FLY Objavljeno Julij 26, 2016 Deli Objavljeno Julij 26, 2016 18 hours ago, brabos said: Fantje....kako je v Romuniji v zaćetku septembra...je že kdo bil...? Ste spanje rezervirali prej...al spotoma' Mi bi šli tam nekje 7-8 septembra....žal prej ne gre lp brabos Tam je odlično,če le ne bo lilo.Pa snega ne boš videl vsaj še en mesec.Nobenih rezervacij,skoraj vsaka vas ima solidne "penzijone". V mestu Satu Mare na SZ je bil pred nekaj leti zelo ugoden hotelčič "Asia",moped na varnem Lepo je iti po 7c v eno smer in po 67c v drugo.Ko šibaš iz Sebesa na jug proti Transalpini imaš nekje na koncu skoraj zadnja hiša desno ob cesti penzijon Po legendah ti patri v samostanu Sinaia pod Brasovom nudijo ugodno ali zastonj prenočišče.Ko sem o tem povprašal patra na dvorišču jo je ucvrl v samostan in verjetno zaklenil vrata. Malo nazaj proti severu je ob cesti ta zadeva,kjer sem prespal,moped pa zadaj v kuhinji MiNa, DXR16, Schultz in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 26, 2016 Deli Objavljeno Julij 26, 2016 Mi tudi nismo nič rezervirali, pa vedno se najde skoraj iz prve. maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 26, 2016 Deli Objavljeno Julij 26, 2016 Midva prakticirava booking.com.....en večer prej za naslednji dan. SuNa in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 27, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 27, 2016 Transfagarasan me ni tako navdušil, kot Transalpina, vseeno je bilo pa lepo. Potem pa na AC do Bukarešte....Mal izgubljanja po Bukarešti...AC na nekaterih odsekih bolj zmahana. Potem pa se naprej proti Constanci....AC tako je jebeno ravna, da vidiš naprej 10 km. Je pa kvalitetna. MiNa, Kmet2, maus in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 28, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 28, 2016 Torej...zadnjih 70 km pred Constanco je AC tako dobra (nova...preplastena.....) da imaš občuteak vožnje po parketu dnevne sobe. Enih 10 km pred bolgarsko mejo sva si našla apartma...je pa zadeva taka.....kar je poceni...je ali zasedeno ali pa v takem stanju, da je verjetno se Causescu določal, kje bo kdo spal. Čeprav se za RO mogoče zdi drago, je tu 40 -. 45€ za noč kar povprečje. Sem šel vprašat v en bolj Nobel hotel..pa hočejo stotaka za čez noč. Torej....po 2200 prevoženih km se Tedybear in njegova slabša polovica naslednje tri dni skrivata med tole množico..... Ja ja. ...takoj sta jo.ke vidli.... Kmet2, Fazer03, igc1 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fish1968 Objavljeno Julij 28, 2016 Deli Objavljeno Julij 28, 2016 Costinesti, skoči še v Mamaia tam pa v vodni park al pa z gondolo čez mesto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 28, 2016 Deli Objavljeno Julij 28, 2016 Hvala za namig. Je to severno od Constance? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fish1968 Objavljeno Julij 28, 2016 Deli Objavljeno Julij 28, 2016 ja cirka 15 km ven iz Constante,pa še ena iz gondole GOPR0432.MP4 MiNa, Schultz, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 29, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 29, 2016 Hvala, Škoda ker že prej nisem vedel za to. Romunija in Romuni so mi malo dopizdili. Če so v osrednjem delu se kazali svoj pozitivni znacaj, ga na obali niso. Continesti....na prvi pogled OK.....ampak podroben pogled pokazal drugačno sliko. Neke vrste center RO "sindikalnega in mladinskega turizma" Nastanitev predraga za tisto, kar nudi. Smeti za izvoz in se cez. Ogromno eno do dvakrat zapecenih mladcev z bicepsi, tricepsi in predvsem "vampcepsi". Vsi z nekimi A6, M5, MB 300+AMG..zlatimi ketnami okoli tetoviranega vratu....Ponoči enih deset različnih nabijanj lokal tehno muske iz vsakega lokala, divjanje po ulicah....ob treh zjutraj pogledam skozi okno.....na mojem motorju na ograjenem parkirišču en kup plastenk in pločevink.....očitno je bil nekomu dober za Šank. OK..res ni biser med motorji...ampak mene vozi peto leto naokoli brez enega samega problema. Edino...veriga bo pa nujno za menjavo.....prvi projekt po vrnitvi.... Zjutraj pobasal kufre...pa smer Varna. Vmes poizkusil srečo z nastanitvijo na obali ZLatni peski...vsi hoteli rampe.....rezervirano za Ruse, zakupljeno za Ruse....stojita pred rampo Bolgarski policaj in ruski varnostnik.....Mars....banda Putinova... V varni našel družinsko naselje....cene tretjina Romunskih...čisto...urejeno. Ravnokar z večerje....Plata giric, solata , krompir, sveps in liter domačega belega....dobrih 12€. Včeraj za veliko slabšo večerjo....blizu 30€. To je to.....sedaj pa res ene dva dni "izlezavanja do bolova......načrt za nazaj...je še v izdelavi. Scarabeo 500, NumLock, skalar36 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 30, 2016 Deli Objavljeno Julij 30, 2016 Prvi dan izlezavanja....... igc1, DAMI34, robot in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fish1968 Objavljeno Julij 30, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 30, 2016 ..tudi to je Romunija...bilo je fajn... HyperJack, DAMI34, igc1 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 1, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 Po vinski klet i v Moldaviji in rudniku soli v petek, blatni kopeli v soboto še oba prelaza v nedeljo. Danes pa že v Bolgariji, Veliko Tarnovo... Joker, CeneR, bosa in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 Ob Friday, July 29, 2016 at 20:26, Tedybear pravi: Mi lahko zaupas kje tocno je ta plaza na spodnji sliki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 Ja. V predmestju Varne....ene 3 kilometre pred centrom s smeri severa. Na Googlene mapah vpiši Varno.....boš videla enogromen park ob obali....malo nad parkom je hotel Briz 2.....plaža je 2 minuti od njega. Midva sva bila v sicer v apartmajskem naselju zraven hotela...Mislim da se imenuje Sveti Nikola. sunnygirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno Avgust 12, 2016 Deli Objavljeno Avgust 12, 2016 Ene par slikc od letošnjega dopusta po Romuniji. http://motosvet.com/albums/album/13525-dopust-v-romuniji-bolgariji-srbiji-in-bosni/ Kmet2, RobiRoberto, Tedybear in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava menih Objavljeno Avgust 13, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 13, 2016 (popravljeno) Nič novega le nekaj slik iz najine Romunije Popravljeno Avgust 13, 2016. Popravil menih Joker, sohen, RobiRoberto in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Avgust 13, 2016 Deli Objavljeno Avgust 13, 2016 Moram nazaj na zabavo 20160813_212954.mp4 DAMI34, Kmet2, sohen in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava menih Objavljeno Avgust 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 Zdej pa je res konc CeneR, Schultz, tonystx in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Avgust 17, 2016 Deli Objavljeno Avgust 17, 2016 Če kdo rabi LEIe..... ostalo mi je točno 68.. pošljem tud po pošti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 Konec meseca gremo proti Moldaviji in Ukrajini... Glede vinske kleti Milesti Mici me zanima: Ste obisk prej najavili, rezervirali? Katero ponudbo ste izbrali, ker je dokaj pestra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 6, 2016 Deli Objavljeno September 6, 2016 pred 14 urami, ferek pravi: Konec meseca gremo proti Moldaviji in Ukrajini... Glede vinske kleti Milesti Mici me zanima: Ste obisk prej najavili, rezervirali? Katero ponudbo ste izbrali, ker je dokaj pestra? Ob 9h smo se "pojavili" pred vhodom, plačal vstopnino in se v spremstvu vodičke (v enem od taxijev) odpravili v temne tunele kleti. DAMI34 in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuNa Objavljeno September 6, 2016 Deli Objavljeno September 6, 2016 pred 15 urami, ferek pravi: Konec meseca gremo proti Moldaviji in Ukrajini... Glede vinske kleti Milesti Mici me zanima: Ste obisk prej najavili, rezervirali? Katero ponudbo ste izbrali, ker je dokaj pestra? Sem šla na njihovo stran preverit ponudbo, pa vidim da so dodali ogromno opcij za oglede. Ko sva bila midva, jih ni bilo toliko. Midva nisva izbrala degustacije, ker je v Moldaviji zakon 0,0 promilov za voznike. Sva jo raje vzela za " to go" in jo odprla doma. Te opcije sedaj nisem zasledila, a verjetno se boste lahko zmenili, v kolikor bi tudi vi želeli izpustiti degustacijo. Nama je bila bolj zanimiva vožnja z motorjem po labirintih kleti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno September 6, 2016 Deli Objavljeno September 6, 2016 Torej degustacije niste izbrali?.... Jaz planiram spanje nekje v bližini kleti in "obisk" s taxijem ter "konkretno" degustacijo... Sorty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brabos Objavljeno September 6, 2016 Deli Objavljeno September 6, 2016 Pozdravljeni fantje Vsoboto štartamo v Romunijo pa me zanima....koliko časa ste si vzeli za ogled rudnika soli v Turdi....' Pa še to...se splača "riniti" do Brasow-a...smo malo na tesnem s časom. Drugače pa vse tiste točke kot ostali. Hvala lp Brabos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 6, 2016 Deli Objavljeno September 6, 2016 pred 6 minutami, brabos pravi: Pozdravljeni fantje Vsoboto štartamo v Romunijo pa me zanima....koliko časa ste si vzeli za ogled rudnika soli v Turdi....' Pa še to...se splača "riniti" do Brasow-a...smo malo na tesnem s časom. Drugače pa vse tiste točke kot ostali. Hvala lp Brabos Midva sva lutala po rudniku dobri 2 uri,ker se nama ni ravno mudilo in ker je bilo fajn hladno :)..priporocam pa da greste noter takoj ko odprejo, ker ko sva odhajala je bila ze kar fajn guzva,zjutraj sva bila pa bolj kot ne sama noter. Brasov je lepo mestece,sploh katedrala in trg sta zanimiva.Midva sva naredil pes en krog po ulicicah. MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se