Kmet2 Objavljeno December 19, 2015 Deli Objavljeno December 19, 2015 Vsepovsod bi šel pa tako malo časa(beridenarja) Bmflar, Pips in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 20, 2015 Deli Objavljeno December 20, 2015 Mi ga pa zato nimamo, ker smo ga že zapravili (po svetu) DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 20, 2015 Deli Objavljeno December 20, 2015 pred 37 minutami, moto rider pravi: Mi ga pa zato nimamo, ker smo ga že zapravili (po svetu) A za AfrikoTwin ni ostal Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 Ob 17.12.2015 at 22:57, motolover pravi: Že kdo planira za 2016? Ti že planiraš? Greš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 Najverjetneje. Katere dneve priporočaš, glede na program? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno December 22, 2015 Deli Objavljeno December 22, 2015 pred 9 urami, motolover pravi: Najverjetneje. Katere dneve priporočaš, glede na program? Priporočam da greš gor za čim dlje. Glede na to da traja cel event 14 dni, je optimalno če si gor od srede prvega tedna do srede drugega tedna. Če pa lahko podaljšaš ne bo pa nič narobe. Prvi teden so treningi, drugi teden eventa so dirke. S tem da trening teden zapirajo ceste okoli 17 do 18 ure popoldan do tam 21 ali 22 ure zvečer. Ko je teden dirk, se ceste zapirajo okoli 9 do 10 ure dopoldan. Do tam 17 ali 18 ure, odvisno od tega kok je vmes dirk ali treningov. Ker se urnik kar stalno spreminja. Mi ko smo bli letos gor, bi mogla bit prva Superbike dirka v soboto, pa je bila prestavljena na torek. Če greš gor si obvezno na otoku kupi slušalko z vgrajenim radiom, to si daš v uho in maš non stop najnovejše novice, časovnice dirk, ni da ni od informacij. Maš na vsaki pumpi, štantu, pošti. Stane te 7 funtov, vsaj tok je blo letos. Informacij pa ni da ni DXR16, jany, motolover in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 22, 2015 Deli Objavljeno December 22, 2015 js se že leta odločam, pa je tok težko uskladit vse termine vse bi obletau, ampak ne znese ... (isto kot za Route 66) sj mam še cca 30 let časa Bmflar, BIZIXXX, DXR16 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Februar 18, 2016 Deli Objavljeno Februar 18, 2016 tkole me gnavjo!! a je kdo k bi vsaj temotly šel? Pa magar z balonom? BIZIXXX, Bmflar, jany in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Februar 28, 2016 Deli Objavljeno Februar 28, 2016 A gre kdo letos gor? Mi smo lih dan,dva nazaj obujali spomine,pa ugotavljali da bo treba spet it gor v prihodnjih letih Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Februar 28, 2016 Deli Objavljeno Februar 28, 2016 naslednje leto na classic tt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Februar 28, 2016 Deli Objavljeno Februar 28, 2016 puško mam še nad koruzo. resda sem bil lan bol zagrizen ampak sem ZA sploh pa bi najprej 'u živo' kej slišal od izletnikov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Marec 4, 2016 Deli Objavljeno Marec 4, 2016 Ob 28.2.2016 at 11:13, UnionJack pravi: puško mam še nad koruzo. resda sem bil lan bol zagrizen ampak sem ZA sploh pa bi najprej 'u živo' kej slišal od izletnikov. Enkrat si me spraševal če mi je kej ostalo od robe k sm jo gor nakupil evo tale rutka za okol vratu je viška. Za debato u živo pa da ti povem kje imajo najboljše pivce, pa pokliči na telefon v mojem profilu, pa se zmeniva za srečanje, pa ti vse razložim. jany, Kmet2, UnionJack in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 4, 2016 Deli Objavljeno Marec 4, 2016 Ob 28. 2. 2016 at 11:13, UnionJack pravi: puško mam še nad koruzo. resda sem bil lan bol zagrizen ampak sem ZA sploh pa bi najprej 'u živo' kej slišal od izletnikov. Če greš maj juni grem s tabo ..... ker si na novo lastnik KTM še ne veš da se moraš vozit vsaj v tandemu ,to pa za to da pride vsaj en na cilj DAMI34, Bmflar, UnionJack in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Marec 4, 2016 Deli Objavljeno Marec 4, 2016 34 minutes ago, BIZIXXX said: Za debato u živo pa da ti povem kje imajo najboljše pivce, pa pokliči na telefon v mojem profilu, pa se zmeniva za srečanje, pa ti vse razložim. its a deal. to s spominki je bil joke! ta teden koncujem z gripo in bom naslednjega mal oddelal zamujeno, pol pa registriram in se ujameva ob požirku! 29 minutes ago, Kmet2 said: Če greš maj juni grem s tabo ..... ker si na novo lastnik KTM še ne veš da se moraš vozit vsaj v tandemu ,to pa za to da pride vsaj en na cilj ne vem če ni tripl al pa clo črna suzana bols za to... Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 4, 2016 Deli Objavljeno Marec 4, 2016 Pravkar, UnionJack pravi: its a deal. to s spominki je bil joke! ta teden koncujem z gripo in bom naslednjega mal oddelal zamujeno, pol pa registriram in se ujameva ob požirku! ne vem če ni tripl al pa clo črna suzana bols za to... Ne vem kaj ti boj sede na rit ,men nč od naštetega Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Marec 4, 2016 Deli Objavljeno Marec 4, 2016 ne rit, stil sem meu u mislih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 4, 2016 Deli Objavljeno Marec 4, 2016 Pravkar, UnionJack pravi: ne rit, stil sem meu u mislih Ah dej ga no srat,kolikor te poznam bi tud z Tomosom marsikoga scat peljal Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2016 Deli Objavljeno Marec 4, 2016 Po mojm je najbl varno da greta s prikoličarjem... Bmflar, UnionJack in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 4, 2016 Deli Objavljeno Marec 4, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Po mojm je najbl varno da greta s prikoličarjem... Pol se bova spet kregala ko s tabo kdo bo vozil in koliko časa ..... Dost smetenja,skratka želja je tudi ta otok pa Nordkap pa .......prodal bom še to stanovanje pa grem v azilni dom ,vse zastonj ,plača pa sam za motor in potovanja .....ja to bo to crasher, UnionJack, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Marec 4, 2016 Deli Objavljeno Marec 4, 2016 you got me. mislim da nimava podobnega imenovalca. a na način vožnje misliš? .....bolj o tipu prevoza sem razmisljal, na GP u austrijo bi def. s ktm ampak man mi pa deluje tak borčevsko motoristični mazohizem k zahteva ceuga človeka - kot mati zemlja Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 4, 2016 Deli Objavljeno Marec 4, 2016 Pravkar, UnionJack pravi: you got me. mislim da nimava podobnega imenovalca. a na način vožnje misliš? .....bolj o tipu prevoza sem razmisljal, na GP u austrijo bi def. s ktm ampak man mi pa deluje tak borčevsko motoristični mazohizem k zahteva ceuga človeka - kot mati zemlja Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 To bo treba pogledat v 2017, konec junija turistično, ko ne bo več objestnežev Kmet2 in Samuell 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 Jaz imam zdaj žlahto tam tako da se odločam za eno "hitro" furo do tam. Obvestim kdaj pa če bo kdo za... Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samuell Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 Ob 2. 4. 2016 at 16:34, Snecer pravi: To bo treba pogledat v 2017, konec junija turistično, ko ne bo več objestnežev Z lahkoto sem zraven ... Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Maj 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 2, 2016 Zadeva je pripravljena: 10 ali 11 dni 4894km, strošek brez hrane 1.130 EUR (trajekti, hoteli, cestnine, bencin) ----------- 1. dan, MB-Belgija (1130km ac) 2. dan, čez kanal in do Birminghama, (602km) 3. dan, 104km do Liverpoola, trajekt in ob 14:00 na IOM 4,5 dan po otoku odmarjanje 6. dan, trajekt, ob 10:15 v UK nato do kanala+trajekt ob 18:00 in spanje v Calaisu (480km) 7. dan, Calais-Geneve tranzit (817km) 8. dan, fr. Alpe s prelazi do Briancona (344km) 9. dan, še malo Alp, Italija po AC do Iseo (554km) 10. dan, prelazi+Stelvio, spanje Avstrija (360km) 11. dan, Gerlos, GG, Mb (490km) Če se črtajo fr. Alpe, si 8 dan komot doma. p.s. rute s podatki na ZS Kmet2, MiNa, robot in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se