AleksG Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Zen and the Art of Motorcycle Maintenance Mi zna ko povedat če je bila ta knjiga prevedena tudi v slovenščino? ali jo bom moral prebrati v angleščini? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Sem že zvedu. V slovenščino je bila prevedana in jo že berem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Končno prebral knjigo Valentino Rossi - Moja zgodba: http://www.motosi.org/knjige.php?cid=2_3 Slučajno sm bil v knjižnci in se sponu in so jo glih mel :) O knjigi: Men je bla super. Škoda edin da ni več strani pa da opisuje samo do leta 2004. Lahk bi ble tut kake slike pa boljši listi. Upam da bo nadaljevanje, saj je minilo že 4 leta!? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Dobro vedet-jo moram še jaz najt in prebrat. A njegovo avtobiografijo si že prebral?Tud super branje :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) Men je zdej frend posodu Magisterji vožnje in jo bom kmal prebral. K preberem povem če je ql. Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil aljazz26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Hola! kot skoraj vsako leto sem prebral Lord of the Rings :worship: za piko na F so bli še Appendixi, v glavnem (žal zelo skopi) opisi kaj se je dogajalo po koncu knjige: kako sta živela (in umrla) Aragorn in Arwen, pa vse do konca, 121 let po dogodkih v knjigi, ko sta Legolas in Gimli - in tudi Lord Celeborn iz Loriena, tako kot malo pred njimi Samwise Gamgee - kot zadnja iz Fellowshipa zapustila Middle-earth... zdaj pa gasa na Lost Tales :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Zdej si pa še mene zrajcov :) Grem ju3 prec v knjižnico :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 (popravljeno) *jeba, double post Popravljeno Junij 30, 2008. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 2, 2008 Deli Objavljeno Avgust 2, 2008 Ce vam je bila vsec knjiga J. Jalen: Bobri , imam na zalogi eno super idejo: J. M. AUEL: zbirka OTROCI ZEMLJE. 1. Rod Jamskega medveda 2. Dolina konj 3. Lovci na mamute 4. Pot domov 5. Shelters of stone (kjiga zal se ni prevedena, ceprav je izsla ze 2002) Vrstni red je POMEMBEN! Super zbirka knjig o prazgodovini, prepletenosti razlicnih stopenj cloveskega razvoja, itd. Po pravici povedano, me knjiga ni spustila in sem moral par noci prebedet ob branju. Toplo priporocam nespecnezem. Lp j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 moje knjige.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Sem že zvedu. V slovenščino je bila prevedana in jo že berem. Mi pa še ne vemo ? Zaupaj še nam naslov da jo laže najdemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 moje knjige.... Debil ... tukaj je govora o knjigah, ne o revijah. ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 zadnjih 14 dni Sheldon - Zaupaj mi svoje sanje Buck -Mandala Konsalik - Dolina grenkosladkih sanj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 Ravnokar prebrala knjigo Valentin Areh - KRI V PUŠČAVSKEM PESKU... Knjiga vojnega dopisnika o vojni v Iraku leta 2003 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 Neki se matram z eno cca 90 listnico z naslovom: Gospodarska predvidevanja - Kaj prinaša leto 2008?, avtor: dr. Mićo Mrkaić :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 kriminalka: Morilec brez obraza se splača mal prelistat (290 strani) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Hanif Kurejši: Črni Album :worship: pa še ena "domača": Miha Mazzini : Telesni Čuvaj :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Trenutno Uvod v sociologijo, Sociologija: Teme in pogledi, Didaktika sociologije, Sociology,... hmmm človk bi reku da se sociologijo učim :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Tragikomedija z naslovom: Moja bančna knjiga! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Januar 13, 2009 Deli Objavljeno Januar 13, 2009 Jostein Gaarder - Zofijin Svet (roman o zgodovini filozofije), nisem hodu v tako srednjo šolo, da bi me kaj naučili v tej smeri, prepozno za to ni pa nikoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Zoran Milivojević - Formule ljubavi : kako ne upropastiti sopstveni život tražeći pravu ljubav ...knjiga opisuje kaj naj bi prava ljubezen bila, kako 'plavat' v zdravem razmerju.....predvsem pa podrobno razlaga raznorazne napačne predstave o ljubezni, o posledicah teh napačnih predstav, ter nazorno razloži tudi, kako korigirati napačno mišljene o tem.... ..priporočam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Mitja Gustinčič : MAGISTERIJ VOŽNJE MOTOCIKLA Bi dal za obvezni predmet v šoli pa namest cpp-ja isto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Tragikomedija z naslovom: Moja bančna knjiga! :cry: Kaj še nimaš "plastike"? :P :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Nancy Friday: Moj skrivni vrtiček - ženske seksualne fantazije Vsak večer pred spanjem dve ali tri zgodbice ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se