volk Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Transfagarasan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Tudi; Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Bran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Tudi; Tole je najbrž Transalpina, a ne ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Tole je najbrž Transalpina, a ne ? Ma ne. To smo nabasal ko smo ene bližnice iskal. Nekje med Galati in Brasov. Cca 20 km gorske ceste. Včasih je sicer bil asvalt, nekje kamenje, zdaj pa samo še nekaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Drugače pa je bila pred mesecem dni Transalpina zaprta (300m) na 33. km iz smeri Obirsia Lotrulei proti Ranci. Se mi je zdelo, da tam sem tam gor videl v glavnem samo smreke in ne še kaj listavcev kot na tvoji fotki. Na to cesto zaidejo tudi lepotice, kot je tale CBR 1100 XX.. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Evo, pa grem tudi jaz na pot. Sicer na žalost z avtom , ker imam neke službene obveznosti vmes, ampak vem, da bo tako tudi fajn ;) Predviden plan poti pa tukaj: Kaj več pa potem, ko se vrnem. Fajn se mejte! M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Evo, pa grem tudi jaz na pot. Sicer na žalost z avtom , ker imam neke službene obveznosti vmes, ampak vem, da bo tako tudi fajn ;) Predviden plan poti pa tukaj: Kaj več pa potem, ko se vrnem. Fajn se mejte! M. Evo, vrnila sva se. Slabe 4 tedne je minilo ko keks. Če koga zanima, kje sva vozila, potem KLIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Fajn slike :OK: vreme sta imela videti kar solidno, kakšne so bile kaj temparature tačas?? Domnevam, da z avtom čez kakšne visoke prelaze nista hodila......ali pač? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Evo, vrnila sva se. Slabe 4 tedne je minilo ko keks. Če koga zanima, kje sva vozila, potem KLIK to je pa bilo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 A potem ti je blo v Skadru všeč ? Meni tudi - jaz sem plul po tistih lužah kar na biciklu... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 A potem ti je blo v Skadru všeč ? Meni tudi - jaz sem plul po tistih lužah kar na biciklu... :whistle: Hehehe, Skadar zakon ;) Čeprav ko sem bil poleti dol z motorjem je bilo suho in sploh ni bilo nič hudega. Drugače pa čez prelaze pa off-roade z avtom nisva (namenoma) vozila. To bo ostalo za naslednje leto poleti, pa z motorjem. :naughty: Glede temperatur je bilo v glavnem še kar toplo in glih udobno za z motorjem, razen ko je v Transilvaniji šel dež...takrat pa je bilo mrzlo. Js sm bil večinoma v 3/4 hlačah, pa v Tevicah in kratkih rokavih, pa mi je bilo ravno fajn. Edino dol v MAkedoniji in potem v Črni gori je bilo pa že na meji z vročino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 A potem ti je blo v Skadru všeč ? Meni tudi - jaz sem plul po tistih lužah kar na biciklu... :whistle: A ni Skadrsko jezero v Romuniji?? Jaz bil 2 tedna v Bukarešti in si ne morem zamisliti, kakšne ceste imajo na provinci, glede na to, da so bile v glavnem mestu katastrofa...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 A ni Skadrsko jezero v Romuniji?? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2007 Še kako fotko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno November 14, 2007 Deli Objavljeno November 14, 2007 Zanima me, če se je že kdo peljal s trajektom iz Constante v Odeso ali nazaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno November 14, 2007 Deli Objavljeno November 14, 2007 :grrr sem narobe formuliral vprašanje. seveda ni tam........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 nihče še ni nič pisal nič kaj o njihovih gurmanskih specijalitetah malo sem brskal... Mititei (nekaj podobnega čevapčičem) sarmele (po naše sarma) bulz (polenta napolnjena vsaj z dvema vrstama sira) tochitura Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Zgleda zelo njami, bomo morali obiskat kdaj to prelepo deželo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Zgleda zelo njami, bomo morali obiskat kdaj to prelepo deželo. :whistle: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Romunska "sarma" je ukusna. Preverjeno. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 Kolikor se spomnim so rekli čevapom - miči. Sem bil enkrat zelo presenečen nad naročeno hrano pri sosednji mizi: smetanova juha (godlja) in kokakola. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 Ne morem vrjet, da se pogovarjate o "njami" hrani v Romuniji. Moje izkušnje so daleč od tega :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 Ne morem vrjet, da se pogovarjate o "njami" hrani v Romuniji. Moje izkušnje so daleč od tega :SS in česa naj bi se po tvojem ogibali :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se