volk Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Transfagarasan Link to comment Share on other sites More sharing options...
volk Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Tudi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
volk Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
volk Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Bran Link to comment Share on other sites More sharing options...
lo1ma Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Tudi; Tole je najbrž Transalpina, a ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
volk Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Tole je najbrž Transalpina, a ne ? Ma ne. To smo nabasal ko smo ene bližnice iskal. Nekje med Galati in Brasov. Cca 20 km gorske ceste. Včasih je sicer bil asvalt, nekje kamenje, zdaj pa samo še nekaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lo1ma Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Drugače pa je bila pred mesecem dni Transalpina zaprta (300m) na 33. km iz smeri Obirsia Lotrulei proti Ranci. Se mi je zdelo, da tam sem tam gor videl v glavnem samo smreke in ne še kaj listavcev kot na tvoji fotki. Na to cesto zaidejo tudi lepotice, kot je tale CBR 1100 XX.. :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matjazek Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Evo, pa grem tudi jaz na pot. Sicer na žalost z avtom , ker imam neke službene obveznosti vmes, ampak vem, da bo tako tudi fajn ;) Predviden plan poti pa tukaj: Kaj več pa potem, ko se vrnem. Fajn se mejte! M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matjazek Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Evo, pa grem tudi jaz na pot. Sicer na žalost z avtom , ker imam neke službene obveznosti vmes, ampak vem, da bo tako tudi fajn ;) Predviden plan poti pa tukaj: Kaj več pa potem, ko se vrnem. Fajn se mejte! M. Evo, vrnila sva se. Slabe 4 tedne je minilo ko keks. Če koga zanima, kje sva vozila, potem KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdrawc Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Fajn slike :OK: vreme sta imela videti kar solidno, kakšne so bile kaj temparature tačas?? Domnevam, da z avtom čez kakšne visoke prelaze nista hodila......ali pač? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlati Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Evo, vrnila sva se. Slabe 4 tedne je minilo ko keks. Če koga zanima, kje sva vozila, potem KLIK to je pa bilo :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lo1ma Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 A potem ti je blo v Skadru všeč ? Meni tudi - jaz sem plul po tistih lužah kar na biciklu... :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matjazek Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 A potem ti je blo v Skadru všeč ? Meni tudi - jaz sem plul po tistih lužah kar na biciklu... :whistle: Hehehe, Skadar zakon ;) Čeprav ko sem bil poleti dol z motorjem je bilo suho in sploh ni bilo nič hudega. Drugače pa čez prelaze pa off-roade z avtom nisva (namenoma) vozila. To bo ostalo za naslednje leto poleti, pa z motorjem. :naughty: Glede temperatur je bilo v glavnem še kar toplo in glih udobno za z motorjem, razen ko je v Transilvaniji šel dež...takrat pa je bilo mrzlo. Js sm bil večinoma v 3/4 hlačah, pa v Tevicah in kratkih rokavih, pa mi je bilo ravno fajn. Edino dol v MAkedoniji in potem v Črni gori je bilo pa že na meji z vročino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Provokator Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 A potem ti je blo v Skadru všeč ? Meni tudi - jaz sem plul po tistih lužah kar na biciklu... :whistle: A ni Skadrsko jezero v Romuniji?? Jaz bil 2 tedna v Bukarešti in si ne morem zamisliti, kakšne ceste imajo na provinci, glede na to, da so bile v glavnem mestu katastrofa...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilson Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 A ni Skadrsko jezero v Romuniji?? :grrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noise Posted November 3, 2007 Author Share Posted November 3, 2007 Še kako fotko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lo1ma Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Zanima me, če se je že kdo peljal s trajektom iz Constante v Odeso ali nazaj ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Provokator Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 :grrr sem narobe formuliral vprašanje. seveda ni tam........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdrawc Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 nihče še ni nič pisal nič kaj o njihovih gurmanskih specijalitetah malo sem brskal... Mititei (nekaj podobnega čevapčičem) sarmele (po naše sarma) bulz (polenta napolnjena vsaj z dvema vrstama sira) tochitura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanga Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Zgleda zelo njami, bomo morali obiskat kdaj to prelepo deželo. :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoristek Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Zgleda zelo njami, bomo morali obiskat kdaj to prelepo deželo. :whistle: :grim Link to comment Share on other sites More sharing options...
avtomoto Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Romunska "sarma" je ukusna. Preverjeno. lp Link to comment Share on other sites More sharing options...
lo1ma Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Kolikor se spomnim so rekli čevapom - miči. Sem bil enkrat zelo presenečen nad naročeno hrano pri sosednji mizi: smetanova juha (godlja) in kokakola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrčo Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Ne morem vrjet, da se pogovarjate o "njami" hrani v Romuniji. Moje izkušnje so daleč od tega :SS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdrawc Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Ne morem vrjet, da se pogovarjate o "njami" hrani v Romuniji. Moje izkušnje so daleč od tega :SS in česa naj bi se po tvojem ogibali :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts