UnionJack Objavljeno Maj 18, 2016 Deli Objavljeno Maj 18, 2016 (popravljeno) 12 hours ago, DAMI34 said: sam sedaj sm pa še jaz v dilemi, hipotetično če bi šel, kaj bi raje: 1. gledal dirko 2. prevozil slavni krog Hmm, skor raje prevozil kokr sm bizija razumu se da, ko je kak dan pauze, prevozit dirko oz. krog. sej ni to GP da je use zastražen. pa nenazadnje morjo tud mamce iz vasi ob poti po kolerabo. je pa baje vse oneway. ...drugač pa je folk na otoku (UK) res odbit. ni čudn da je punk od tam. odprti in črnohumorni. par mescou sm preždel u birminghamu pa parkrat u londonu. škotske na žalost nism prekruzal. bol iz slik pa branja.... Popravljeno Maj 18, 2016. Popravil UnionJack DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 18, 2016 Deli Objavljeno Maj 18, 2016 Itak da ne gre za stezo, ampak cesto, mislim da tudi ko so eventi, da ni cel dan zaprta. Je pa otok zanimiv, ima strogo regulacijo glede camperjev, brez posebne najave, ne moreš gor in tudi nek limit vzdržujejo, da ne okaljajo narave. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Maj 18, 2016 Deli Objavljeno Maj 18, 2016 Ceste so v času TT eventa normalno prevozne. Prvi teden so treningi, in ti trajajo tam od 17-21 ure, drugi teden so dirke ki so tam od 10.ure zjutraj pa tam do 16-17 popoldan. Takrat so ceste zaprte, oziroma krog je zaprt. Po zunanjem delu oz notranjem se lahko voziš, če seveda lokacija ogleda to dopušča.Ker iz enih točk ogleda nimaš kam, iz enih pa lahko fejst premike delaš. Da bi prečkal progo med zaprtjem, pa niti pomislit ne smeš, lani ko smo bli mi gor, je to naredu en šaljivec iz Anglije.Takoj so ga zgrabili varnostniki, policija ga je odpeljala v zapor, zjutraj mu je sodnik dosodil par mesecev zapora in izgon po prestani kazni. Je blo po vseh cajtengih pa po radiu, so non stop ponavljal mal za opomin ostalim ki bi radi kej probali. Ceste po otoku so vse dvosmerne, tud med eventom, razen del od Ramseya do Creg Ny Baa, to je cca ene 15 kilometrov ki gre čez The Mountain, tam je enosmerna in brez omejitev hitrosti. Policaji stojijo ob cesti na avtobusnih postajah, ti pa mimo 200 km/h plus po levem pasu, po sredini voznega pasu te prehiteva Nissan GTR, njega pa po skrajno desni tip z bavarcem S1000 RR. Odfuk do konca Union Jack, kdaj šibamo gor? 2017,2018? Mene že srbi, čeprov sem bil lani tam. Snečko, lepo se imej, potopis pa itak vem da bo hud. DXR16, UnionJack, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Maj 18, 2016 Deli Objavljeno Maj 18, 2016 pizda, zmer starejši ratujem pa se mi zmer man da 'po muški' tj z mopedom do Kaleja. Pa mal me eventuelna premočenost na sami lokaciji matra. ampak me načeloma za use to boli K! najbol mi je pomembna družba. da ne umrem od socialne monotonije...ne vem če sm to najbolš napisu, ampak u tej smeri skratka, 2017 zgleda lepa letnica! raj povej kdaj kej odpelemo do kake kave BIZIXXX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 9 urami, BIZIXXX pravi: ... Union Jack, kdaj šibamo gor? 2017,2018? Mene že srbi, čeprov sem bil lani tam. ... jas bi šou tut DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 TT je očitno iz leta v leto bolj popularen. “We experienced an increase in bookings of 33% compared with the same time last year, which is testament to the continued growth in popularity of the TT. We have also invested heavily in the removable mezzanine deck on Manannan which is helping to meet increased demand for space for motorcycles in particular. http://www.motorcyclenews.com/news/2015/june/isle-of-man-ferry-takes-3300-bookings-for-2016-tt-races/ pred 9 urami, UnionJack pravi: pizda, zmer starejši ratujem pa se mi zmer man da 'po muški' tj z mopedom do Kaleja. Pa mal me eventuelna premočenost na sami lokaciji matra. ampak me načeloma za use to boli K! najbol mi je pomembna družba. da ne umrem od socialne monotonije...ne vem če sm to najbolš napisu, ampak u tej smeri skratka, 2017 zgleda lepa letnica! raj povej kdaj kej odpelemo do kake kave Lahko greš "le" do Dunkirka, je 37 km manj DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 aha, da niso ko hrvati katerim turizem letno narašča za vsaj 12%. tole s tem trajektom sm pa mislu da je joke pa vidm da je res ozko grlo - kar je po drugi strani čist ok. že zarad škotskih in galskih vdorov.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Malo se bo treba pripravit, razen če boš izkoristil socialno pestrost. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Trajekt/katamaran: direktno pri prevozniku: https://www.steam-packet.com/ ali preko posrednika https://www.manxferries.com/ https://www.aferry.co.uk/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 22, 2016 Deli Objavljeno Maj 22, 2016 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 8, 2016 Deli Objavljeno Julij 8, 2016 Malo se že pripravljam, zbiram obvezno opremo, Brexit je šel na roko 100funt=118 EUR Joker, MiNa, vuk76 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSM Objavljeno Julij 8, 2016 Deli Objavljeno Julij 8, 2016 pred 5 urami, Snecer pravi: Malo se že pripravljam, zbiram obvezno opremo, Brexit je šel na roko 100funt=118 EUR Nastavka za vtičnico ne rabiš vozit s seboj, paše tudi "naš" standard, samo zgornji plastični del moraš nadomestiti z, lahko z zobotrebcem. GB standard vtičnic ima tretji dodatek, zgornji, plastični, ali kar koli, samo zaradi varnosti. Ker je malce daljši, odmakne, zapore za + in - vtič. Amak ker potuješ sam in ker si ziheraš vzemi. Aja, kraljico pa le vzemi, ali dve... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Julij 8, 2016 Deli Objavljeno Julij 8, 2016 6 hours ago, Snecer said: Malo se že pripravljam, zbiram obvezno opremo, Brexit je šel na roko 100funt=118 EUR Ce mas za naprave "schuco" steker moras polo,iti stranske jezicke. Mam isti adapter namrec. Kdaj pa gres? Kaksno mas ruto? Ce se bos potepal kje v blizini Towcester-ja ali Swindon-a greva lahko na kavo ce nama ze v MB ne uspe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 9, 2016 Deli Objavljeno Julij 9, 2016 Kaj je zdaj z adapterjem "narobe"? 3x sem ga že v UK uporabljal (mobi, tablica...) pa je vedno špilalo. Blizu Towcesterja se pa bom peljal 4.8. gor in 8.8. nazaj, skozi UK imam samo tranzit po AC. pred 10 urami, RSa pravi: Nastavka za vtičnico ne rabiš vozit s seboj, paše tudi "naš" standard, samo zgornji plastični del moraš nadomestiti z, lahko z zobotrebcem. Nisem navdušen, da bi kaj čaral po vtičnicah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSM Objavljeno Julij 9, 2016 Deli Objavljeno Julij 9, 2016 pred 59 minutami, Snecer pravi: Kaj je zdaj z adapterjem "narobe"? 3x sem ga že v UK uporabljal (mobi, tablica...) pa je vedno špilalo. Z adapterjem je vse v najlepšem redu. Moje pisanje je bilo namenjeno bolj v stilu, da se da preživeti tudi brez adapterja, samo malce se moraš znajti. Mogoče bo komu prišlo prav, da ne bo kdo panično kupoval adapterja. Da ne smetim preveč, srečno vozi, pa čakam-o na izčrpno poročilo. Aja, ftičnic se pa pazi, vse se ne pustijo šlatat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Julij 9, 2016 Deli Objavljeno Julij 9, 2016 13 hours ago, Snecer said: Kaj je zdaj z adapterjem "narobe"? 3x sem ga že v UK uporabljal (mobi, tablica...) pa je vedno špilalo. Blizu Towcesterja se pa bom peljal 4.8. gor in 8.8. nazaj, skozi UK imam samo tranzit po AC. Nisem navdušen, da bi kaj čaral po vtičnicah eno crko mi je tablica pojedla...polomiti sem mislil napisat. Ja ce polnis samo mobi in tablico je vse kul. probaj kaki steker od laptopa dat noter. Glih se krizava, 8.8. komaj letim gor. lepo se furaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 1, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 priprave za Ellan Vannin montaža nosilcev oz kamere na stran za vožnjo po levi vremenska napoved je obetavna, bom lahko vsak dan izboljševal krog Kmet2, Lukec1, Bmflar in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 Srečno, pa čimveč slikic prosim gsxf750 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 3, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 3, 2016 Danes je bilo brezveze tranzitni dan Prečil Jodlarijo, Reich in pristal v Beneluxu, v kraju Genk. To omeniš Maribor pa so še sedaj solzni (5:1 leta 99) Krenil zarana ob 5:00, po 13 urah bruto prispel v hotel, 1080km z lahkoto. Do Franfurta 800km suho, nato spralo, je blo fajn sem lahko hitreje vozil v dežju, je Mitasko hladilo. Na zalivki po ravnem sem mel ples na ac, opasna je Sicer pa Švabi nonstop nekaj delajo na ac, a lepo vozijo in se umikajo split lane... prvo mazanje ketne, lidl w5 in pred Frankfurtom mitaska z 9200km po jurja ac hotel, razmetana soba, motor za ogrado in pes, obrok v bližnjem pajzlu vozil pri 5000rpm 110kmh v povprečju, v dežju 122, po števcu zdaj pa dremat, jutri bo že levi pas, drugi tranzitni dan sohen, robot, igc1 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 drugi dan tranzita, skozi Belgijo do Francije, Danquerke, kjer je Adi poslal nazaj Winstona parkiram v Belgiji lepo pavzica, no...ne mine dolgo, pripelje znana znamka, z znanimi navadami... al je mel na elektriko gsa..? na trajektu itak pol position, a so me sneli na startu bmwjaši srečal kolega iz slo, kr registracija, ob pristanku se je zataknila gurtna pa se mu ni dalo odpet, lol pristopu bajker anglež, da nož in režemo opozorila za kmete za onega gori da naj ne jemljem adapterja jutri še 90km do iom trajekta in se gremo turista... še ena za pajkico, ko ma rada vedno polne lap... lokalna indijska sračkalica to bo peklo spredaj, zadaj Joker, vuk76, Igi Pop in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 evo Liverpool po skupno 1850km, zame so odprli rampo, spet pole p mitaska ima 10160km, zgleda da bo do doma Bmflar, DAMI34, Matej207 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 danes bo za trening gift, hajoktejn, notranc in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 TemperATURE DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 prvi trening za mano drugi sem bil, samo en me je snel na gorski to bi blo za mausa, sami kafiči ob stezi telemach UnionJack, Lukec1, DAMI34 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 (popravljeno) pred 47 minutami, Snecer pravi: prvi trening za mano drugi sem bil, samo en me je snel na gorski A tist na desni, k je zapakiran je specialka versače z mašino od H2R? A s tistim si bil drugi? Popravljeno Avgust 5, 2016. Popravil DAMI34 notranc, Bmflar, sohen in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se