Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 ne bo kopanja, akano vrstni dvovaljnik pred eno uro, DAMI34 pravi: A tist na desni, k je zapakiran je specialka versače z mašino od H2R? A s tistim si bil drugi? zdaj mam oba pokrita, no kombi pa tudi že čaka maus, UnionJack, gsxf750 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 6, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 zgleda da me bo sonce danes oviralo maus, vuk76, Andrejcer in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 Snec, sej si mona, ma si car. Respect. Kmet2, Mavti, motozajebant in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 Tam ima plima in oseka drugo dimenzijo, ni tko kot smo mi navajeni ...... maxxa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 6, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 pred 7 urami, Lipstick pravi: Tam ima plima in oseka drugo dimenzijo, ni tko kot smo mi navajeni ...... ja pred 8 urami, Cartman pravi: Snec, sej si mona, ma si car. Respect. lep pozdrav danes sem se šel turista, okoli celega otoka, 140km, pa še malo tt trening mam start v sosednji ulici, sem gorski del vadil v obe smeri. ceste pa sicer niso ok na otoku, precej tresavice, tt je tudi en kos tresavica sicer pa fino vreme, jutri bo tudi še ok, tak da evo "vikija", tribune poleg pred tem pa priletel mimo en model, zada pa policija par minut Nearrain, Cartman, Scarabeo 500 in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 Bronastega moža imel priliko srečat in pozdravt v živo, daljnega leta 1982 ......., seznanil me je z nijim tudi legenda, moj "prijatelj" sir Alan Cathcart..... fantastični spomini......., nepozabnih 18 dni ( 2+2 dni potovanja, 7 dni treningov in 7 dni tekem ) ... Snečer, gsxf750, Frenk 67 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 Bijutiful fotke, komaj čakam nadaljevanja, ti sam slikaj. Bmflar, UnionJack in izibajker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 6, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 večerja bo v sobi, da malo prekinem divje obroke, s tramvajem na 1ps sem se peljal pred eno uro, Lipstick pravi: Bronastega moža imel priliko srečat in pozdravt v živo, daljnega leta 1982 ......., seznanil me je z nijim tudi legenda, moj "prijatelj" sir Alan Cathcart..... fantastični spomini......., nepozabnih 18 dni ( 2+2 dni potovanja, 7 dni treningov in 7 dni tekem ) ... kolk si mel čas, da popravim jutri hec je pa mir lepo, malo motorjev Mavti, Cartman, Frenk 67 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 snecer, nehi slikat otoško kuzino ker ni za nkamr, zdej k si večino znamenitosti obdelu dej še ksne native people/women gor drgač pa bravo za podvig pa kapo mi prnes! Frenk 67, Cartman in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 6, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 dandanes je svet "čuden" ttshirts.com majo spletno trgovino si lahko sam naročiš isto kot če tu čez cesto kupim v trgovini istoimenski jutri je nedelja, grem k maši, pa perilo in majico lahko prvič menjam na pizzi še nisem bil, majo... Matej207, Kmet2, DAMI34 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 pred 6 urami, UnionJack pravi: snecer, nehi slikat otoško kuzino ker ni za nkamr, zdej k si večino znamenitosti obdelu dej še ksne native people/women gor drgač pa bravo za podvig pa kapo mi prnes! Mačke so tam brez repov, baje...... pred 9 urami, Snecer pravi: večerja bo v sobi, da malo prekinem divje obroke, s tramvajem na 1ps sem se peljal kolk si mel čas, da popravim jutri hec je pa mir lepo, malo motorjev V času dirk je tista promenada, kjer vozi tranvaj s konjsko vprego, polna parkiranih motorjev v štirih vrstah........ Matej207 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 Danes sem mel tekmo, zmagal hard enduraši niso zmogli še en krog sem naredil in ogled, grad Peel, zdaj pa malo počitka in šetačine, da bom jutri svež, ko butnem uk vreme spet ok, v "hribih" vetrovno domina, maxxa, hajoktejn in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 (popravljeno) Kaka slika od te proge lahko Oz delček proge Popravljeno Avgust 7, 2016. Popravil stuhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 (popravljeno) pred 26 minutami, stuhec pravi: Kaka slika od te proge lahko Oz delček proge bo video oz od tam zajem oziroma je to cesta malo po ulicah, naseljih, izven... Popravljeno Avgust 7, 2016. Popravil Snecer Igi Pop, DXR16, SuNa in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 To vem Sem mislo za one kaj hard enduro vozijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 pred 5 minutami, stuhec pravi: To vem Sem mislo za one kaj hard enduro vozijo aja ne vem, kje vozijo hard enduro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 pred 18 minutami, Snecer pravi: aja ne vem, kje vozijo hard enduro Pa praviš dy si imel dirko s endurasami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 po cesti so vozli do etape itd., kot pri wrc stuhec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 pred 15 minutami, Snecer pravi: po cesti so vozli do etape itd., kot pri wrc Zato si zmagal Čestitke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 Lepe slikice. Snecer, kaj to z Lumio slikaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 pred 2 minutami, map pravi: Lepe slikice. Snecer, kaj to z Lumio slikaš? ja, lumia 925 brez fake nastavitev, samo klik, fotkiča ne uporabljam več oz ga nimam poleg Big Py 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 Odkar imam L640 tudi fotkiča več ne uporabljam. slike zadovoljive, manjka mi samo zoom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 ja, za fotkič so lumije fajn, fizični gumb za fotkanje, ki vklopi fotkič s prve (velik plus, kar z rokavicami slikam) zoom pa kaj vem pri digitalcih, imam ga ,samo to je isto kot če "doma" približaš skratka fotkiča več ne rabim, pa tudi tablico in pc delno nadomešča le za navi ni primerna kot vsi pametni telefoni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 8, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 8, 2016 pole v Doveru, da pridem spet v Evropo malo jutranjih Lukec1, hajoktejn, Maximus in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 8, 2016 Deli Objavljeno Avgust 8, 2016 Po desni pelji . Frenk 67, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se