Pips Objavljeno Februar 11, 2014 Opozori Objavljeno Februar 11, 2014 franc, najlepša ti dala, sem že naročil. Vso srečo na cesti ti želim in plačam kavo ko se srečava. Miran
S-trMa Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 (popravljeno) Si bom sposodil temo. Je kdo že kupoval kaj orodja od Louisa (Rothewald)? Nekdo je že spraševal nekaj enkrat, pa ni blo nekega konkretnega odgovora nekoga, ki bi dejansko orodje uporabljal. Domače orodje imam Unior več al manj vse kar nucam, nisem pa dobil originalnega orodja od motorja, pa bi rabil nekaj za sabo, če bo kdaj kak vrag. Je kdo že sprobal tale set? http://www.louis.de/_40c62398e61b8ac4cf6ad896ade3805e6e/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003262 Se mi zdi ugodno za pod zic dat, še 8, 10 in 13 gedorco not vržem, pa je to to. Popravljeno April 23, 2014. Popravil Mattithyahu
hajoktejn Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 Jst mam set tamalih 1/4 cole gedor, torxov in imbusov. Kvalitetno orodje, glede na to da mam na jodlarju kr deu skoz
trojan69 Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 Jst mam momaent kluče-za ta dnar OK
Jure Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 (popravljeno) Jaz imam en Louisov 100 delni komplet natičnih ključev in sem zelo zadovoljen.. Na mojem kompletu piše sicer Moto Detail ampak kolikor sem spremljal so orodje pod to znamko kar naenkrat ukinili in začeli prodajati orodje Rothewald.. Sklepam torej, da gre za isto zadevo samo pod drugim imenom/obliko. Skratka moji ključi so prestali že kar veliko zlorab in še vse funkcionira. Predvsem sem navdušen nad tamalo račno, ki se je res izkazala za trpežno saj sem velikokrat z njo stiskal tudi kakšne take zadeve, za katere bi bilo modro uporabiti kakšen precej močenjši ključ Skratka za 50€ kolikor sem dal takrat za tisti set v akciji (polna cena je bila 80€) se zadeva obnese več kot odlično. Popravljeno April 23, 2014. Popravil Jure
zanski18 Objavljeno April 24, 2014 Opozori Objavljeno April 24, 2014 (popravljeno) Kje v slo dobit moment od 5nm do vsaj 20nm. Uporabljalo bo se enkrat na leto mogoce al pa dvakrat. Iscem kaj cenejsega. Za precizna dela ne bo! (Zategoval glave ne bom,..) do max. 50eur Nasel sem samo to do moje cene http://www.lincos.si/moment-kljuci/moment-kluc-5-25nm-atw-sct60 Popravljeno April 24, 2014. Popravil zanski18
Jure Objavljeno April 24, 2014 Opozori Objavljeno April 24, 2014 Kje v slo dobit moment od 5nm do vsaj 20nm. Uporabljalo bo se enkrat na leto mogoce al pa dvakrat. Iscem kaj cenejsega. Za precizna dela ne bo! (Zategoval glave ne bom,. .) do max. 50eur Nasel sem samo to do moje cene http://www.lincos.si/moment-kljuci/moment-kluc-5-25nm-atw-sct60 Lahko naročiš tega iz Louisa. Od 4-24Nm, cena 26,95. Če boš naročil prego podjetja Trg d.o.o. iz LJ bo poštnina brezplačna. AUTOMATIC TORQUE WRENCH 1/4" With extremely precise release action (+/- 4 %) Acoustic-mechanical release mechanism when selected torque is reached Robust setting mechanism Reversible drive 4 -24 Nm Incl. 3/8" adapter Comes in a strong plastic case One-sided actuation, so only suitable for right-hand threads
trojan69 Objavljeno Oktober 8, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2014 Kje bi dobil merilec obratov motorja (natančen in po možnosti elektronski), ki se pripne na žico od tuljave do svečke. Rabim predvsem za nastavljanje motorne žage. Po netu nisem našel nič pametnega...
ludiluka Objavljeno Oktober 8, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2014 Kje bi dobil merilec obratov motorja (natančen in po možnosti elektronski), ki se pripne na žico od tuljave do svečke. Rabim predvsem za nastavljanje motorne žage. Po netu nisem našel nič pametnega... Jaz ga imam na stroboskopu za štelanje predvžiga ma že vse te funkcije not je pa res da je profi zadeva in niti ne vem kolk stane ker sem nabavil rabljenega trojan69 1
jany Objavljeno Oktober 8, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2014 Unior orodje uporabljam vsak dan že 2 leti pa je še vse celo in dokaj nepoškodovano. Za to ceno je super orodje. Beta je res kar precej boljša ma tudi več kot precej dražja. Voziček ki ga imam v službi od Uniorja za moje potrebe je 1400€ od bere 2900€...
Collat3ral Objavljeno Oktober 9, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2014 Trojan:http://www.ebay.com/itm/LCD-Tachometer-Hour-Meter-Maitenance-Meter-RPM-Hour-Fits-Small-Engine-All-Models-/281161045695?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41768116bf trojan69 1
trojan69 Objavljeno Oktober 9, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2014 Trojan: http://www.ebay.com/itm/LCD-Tachometer-Hour-Meter-Maitenance-Meter-RPM-Hour-Fits-Small-Engine-All-Models-/281161045695?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41768116bf Ja sem gledal tole, ampak začne merit obrate šele pri 1500. Če ne bom našel drugega bo tudi tale uredu. Hvala
mirko77 Objavljeno Avgust 18, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2016 Zdravo, kupujem orodje Unior. Gledam ga tukaj http://www.metalmikulic.si/orodje-unior A je boljše kupiti posamezno orodje ali kar voziček za orodje, kot je npr. ta http://www.metalmikulic.si/vozicek-za-orodje-komplet-orodja-193-kosov, ki ima v kompletu tudi orodje katero mi zadošča za mojo uporabo.
motolover Objavljeno Oktober 10, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2016 Ali kdo uporablja ta ključ? http://www.merkur.si/delavnica/rocno-orodje/ostali-kljuci/preklopni-momentni-kljuc-unior-5-110-nm-3-8-art-264 Zanima me, ker ima kar velik razpon in mi glede tega odgovarja, ne vem pa, ali je tudi točen.
franc Objavljeno Oktober 11, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2016 Če je Uniorjev bi že moral biti točen, samo je celo premoženje. Problem je verjetno kakšne nastavke lahko uporabljaš, potem rabiš kup adapterjev in postane štorast za manjše nastavke. Meni čisto dobro služita dva (5-24 in 20-200 iz Louisa in Hoferja) . lp ciciban 1
Jure Objavljeno Oktober 11, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2016 Tudi jaz imam to kombinacijo, 5-24 Louis, 20-200 Hofer. Louisov 30 eur, Hoferjev 20 eur. Oba stestiral s tastovima profi Beta moment ključema in sta čisto točna. Za ta denar in domačo uporabo super zadeva. ciciban, sayo in thumper 3
motolover Objavljeno Oktober 11, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2016 Hvala. Ali se v Hoferju vedno dobi ali samo kadar imajo akcije?
ciciban Objavljeno Oktober 11, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2016 Samo kadar imajo akcije. Tudi jaz glasujem za dva ključa. Tamalega 1/4 cole guncam 75% časa. Če bi še enkrat kupoval, bi vzel od Proxxona, ker ima bolj priročno skalo in je treba manj učke napenjat. thumper 1
sayo Objavljeno Oktober 11, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2016 Jaz mam tega iz Hoferja, dela k ura pa še točen je sem ga sprobal, za par X na leto super nakup... ciciban 1
BOLID Objavljeno Oktober 11, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2016 Tudi v Interdiskontu ga imajo vse skozi na zalogi.Cena je pa malo višja kot v hoferju ali lidlu kadar ga imajo v akciji.
sayo Objavljeno Oktober 11, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2016 pred 4 urami, BOLID pravi: Tudi v Interdiskontu ga imajo vse skozi na zalogi.Cena je pa malo višja kot v hoferju ali lidlu kadar ga imajo v akciji. V interdiskontu imajo veliko stvari dražjih kot v Merkurju, malo počakaj v kakšnem mesecu bo sigurno naprodaj v Lidlu ali Hoferju saj se bliža sezonska menjava gum
smasher Objavljeno Oktober 11, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2016 Zamudil akcijo lidl in hofer mogoče še imajo kje v lidluu bilo pred 14 dnevi, prejšnji teden v hoferju Poglej še Lincos ampak ima podobno ceno kot interdiskont.
motolover Objavljeno Oktober 11, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2016 Bom še malo počakal, potem pa kje nabavil. Vseeno bi raje imel enega za vse, ne pa dveh ali treh.
Jure Objavljeno Oktober 11, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2016 Premisli.. Če pomislim za kaj jaz rabim tamalega bi me večji v precej primerih kar oviral.. Ko stiskaš npr kakšne križe pri motorju ali kaj podobnega ti ful pride prav da je kluč majhen, sploh če ti ni, da bi podrl vse plastike zato da boš imel prostor priti do vijakov..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se