_ales_ Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Dej poglej na ebay. Tam je te robe dost. Bi mogu dobit za max 50€. išči sv650 rectifierKupuj od ljudi ki imajo >99%positive feedback in so prodali že več kot 100krat. sm mal gledu ja, robe ogromno, sam kaj ko bi js kej nemšk znau. še da sem najdu sem dal samo copy-paste bi mi lahko kdo pomagal, nekdo ki je že kupoval?
simonsi Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 (popravljeno) poglej na ebay.co.uk Angleško pa že neki znaš? Popravljeno April 7, 2009. Popravil simonsi
danci1973 Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 sm mal gledu ja, robe ogromno, sam kaj ko bi js kej nemšk znau. še da sem najdu sem dal samo copy-paste bi mi lahko kdo pomagal, nekdo ki je že kupoval? http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid...-All-Categories A rabiš za 2003+ ali za prejšnji model? Novejši ima verjetno močnejši usmernik, saj ima večjo kontinuirano porabo (injektorji). D.
_ales_ Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 rabim za starejšega, letnik 2000, naked
Trdič Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 A ma kdo na starejšem letniku 99-02 zamenjan nosilec tablice? A je potrebno originalnega odrezat al kako? :? Dajte nalimajte slikce, da vidimo kako to zgleda :naughty: :naughty: k original je prev grd
_ales_ Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 (popravljeno) na svrider.com sem zasledil da paše na svjaa tudi regler od GSXR 750 letnika 1997, ki pa je (naj bi bil) cenejši!?!? ko kaj ve za to? oz kako bi to lahko kaj preveril? trdič, malo poglej na: http://www.sv650.tk http://www.svdownunder.com http://www.svrider.de http://www.svcontact.com http://www.svcontact.com/welkom.php http://www.geocities.com/fenderbegone/ http://www.twin-brothers.fr.st/ www.svrider.com stran pa gotov že poznaš, ki pa je tudi zelo uporabna pod rubriko "tips N tricks" Popravljeno April 9, 2009. Popravil _ales_
Tomyboy Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Ko sem zadnjič naročil zavorne ploščice iz UK, sem opazil, da pride regler za tastarega SV-ja 97 funtov. Poglej na naslovu www.gear4bikes.com
_ales_ Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Ko sem zadnjič naročil zavorne ploščice iz UK, sem opazil, da pride regler za tastarega SV-ja 97 funtov. Poglej na naslovu www.gear4bikes.com če mam prav je to malo čez 100 ojrotov ne?
PeterK Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 (popravljeno) če mam prav je to malo čez 100 ojrotov ne? Veš kaj! Za konverzijo valut pa res ni treba na forumu spraševat. Je veliko hitrejših in manj nadležih načinov. Popravljeno April 9, 2009. Popravil PeterK
rosse20 Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 na svrider.com sem zasledil da paše na svjaa tudi regler od GSXR 750 letnika 1997, ki pa je (naj bi bil) cenejši!?!? ko kaj ve za to? oz kako bi to lahko kaj preveril? glej... jaz bi na tvojem mestu (kot sem na svojem) kupila novega z garancijo. ko sem jaz kupovala in spraševala tudi za regler od gsxr 750, bi ga vsakdo, ki ga je imel prodal za 90-110€, pa je bil rabljen. nov za sv-ja pa me je prišel okoli 110€ in je imel 2 leti garancije! malo razmisli, če se splača dat par € manj za rabljenega in sploh ne veš, kakšen je in kako dolgo bo deloval. pri novem imaš vsaj garancijo.
PeterK Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 glej...jaz bi na tvojem mestu (kot sem na svojem) kupila novega z garancijo. ko sem jaz kupovala in spraševala tudi za regler od gsxr 750, bi ga vsakdo, ki ga je imel prodal za 90-110€, pa je bil rabljen. nov za sv-ja pa me je prišel okoli 110€ in je imel 2 leti garancije! malo razmisli, če se splača dat par € manj za rabljenega in sploh ne veš, kakšen je in kako dolgo bo deloval. pri novem imaš vsaj garancijo. Glede gsxr 750, tudi če paše je lahko za manjše moči in bo preobremenjen( je treba preveit). Glede rabljenega. Gre za elektroniko. Elektronika se načeloma ne obrablja. Tako da rabljen isto dela kot not. Seveda je tveganje da ti kdo nedelujočega podtakne. Je pa tako. če kopuješ na ebay od ljudi ki so na dobrem glasu(veliko prodali, dober feedback), se bodo potrudili da ti dobro robo prodajo. Njihova prodaja je odvisna od zadovolnih kupcev. Večina po mojih izkušnjan vrne denar, če se izkaže da je z robo kej narobe. ( to naredijo zato, da jim ne pustiš negativnega feedbacka na ebay-u ). Jaz bi definitivno zadevo na ebay-u kupil, prišparan danar pa v tank brum brum
Trdič Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 Treba bo počasi menjat gumo pa vidim pa predvsem hvalite Metzeler Z6, na njihovi strani pa sm zasledil da obstaja nova Z6 INTERACT. :naughty: A je kdo tole probal in kakšna je razlika med "novo in staro"? :unsure: Lp
suhi Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 Treba bo počasi menjat gumo pa vidim pa predvsem hvalite Metzeler Z6, na njihovi strani pa sm zasledil da obstaja nova Z6 INTERACT. :naughty: A je kdo tole probal in kakšna je razlika med "novo in staro"? :unsure: Lp kupi Roadsmart od Dunlopa, je cenejša in super dobra!!! Preverjeno že večkrat! ajd
danci1973 Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 kupi Roadsmart od Dunlopa, je cenejša in super dobra!!! Preverjeno že večkrat! ajd Koliko 'Z6 Interact' gum si pa že zvozil? D.
Jure Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Sej to nima veze.. Ni napisal, da je Dunlop boljša od Z6, samo, da je cenejša in super dobra
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Sej to nima veze.. Ni napisal, da je Dunlop boljša od Z6, samo, da je cenejša in super dobra Kako ve,da je cenejša, če ni vozil Z6 in ne ve, kolk zdrži?
Valhalla Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 KSZ Jaz sem naročil Dunlop Sportmax Roadsmart, hotel pa sem dobiti tudi omenjeno Metzeler, vendar je pri mojih dobaviteljih cca. 80€ dražji komplet. Ugotovilo se je, da dobimo višji rabat na Dunlopke, zaradi tega, ker Dunlop v SI dobavlja Sava. Tudi za Bridgestone in Avon nismo prišli skupaj s ceno. vse so bistveno dražje, tam okoli 45 - 55% na komplet. Tako, da sedaj bom probal te. Dunlop Sportmax D220 so komaj zdržale 8.500km, te naj bi šle čez 10.000 brez problema. Bomo videli... Omenjene gume so vse približno enako dobre, razlikujejo se zgolj po kilometrini, takšne informacije sem jaz dobil, tako da ni nujno, da so točne: - Bridgestone Battlax 021 - Metzeler Interact Z6 (za SV ta dimenzija žal ne gre skozi pri prednji gumi, saj obstaja samo 120/70 R17, mi pa imamo 120/60 R17) - Dunlop Sportmax Roadsmart in pa - Avon Storm ST LP
suhi Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Koliko 'Z6 Interact' gum si pa že zvozil? D. Kot je napisal Jure - nima veze kolko gum Z6 sem zvozil (nobene namreč) - sploh nikoli ne bom probal na SVju Z6, ker mi je Roadsmart čudovita, popolna za moj stil vožnje in sploh nimam namena probavat katere koli druge gume, zakaj bi če je ta tako super? Glede vzdržljivosti je pa tako ali tako odvisno predvsem od tega kako se voziš! Meni so Roadsmart zdržale - zadnja okoli 10.000km, prednja ene 13.000km - večino časa se voziva dva na njem, polovico kilometrine pa je še 50kg prtljage! Pa nikoli ne vozim počasi, vedno iz ovinkov poln gas ven, lepo nagibi do roba, tudi s polno obremenitvijo... Obraba je popolnoma enakomerna - od roba do roba (za zadnjo gumo seveda ), nikoli me še ni presenetila, drži se odlično, hitro se segreje... To je vse kar od gume rabim! Pa še Širnik zrihta par za 200€, kar se mi zdi super cena. To je to. ajd
PeterK Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Jaz imam sedaj gor Avon Storm ST, takrat so bile par EUR cenejše kot Z6. Zaenkrat po caa 5kkm sem zadovoljen. Držijo dobr, obraba minimalna. KSZ Jaz sem naročil Dunlop Sportmax Roadsmart, hotel pa sem dobiti tudi omenjeno Metzeler, vendar je pri mojih dobaviteljih cca. 80€ dražji komplet. Ugotovilo se je, da dobimo višji rabat na Dunlopke, zaradi tega, ker Dunlop v SI dobavlja Sava. Tudi za Bridgestone in Avon nismo prišli skupaj s ceno. vse so bistveno dražje, tam okoli 45 - 55% na komplet. Tako, da sedaj bom probal te. Dunlop Sportmax D220 so komaj zdržale 8.500km, te naj bi šle čez 10.000 brez problema. Bomo videli... Omenjene gume so vse približno enako dobre, razlikujejo se zgolj po kilometrini, takšne informacije sem jaz dobil, tako da ni nujno, da so točne: - Bridgestone Battlax 021 - Metzeler Interact Z6 (za SV ta dimenzija žal ne gre skozi pri prednji gumi, saj obstaja samo 120/70 R17, mi pa imamo 120/60 R17) - Dunlop Sportmax Roadsmart in pa - Avon Storm ST LP
motofil Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Kot je napisal Jure - nima veze kolko gum Z6 sem zvozil (nobene namreč) - sploh nikoli ne bom probal na SVju Z6, ker mi je Roadsmart čudovita, popolna za moj stil vožnje in sploh nimam namena probavat katere koli druge gume, zakaj bi če je ta tako super? Glede vzdržljivosti je pa tako ali tako odvisno predvsem od tega kako se voziš! Meni so Roadsmart zdržale - zadnja okoli 10.000km, prednja ene 13.000km - večino časa se voziva dva na njem, polovico kilometrine pa je še 50kg prtljage! Pa nikoli ne vozim počasi, vedno iz ovinkov poln gas ven, lepo nagibi do roba, tudi s polno obremenitvijo... Obraba je popolnoma enakomerna - od roba do roba (za zadnjo gumo seveda ), nikoli me še ni presenetila, drži se odlično, hitro se segreje... To je vse kar od gume rabim! Pa še Širnik zrihta par za 200€, kar se mi zdi super cena. To je to. ajd -že vem katera bo moja naslednja guma :naughty:
Trdič Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Treba bo počasi menjat gumo pa vidim pa predvsem hvalite Metzeler Z6, na njihovi strani pa sm zasledil da obstaja nova Z6 INTERACT. :naughty: A je kdo tole probal in kakšna je razlika med "novo in staro"? :unsure: Lp Hvala vsem za info. Danes sm naročil kr Dunlop QUALIFIER, htel sm malo bolj športno gumo - za 108€ za zadnjo se mi res zdi ugodno Upam sm da jih nebom takoj zrediral
PeterK Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Upam sm da jih nebom takoj zrediral Meni je zdržala slabe 5kkm.
_ales_ Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) Hvala vsem za info. Danes sm naročil kr Dunlop QUALIFIER, htel sm malo bolj športno gumo - za 108€ za zadnjo se mi res zdi ugodno Upam sm da jih nebom takoj zrediral js sm meu na svojmu problem z qalifercam! prva guma je bila že čisto na robu ko je mela zadnja še kake pou centimetra prostrora do roba. in tako mi je kake 3x prvi del motorja, se pravi balanco mal odneslo iz ovinka :trance_33_sleep: zelo smotan občutek, pa tut zelo nevaren! če ti zadnjo gumo odnaša lahko še malo igraš, pri prednji si pa zelo pečen ko jo odnese... :glare: zdej mam gor roadsmart, lahko rečem super guma, in tudi zadnja je prej na robu kot prednja, tako da sploh nimam interesa še kakšne sprobavat. Popravljeno April 14, 2009. Popravil _ales_
_ales_ Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 je še nekej, danes sm naroču regler, pri motoland panigaz, stane pa 152€, samo v info, če bo meu še kdo kdaj podoben primer z reglerjem
gregorD Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Metzeler Interact Z6 (za SV ta dimenzija žal ne gre skozi pri prednji gumi, saj obstaja samo 120/70 R17, mi pa imamo 120/60 R17) Mirne duše lahko daš na SV-ja tudi 120/70 R17, sm probu en komplet pa ni čisto nobene razlike... Z obema dimenzijama pošteno brusil tačke, so obe gumi držali BP. Edino mogoče števec malo manj pokaže.. LP G
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se