Gladiac Objavljeno Junij 27, 2010 Opozori Objavljeno Junij 27, 2010 dans dva na cesti šk.loka - kr, sta na tankih sedela pa pelala
MonteCristo Objavljeno Junij 28, 2010 Opozori Objavljeno Junij 28, 2010 Dekle z rdečim Z-jem po Tržaški...
rosse20 Objavljeno Junij 28, 2010 Opozori Objavljeno Junij 28, 2010 od petka do včeraj 1 gora motoristov na pagu.
suzuki Objavljeno Junij 28, 2010 Opozori Objavljeno Junij 28, 2010 Včerej zvečer Suzuki in Rumeni cestak videna na ridah... Trobil, mahal pa ne vem, če sta me prepoznala ha ha ha. :evilgrin: Hola stari, trobil, mahal?!?! nič ne vem, zihr si bil z avtom zakaj se nisi ustavil, pišuka?!?! (a zato k si neki še dolžen?? :naughty: ) LRR, dotem, gandi in 2 others 4 1
motozajebant Objavljeno Junij 28, 2010 Opozori Objavljeno Junij 28, 2010 danes viden bel bmw rr pri wild westu, v bizoviku, se kdo prepozna?? črna jakna in bela čelJada
GrCaR Objavljeno Junij 28, 2010 Opozori Objavljeno Junij 28, 2010 danes 10:45 na Podutiški črn kawasaki Z1000 (stari model) s Xenon lučmi - hudo zgleda. anyone?
rumenicestak Objavljeno Junij 28, 2010 Opozori Objavljeno Junij 28, 2010 Včerej zvečer Suzuki in Rumeni cestak videna na ridah... Trobil, mahal pa ne vem, če sta me prepoznala ha ha ha. :evilgrin: Hola stari, trobil, mahal?!?! nič ne vem, zihr si bil z avtom zakaj se nisi ustavil, pišuka?!?! (a zato k si neki še dolžen?? :naughty: ) Ejga gurenca, tud jz te nism vidu
gandi Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 Hola stari, trobil, mahal?!?! nič ne vem, zihr si bil z avtom zakaj se nisi ustavil, pišuka?!?! (a zato k si neki še dolžen?? :naughty: ) Oprosti, nism mel časa za ustavljanje, tema me je priganjala in pred mano je bla še kar dolga pot. Za povrh vsega pa še od Senožeč naprej vse mokro po nalivu... Za dolg bova pa tud še poravnala, prejšnji teden in tegale sem popoldan v službi, zato se ne morm oglasit, bo pa naslednjega več časa in ziher pridem pokazat mašinco. (Lahko jo boš tud sprobal, če boš hotu)
GrCaR Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 Brdaus danes ob 18:30 čez Medvode ob železnici , za njim pa še črn kawasaki Z1000
nejcgs Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 torek 29.6.2010 ob cca 12.00 uri , domžale pri repovžu: ceprav imas črnega GS-a (mislim da je bil r1150gs) ti to še ne daje pravice voziti po levem pasu ..... mi ni do tega da bi te strgal dol iz šipe z ostalimi mušicami aero, thumper, moped1 in 3 others 5 1
RenoRaines Objavljeno Junij 30, 2010 Opozori Objavljeno Junij 30, 2010 Včeraj ob 15h na Bikers Point na Grossglocknerju nekaj motorjev s slovenskimi registrskimi tablicami. A je bil kdo od tu gor na izletu? LP Robert Mi smo bili gor v nedeljo, sicer z avtomobili (6 komadov). Res lepo vreme. Motoristov ko dračja. Neki slovesnkih tablic nisem porajtal.
helenca46 Objavljeno Junij 30, 2010 Opozori Objavljeno Junij 30, 2010 u čeri 29.6. okoli 7 popoudan u vinicah na semaforju ena modra yamahca r6 biu kdo od tlee??
revival Objavljeno Junij 30, 2010 Opozori Objavljeno Junij 30, 2010 Katera blond "muca" je bila danes okrog 12h pri frizerju na savski cesti v lj. zraven pacienta :trance_27_notworthy:
svobodnaptica01 Objavljeno Julij 1, 2010 Opozori Objavljeno Julij 1, 2010 (popravljeno) Kdo je ravnokar par metrov od mojga Brumčita parkiral BMW 1000SS pri vodnjaku za Mercartorjevo poslovno stavbo na Dunajski? Modr kombinezon pa ena velika torba privezana zadaj na motorju. No ravnokar se je pridružila še ena modra Hayabusa s kovčkom pa še en GSXR tud naložen.... grrrr, ne me dražt, k morm delat.... Popravljeno Julij 1, 2010. Popravil svobodnaptica01 halls, v3sn4, suzuki in 3 others 4 2
suzuki Objavljeno Julij 1, 2010 Opozori Objavljeno Julij 1, 2010 (popravljeno) Oprosti, nism mel časa za ustavljanje, tema me je priganjala in pred mano je bla še kar dolga pot. Za povrh vsega pa še od Senožeč naprejvse mokro po nalivu... Za dolg bova pa tud še poravnala, prejšnji teden in tegale sem popoldan v službi, zato se ne morm oglasit, bo pa naslednjega več časa in ziher pridem pokazat mašinco. (Lahko jo boš tud sprobal, če boš hotu) Hola mojster, vela - sej veš da bom hotu če maš za vikend kej časa pokliči, gremo skupaj na furco pred dobro uro Perutka na LJ obvoznici, izvoz Črnuče?? Popravljeno Julij 1, 2010. Popravil suzuki SharpNinja, v3sn4 in She 2 1
HyperJack Objavljeno Julij 1, 2010 Opozori Objavljeno Julij 1, 2010 Skoda a si bil ti slučajno malo prej v kočevju?? no ne sicer pred 5min, ampak pred kakšnimi 2urami in si tankal na petrolu???
skoda Objavljeno Julij 1, 2010 Opozori Objavljeno Julij 1, 2010 Ne nism bil jst...trenutno motor stoji doma in še par dni bo ...
brembo Objavljeno Julij 1, 2010 Opozori Objavljeno Julij 1, 2010 kala v postojni pri vojašnicah sva se srečala okol 20 :00 mojamiska 1
krucymucy Objavljeno Julij 1, 2010 Opozori Objavljeno Julij 1, 2010 Midva pa mal prej ob pol sedmih ... med ridami in ravbarkomando...
trebor Objavljeno Julij 1, 2010 Opozori Objavljeno Julij 1, 2010 Danes malo čez 20h Yamaha 125, modre barve podrsana po levem boku. Zavijal si iz Zaloške na Njegoševo v LJ. Jaz sem zavijal iz Ilirske desno na Njegoševo. Včeraj pa viden streetfighter rdeče barve od kliničnega centra proti Fužinam in naprej na AC proti Domžalam. Sva se malo menila o vremenu, na AC pa se mi je mudilo oprati motor :grim , zato sem odpeljal naprej. LP Robert
Ervin93 Objavljeno Julij 2, 2010 Opozori Objavljeno Julij 2, 2010 Danes malo čez 20h Yamaha 125, modre barve podrsana po levem boku. Zavijal si iz Zaloške na Njegoševo v LJ. Jaz sem zavijal iz Ilirske desno na Njegoševo. LP Robert Sm bil jst. Bo mopi hmal popravljen
MiniMedo Objavljeno Julij 2, 2010 Opozori Objavljeno Julij 2, 2010 15 do 9ih, KTM LC4 črno-oranžn let 07. + in črno-oranžn kombinezon, pri reševalni postaji zavijal na zaloško ... Kdo od tuki ?
wix Objavljeno Julij 2, 2010 Opozori Objavljeno Julij 2, 2010 Danes (vsaj kakor sva z Nino ocenila) viden SCORPIONS na Celovški okoli poldneva. Če si bil, zakaj nama nisi mahal??? mojamiska 1
brembo Objavljeno Julij 2, 2010 Opozori Objavljeno Julij 2, 2010 andrejaaaa očala bo treba maham dns na uncu k mutav ti pa nikomu ništa,ura je bla okrog 16 mojamiska 1
Snečer Objavljeno Julij 3, 2010 Opozori Objavljeno Julij 3, 2010 reg. MB SV-03 , nek bel hrupen cestak (R1 morda), s sopotnikom v bermudah, ki pa je imel ledvični pas Upam, da bosta še lahko ta post prebrala... divjanje skozi tunel na Pobrežju (Mb), nato enako mimo pokopališča...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se