Skoči na vsebino

Kawasaki Ninja ZX 6 R 636

zviz

Priporočene objave

bubamoto ma lepo zeleno 2005 pri nas za 5500e pa neki ti spusti pa si boljše slozi prišo ko da jo greš iskat v italijo

Sem pogledal oglas in je res huda, lepe barve, super ohranjena... pa ni 5500 ampak le 5200€ tko da jo bom uzeu!

Hvala za informacijo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ta črn je komplet v kopijih, motor je biu fejst steran na grobniku, po slikih zgleda fajn, od blizu pa čist vbit, gume kaput, zobniki za zamejat, prej ga je pa smrkolj meu, če je kirmu znan :P

a ta je od smrkolja :) on je na mobiju s tem mopedom (takrat je bil še moder) pustil zadaj vse, tudi 1000cc mopede, in to za več kot sekundo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...
Da, letnik 2005 je zakon. Upam, da bodo še kdaj kaj takega skup spravli. Zame najlepši motor vseh časov.

Se strinjam.Zame tudi :wub: :wub: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če kdo kupuje poliestre za 05/06 letnik, ravno zdaj se na avtonetu zelo ugodno prodajajo, komplet maska z boki (v enem kosu), banja pa zadek za 150€

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A kdo ve če bi bilo OK za ljudi na tehničnem pregledu če bi imel vgajeno rabljeno blokado za 25kW, oz. ali je to sploh izvedljivo.

Če je me pa zanima če jo kdo proda za letnik 2005.

Hvala in LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A kdo ve če bi bilo OK za ljudi na tehničnem pregledu če bi imel vgajeno rabljeno blokado za 25kW, oz. ali je to sploh izvedljivo.

Hvala in LP

njim blokada nič nepomeni, ampak da ima motor v homologaciji 25kw.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

njim blokada nič nepomeni, ampak da ima motor v homologaciji 25kw.

Mislil sem ljudi pri homologaciji. :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da, letnik 2005 je zakon. Upam, da bodo še kdaj kaj takega skup spravli. Zame najlepši motor vseh časov.

Meni pa je (bil) zakon 1998-00. Zelo posrečen motor. Škoda, ker sem ga razbil :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislil sem ljudi pri homologaciji. :rolleyes:

Pri teh "ljudeh" oz. pri homoligaciji boš itak mel blokado noter, nato jo vzameš ven in to je to.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni pa je (bil) zakon 1998-00. Zelo posrečen motor. Škoda, ker sem ga razbil :(

Tudi sam sem imel ninjo 6 98 letnik(zeleno-normalno), res v nulo ohranjeno(brez pike) ter ful akrapovič, tudi malo žal, da sem prodal; sam ko je blo sam 600ccm.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri teh "ljudeh" oz. pri homoligaciji boš itak mel blokado noter, nato jo vzameš ven in to je to.

Nova blokada stane 130€ pa sm mislu da bi jo loh rableno od enga druzga kupu da ne bi dajou 130€ sam mi je zdej k0ci povedu da to ni možno, ker je vsaka blokada narjena za točen VIN.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nova blokada stane 130€ pa sm mislu da bi jo loh rableno od enga druzga kupu da ne bi dajou 130€ sam mi je zdej k0ci povedu da to ni možno, ker je vsaka blokada narjena za točen VIN.

mislim podn razmišljanje.. kupro si motor za 6k zaj pa šparas pri 100E.. si ziher da boš lahko vzdrževal motor?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mislim podn razmišljanje.. kupro si motor za 6k zaj pa šparas pri 100E.. si ziher da boš lahko vzdrževal motor?

Ti si podn...dečko ma 1000% prav!Treba je gledat na vsak dinar!Boljše,da si kupi čelado za 100eu več,nove gume,menja zobnike,poliester,stabilizator,karkoli.....kot pa za take stvari v primeru,da niso nujne.....Ti pa če imaš preveč lahk vsaj men daš,verjamem pa,da nas je več,ki bi bili veseli!

Kaj pa te stane,če vprašaš!Kamod bi blo možna koja varijanta kot še veliko kje....

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala in LP

Papirji bi bili verjetno problem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Aja to pa ja. Pa naj se pozanima, če je možn papirje dobit druge. Sj po moje papir izda tist, ki je blokado not namontiral. Lahko da se motim, ne vem.

Je pa vprašanje, če pol ne pride na ceno nove že :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja to pa ja. Pa naj se pozanima, če je možn papirje dobit druge. Sj po moje papir izda tist, ki je blokado not namontiral. Lahko da se motim, ne vem.

Je pa vprašanje, če pol ne pride na ceno nove že :D

papir izda firma ki dela blokade, vendar so gor samo cifre od modela motorja, zadnje 4 številke VIN manjkajo, tako da potem na podlagi teh papirjev uvoznik naredi prevod v slovenščino ter doda tiste 4 cifre ki manjkajo (vsak motor ima drugačne)

Prevtzer, lahko ti jaz skeniram papirje sam ne vem kako si boš potem pomagal z njimi :)

Super, sem isto naredil, se ni nč premikala tam notri?

jaz sem jo zavil v ene 4 kuhinjske vrečke pa vse skup prilimal na plastike z silvertapom, da se ni premikalo noter

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če te ne moti:

Da je bil večino časa na pisti,da je cel prebarvan,vključno z felgami,da ima pletene zavore,menjane zobnike,prenose,verigo,vse šravfe je glede na ceno kar do nekle nakup :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nisi kaj zajebal.Tako majo.Pol pa sam napišeš avto net pa pol uno naprej pa je!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če te ne moti:

Da je bil večino časa na pisti,da je cel prebarvan,vključno z felgami,da ima pletene zavore,menjane zobnike,prenose,verigo,vse šravfe je glede na ceno kar do nekle nakup :rolleyes:

sj zato sm pa vprašal, ker on mi je rekel da je motor iz Italije , pa da nikol ni bil na pisti in da je garancija... zdj pa ne vem a bi vzel al ne...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam sem motor iskal cca pol leta, in torej vsak dan redno sledil oglasom.

tale 636 je imel začetno ceno 4300, potem postopoma vsakih 14 dni manj. če bi bil tako oh in sploh kot piše, ne razumem zakaj bi posrednik tako vztrajno spuščal ceno, pa itak je cena prenizka če bi bil tak v nulo ohranjen kot piše. glede na to da je samo posrednik in je njegov cilj zaslužek pri prodaji se lahko vprašaš za kakšno ceno ga je le dobil... no to so samo moja predvidevanja, sam motorja nisem videl, ker me glede na zgoraj omenjene stvari niti ni zanimal. ampak sem skoraj 100% da ni tak super ponudba kot zgleda.

koliko pa da garancije?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!