Shargo Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 ...In se nekaj časa peljem za nekom na KLEju, čeravno je imel zadaj dva avspuha(neka predelava očitno). Mislim, da je gor sedela ženska... Ja, ja stari jaz sem tud to videl, me res zanimajo modeli s tistega motorja. Sam neki se midva tle prej zmenva med sabo, a ti slucajn uno pecas? :hmm:
Avatar Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 Ne vem. Če bi jo spoznal, bi jo mogoče :P A jo ti al kaj? Mislim, mogoče ima sestro? :grim
gizmOkak Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 (popravljeno) čudno d se taki dekliči vozjo sam po vaših krajih :hmm: tle po goriški ni ne duha ne sluha o čem podobnem. Vsaketolko vidiš kšnga debelga, mastnega, čuperista k ma pod sabo najmanj 1500cc al pa eno cestno kamikazo k niti ne utegneš videt kaj je bil zaen model gor. Edino kar lahko razbereš je to, d je mel max 60kg, k je frlel ku zastavca držeč se za balanco :lol1: Bo treba kej h vam na obiske hodit :naughty: Ne vem. Če bi jo spoznal, bi jo mogoče tongue.gif A jo ti al kaj? Mislim, mogoče ima sestro? grim.gif al pa prijatlco :grim Popravljeno Avgust 11, 2004. Popravil žan
Avatar Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 čudno d se taki dekliči vozjo sam po vaših krajih :hmm: tle po goriški ni ne duha ne sluha o čem podobnem. Vsaketolko vidiš kšnga debelga, mastnega, čuperista k ma pod sabo najmanj 1500cc al pa eno cestno kamikazo k niti ne utegneš videt kaj je bil zaen model gor. Edino kar lahko razbereš je to, d je mel max 60kg, k je frlel ku zastavca držeč se za balanco :lol1: Bo treba kej h vam na obiske hodit :naughty: Saj jaz tudi redko vidim dekliče na motorjih. Mislim, da jih one vozijo. Če pa so že, potem so kakšne možače. Sharq: Samo vedi, da sem se za njo vozil kar nekaj časa in to v kratkih rokavih in hlačah. Vidiš, še malo, pa bi bil nag :grim To je gotovo začetek globokega odnosa. Hehe, na koncu se bo ugotovilo, da jo je vidlo cel kup folka s foruma in vsi se bomo spraševali, katera je ta skrivnostna enduro princeska.
misty Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 k tole berem se mi dozdeva da so vam sam motoristke všeč :naughty: ...morda so pa samo visoko cenjene :yea2:
Avatar Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 k tole berem se mi dozdeva da so vam sam motoristke všeč :naughty: ...morda so pa samo visoko cenjene :yea2: Ne samo motoristke, tudi navadne dečve. Vendar je na motoristkah nekaj posebnega, nekaj.... Hmmm.....misty...a si tudi ti motoristka? :)
bubamara Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 Ne samo motoristke, tudi navadne dečve. Vendar je na motoristkah nekaj posebnega, nekaj.... Hmmm.....misty...a si tudi ti motoristka? :) :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1: brez zamere.... :lol1:
Avatar Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1: brez zamere.... :lol1: Ni zamere. Saj je bil tudi moj namen spraviti bralce v smeh. Pri tebi mi je očitno uspelo. .)
misty Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 Ne samo motoristke, tudi navadne dečve. Vendar je na motoristkah nekaj posebnega, nekaj.... Hmmm.....misty...a si tudi ti motoristka? :) :fight2: dobr da nisem zamerljive narave B) :)
SiR Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 a bi nehal nabijat? Hvala :) PS: dons sm enga znanga motorista vidu na tromostovju. A si bil ti?
misty Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 sorry šefe O:-) ....ampak kaj morem, če me pa Avatar osvaja :lol1: OK, sm že nehu, ni za kaj Ja, danes sva bila z letečim na tromostovju, tam zraven šanka. marem je biu tud tam s deklco .... od kje pa jaz tebi znan?
Avatar Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 (popravljeno) sorry šefe O:-) ....ampak kaj morem, če me pa Avatar osvaja :lol1: OK, sm že nehu, ni za kaj Sem sumil, da si deček. :lol1: Okej, zdaj pa nič več :topic: Popravljeno Avgust 11, 2004. Popravil Avatar
hotschko Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 (popravljeno) dons sm enga znanga motorista vidu na tromostovju. A si bil ti? Jzst sm bil, ampak nism bil z motorjem. Kako si pa vedel, da sem motorist ? ... :hmm: :P B) Popravljeno Avgust 12, 2004. Popravil hotschko
Nagaya Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 a mene pa spet nben ni vidu...pa pejte vi nekam :angry:
anA Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 a mene pa spet nben ni vidu...pa pejte vi nekam :angry: jest sem te vidla... :yea2: ... sam mene pa tut ni noben vidu.... :unsure:
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 ... sam mene pa tut ni noben vidu.... :unsure: Opa,jest sem te VIDU...
MOTOVILC Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 jest sem te vidla... :yea2: ... sam mene pa tut ni noben vidu.... :unsure: Vidu,Vidu :D :P :OK: Če ste bli v torek vsi štirje :D ste po Ilirski vozili za mano :yea2: sam dolge luči s katerimi ste vozilimi niso pa prou nič pasale :wacko:
anA Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 Vidu,Vidu :D :P :OK: Če ste bli v torek vsi štirje :D ste po Ilirski vozili za mano :yea2: sam dolge luči s katerimi ste vozilimi niso pa prou nič pasale :wacko: Kul... B) Bli videni...v torek ;) dolge... :huh: ja ta prvi jih je verjetno mel... @ajgor: .) si me vidu včeri... bom dobila še občutek, da me motosvetovci zasledujete, k me vsak dan en vidi :P
Einherjar Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 Ana, jaz sem te tudi vceraj videl :)
ixs Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 blagor slepim, da se jim ni treba opravičevat ker vas niso vidl :zzz:
.T. Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 a mene pa spet nben ni vidu...pa pejte vi nekam :angry: :hmm: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...c=7411&st=1485& :hmm: Tadej
GETRIEBE Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 kako pa da mene noben ne vidi..... :unsure: pa 99% se vozim sam.... :xx:
lina Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 Sej tut mene noben nikol ne vidi....verjetno smo (mi neopaženi) prehitri. :D
anA Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 (popravljeno) Ana, jaz sem te tudi vceraj videl :) Sej sem vedla... I'm beeing folowed... B) Popravljeno Avgust 12, 2004. Popravil anA
gizmOkak Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 bomo vidli je reku ta slep ta gluhmu :) drgač pa sm danes vidu okul 9.30 u NG enga suzuki VN800 zadej pa fazer rdeč oba KR registrska. Keri od naših?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se