ciciban Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 En tak ST Bmw z Brežiško tablico je bil. Barve si pa nisem zapomnu. Ni ravno velik teh motorjev. builder 1
HyperJack Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 16.30 SKALAPRAVA! sem skor 190 % da si bil ti na ortneku pri ribnici , si šel iskat točo?
Bmflar Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Repsolka, enkraten zvok, dones iz Štajerske proti LJ - v Trojanah ekstaza ;-)
Motocaster Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Danes videl Kmeta po Trpinčevi v Lj, Potem okoli 18h eno bejbo na letališki (črno bel motor in kombinezon), pa nekdo z Ducatijem je ene parkrat popoldne zaokrožil po BTCju:) Kmet2 1
builder Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 En tak ST Bmw z Brežiško tablico je bil. Barve si pa nisem zapomnu. Ni ravno velik teh motorjev. nisva se razumela, en dan prej pa sem bil, ponedeljek, ene 15min do 16.00, zavil pa sem proti vasi Drnovo v našem koncu pa sem edini :grim, ti si se pa peljal s čim in kam ? ciciban 1
ciciban Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Jep potem si bil ti. Bil je ponedeljek. Jaz sem čakal pred rondojem, da se ta sprazne (da se ti mimo pelješ). Bil sem v piksni sive barve... Jaz grem popoldne dostikrat z motorjem malo naokoli... velikokrat čez Brežice. Se mi zdi, da sem te že kar ene parkrat srečal. builder 1
skalaprava Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 16.30 SKALAPRAVA! sem skor 190 % da si bil ti na ortneku pri ribnici , si šel iskat točo? Šel ampak nič našel SLVR 1
MilanAndonovski Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Jaz pa zadnje čase vidim eno črno hornetko s SG tablicami parkirano v Celovcu zraven McDonaldsa v centru mesta. Kdo od tukaj?
tadejh Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 Danes zjutraj malo pred 7. uro na zasavki proti Ljubljani pred Dolskim blond punca na chopperju... Katera od tu?
builder Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 (popravljeno) Jep potem si bil ti. Bil je ponedeljek. Jaz sem čakal pred rondojem, da se ta sprazne (da se ti mimo pelješ). Bil sem v piksni sive barve... Jaz grem popoldne dostikrat z motorjem malo naokoli... velikokrat čez Brežice. Se mi zdi, da sem te že kar ene parkrat srečal. Focus? za naslednjič pa pomahi al pa nakaži da vstavim, bova kak kofe spila pa mal razširila obzorja Popravljeno Maj 8, 2015. Popravil builder
Scarlett Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 (popravljeno) Keiko v Postojni, ko si se vračala domov, predvidevam Sem se za teboj vključila na cesto proti centru, in ti pomahala, samo smo potem odvili na pumpo Pa notranc na ridah Popravljeno Maj 8, 2015. Popravil Scarlett notranc 1
Zivnorc Objavljeno Maj 9, 2015 Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 ...benti... jest sem bil tut na Ridah... pa te nisem vidu... ... je bil en NL avtodom parkiran tkooo... da se tut mausove ninje ni vidlo s ceste.....
deyo Objavljeno Maj 9, 2015 Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 Mladench danes ob 17.00 na kofetu pri jezeru v Kočevju?
Ciko86 Objavljeno Maj 9, 2015 Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 (popravljeno) . Popravljeno Maj 9, 2015. Popravil Ciko86
Ciko86 Objavljeno Maj 9, 2015 Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 Maus&sergio :grim viki 12.30,bear umag viki,karmen umag,pohajac umag.. KARMEN1 in Bear 2
KARMEN1 Objavljeno Maj 9, 2015 Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 :naughty: Ciko86, Zivnorc, pik1 in 1 other 4
Bear Objavljeno Maj 9, 2015 Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 Maus&sergio :grim viki 12.30,bear umag viki,karmen umag,pohajac umag.. Res je V umagu vas je blo ker dosti z motosveta KARMEN1 in UnionJack 2
Popularna objava Ervin93 Objavljeno Maj 10, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 Dva kretena dans iz Kočevja proti LJ. Ej vidva ce sta normalna pol nevem ce je se kdo na tem svetu. Z neokretnimi drek pumpami gresta prehitevat cez polno crto v nepregleden ovinek in to par metrov pred ovinkom in to ne enkrat ampak cel cs. Prou z uzitkom bi vaju sklatu z avtom pa une vajine nagnusne špičoke vama v rit nabou. Ce se vidva nimata rada, ne rabta drugim skrajšat živlenja. Da se bosta drekača laži našla LJ-Z0-2R, LJ G6-8F bojc84, osa rider, Schultz in 9 others 12
Ervin93 Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 Dva kretena dans iz Kočevja proti LJ. Ej vidva ce sta normalna pol nevem ce je se kdo na tem svetu. Z neokretnimi drek pumpami gresta prehitevat cez polno crto v nepregleden ovinek in to par metrov pred ovinkom in to ne enkrat ampak cel cs. Prou z uzitkom bi vaju sklatu z avtom pa une vajine nagnusne špičoke vama v rit nabou. Ce se vidva nimata rada, ne rabta drugim skrajšat živlenja. Da se bosta drekača laži našla LJ-Z0-2R, LJ G6-8F Aja pa še to. Da bosta za drugič vedla ker verjetno mata tok skisane možgane da tega ne vesta. V naselju je omejitev 50 gsxf750, marcc in osa rider 3
dreja_123 Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 (popravljeno) Danes od Planine proti Logatcu (ura je bila cca 19.20 )je za mano kar nekaj časa počasi vozil en motor s CE registracijo. Ko me je prehitel, sem opazil, da mu ne delajo smerniki - utripala mu je samo zavorna luč, kakor da bi imel slabo maso. Po moji oceni je bila voznica sin motor je bil CBF600. Lp Andrej Popravljeno Maj 10, 2015. Popravil dreja_123
thumper Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 sicer sem bil po furci - že s kanto xsaro - vendar sva se v mengšu pri mostu lepo razumela in poskrbela za varno prečkanje ceste družinici na kolesih .. naked sva si pokimala - od tukaj ?
u-r-o-s Objavljeno Maj 11, 2015 Opozori Objavljeno Maj 11, 2015 V petek me je nekdo rešil kazni, za Kozino na tisti ravnici so stali plavci, srečala sva se pa takoj za Kozino, hvala! Ktr1sk, Andro Asgaard, Ervin93 in 3 others 6
Zivnorc Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 V petek me je nekdo rešil kazni, za Kozino na tisti ravnici so stali plavci, srečala sva se pa takoj za Kozino, hvala! ...mogoče sem bil celo jaz..... bolj pozno popoldne.... sem pomahal kar nekaj voznikom. ..aja pijem pa pivo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se