry2: :o

Prva in zadnja "honda" :yea1:

Kwak, kwak :wub: ....ja kjeeee si... :naughty: ...ka sem te zamenjal... :doze:

Popravljeno . Popravil Kavva
Objavljeno

...čudno,to je pa prva cbra k sem slišal da bi se ji ketnca slišala....ponavad se to dogaja suzukijem in kawasakijem :devil: ...sploh pa pr samo 43k km....moja jih ma 64k km...pa se tud mal ne sliš :grim

Objavljeno
...čudno,to je pa prva cbra k sem slišal da bi se ji ketnca slišala....ponavad se to dogaja suzukijem in kawasakijem :devil: ...sploh pa pr samo 43k km....moja jih ma 64k km...pa se tud mal ne sliš :grim

Eden mu je na skrivaj mašino zamenu s kwakovo. Kr poglej njegov profil, še sam priznava, da se s kwakom okol voz :)

Objavljeno
Eden mu je na skrivaj mašino zamenu s kwakovo. Kr poglej njegov profil, še sam priznava, da se s kwakom okol voz :)

Bivši :wub: :wub: :wub: joj, kak mi ga je žal... :cry:

...sicer pa je že profil posodobljen... :fight2: :grrr

Objavljeno

:kva2: Včerej ostal brez goriva!!! Majke mi!!! Natankam polnega, prevozim cca. 210km, pipico imal na ON, motor začne grgrat,....no ok, vem da je gorivo si rečem in odprem rezervo!!! Nič!! Moped mi ugasne. Pogledam tank, SUH.!! :hmm: :grrr

Naj mi kdo obrazloži kako je to mogoče, da se mi je izpraznila tudi rezerva??? :naughty:

Objavljeno (popravljeno)
:kva2: Včerej ostal brez goriva!!! Majke mi!!! Natankam polnega, prevozim cca. 210km, pipico imal na ON, motor začne grgrat,....no ok, vem da je gorivo si rečem in odprem rezervo!!! Nič!! Moped mi ugasne. Pogledam tank, SUH.!! :hmm:  :grrr

Naj mi kdo obrazloži kako je to mogoče, da se mi je izpraznila tudi rezerva??? :naughty:

Mogoče pa si nisi dobro pogledal, kaj je rezerva in kaj je glavni tank => vseskozi si vozil z odprto rezervo. Oz. mogoče je pa kdo narobe ročico gor nataknil...

Popravljeno . Popravil GhostRR

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!