Prevtzer Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 bubamoto ma lepo zeleno 2005 pri nas za 5500e pa neki ti spusti pa si boljše slozi prišo ko da jo greš iskat v italijo Sem pogledal oglas in je res huda, lepe barve, super ohranjena... pa ni 5500 ampak le 5200€ tko da jo bom uzeu! Hvala za informacijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 ta črn je komplet v kopijih, motor je biu fejst steran na grobniku, po slikih zgleda fajn, od blizu pa čist vbit, gume kaput, zobniki za zamejat, prej ga je pa smrkolj meu, če je kirmu znan :P a ta je od smrkolja :) on je na mobiju s tem mopedom (takrat je bil še moder) pustil zadaj vse, tudi 1000cc mopede, in to za več kot sekundo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitl Objavljeno December 11, 2008 Deli Objavljeno December 11, 2008 Da, letnik 2005 je zakon. Upam, da bodo še kdaj kaj takega skup spravli. Zame najlepši motor vseh časov. Se strinjam.Zame tudi :wub: :wub: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 če kdo kupuje poliestre za 05/06 letnik, ravno zdaj se na avtonetu zelo ugodno prodajajo, komplet maska z boki (v enem kosu), banja pa zadek za 150€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 A kdo ve če bi bilo OK za ljudi na tehničnem pregledu če bi imel vgajeno rabljeno blokado za 25kW, oz. ali je to sploh izvedljivo. Če je me pa zanima če jo kdo proda za letnik 2005. Hvala in LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 A kdo ve če bi bilo OK za ljudi na tehničnem pregledu če bi imel vgajeno rabljeno blokado za 25kW, oz. ali je to sploh izvedljivo. Če je me pa zanima če jo kdo proda za letnik 2005. Hvala in LP njim blokada nič nepomeni, ampak da ima motor v homologaciji 25kw. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 njim blokada nič nepomeni, ampak da ima motor v homologaciji 25kw. Mislil sem ljudi pri homologaciji. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 Da, letnik 2005 je zakon. Upam, da bodo še kdaj kaj takega skup spravli. Zame najlepši motor vseh časov. Meni pa je (bil) zakon 1998-00. Zelo posrečen motor. Škoda, ker sem ga razbil :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 Mislil sem ljudi pri homologaciji. :rolleyes: Pri teh "ljudeh" oz. pri homoligaciji boš itak mel blokado noter, nato jo vzameš ven in to je to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 Meni pa je (bil) zakon 1998-00. Zelo posrečen motor. Škoda, ker sem ga razbil :( Tudi sam sem imel ninjo 6 98 letnik(zeleno-normalno), res v nulo ohranjeno(brez pike) ter ful akrapovič, tudi malo žal, da sem prodal; sam ko je blo sam 600ccm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 Pri teh "ljudeh" oz. pri homoligaciji boš itak mel blokado noter, nato jo vzameš ven in to je to. Nova blokada stane 130€ pa sm mislu da bi jo loh rableno od enga druzga kupu da ne bi dajou 130€ sam mi je zdej k0ci povedu da to ni možno, ker je vsaka blokada narjena za točen VIN. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frk Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 Nova blokada stane 130€ pa sm mislu da bi jo loh rableno od enga druzga kupu da ne bi dajou 130€ sam mi je zdej k0ci povedu da to ni možno, ker je vsaka blokada narjena za točen VIN. mislim podn razmišljanje.. kupro si motor za 6k zaj pa šparas pri 100E.. si ziher da boš lahko vzdrževal motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 (popravljeno) mislim podn razmišljanje.. kupro si motor za 6k zaj pa šparas pri 100E.. si ziher da boš lahko vzdrževal motor? Ti si podn...dečko ma 1000% prav!Treba je gledat na vsak dinar!Boljše,da si kupi čelado za 100eu več,nove gume,menja zobnike,poliester,stabilizator,karkoli.....kot pa za take stvari v primeru,da niso nujne.....Ti pa če imaš preveč lahk vsaj men daš,verjamem pa,da nas je več,ki bi bili veseli! Kaj pa te stane,če vprašaš!Kamod bi blo možna koja varijanta kot še veliko kje.... Popravljeno December 21, 2008. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 A kdo ve če bi bilo OK za ljudi na tehničnem pregledu če bi imel vgajeno rabljeno blokado za 25kW, oz. ali je to sploh izvedljivo. Če je me pa zanima če jo kdo proda za letnik 2005. Hvala in LP Papirji bi bili verjetno problem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 Kam vi na Ninji spravlate prvo pomoč? Pod sedež ne gre :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 ker je vsaka blokada narjena za točen VIN. Dvomim, da delajo blokade za vsak VIN posebaj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 Kam vi na Ninji spravlate prvo pomoč? Pod sedež ne gre :wacko: TU POGLEJ Dvomim, da delajo blokade za vsak VIN posebaj :D blokado ne, papirje od blokade pa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 Aja to pa ja. Pa naj se pozanima, če je možn papirje dobit druge. Sj po moje papir izda tist, ki je blokado not namontiral. Lahko da se motim, ne vem. Je pa vprašanje, če pol ne pride na ceno nove že :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 TU POGLEJ Super, sem isto naredil, se ni nč premikala tam notri? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 Aja to pa ja. Pa naj se pozanima, če je možn papirje dobit druge. Sj po moje papir izda tist, ki je blokado not namontiral. Lahko da se motim, ne vem. Je pa vprašanje, če pol ne pride na ceno nove že :D papir izda firma ki dela blokade, vendar so gor samo cifre od modela motorja, zadnje 4 številke VIN manjkajo, tako da potem na podlagi teh papirjev uvoznik naredi prevod v slovenščino ter doda tiste 4 cifre ki manjkajo (vsak motor ima drugačne) Prevtzer, lahko ti jaz skeniram papirje sam ne vem kako si boš potem pomagal z njimi :) Super, sem isto naredil, se ni nč premikala tam notri? jaz sem jo zavil v ene 4 kuhinjske vrečke pa vse skup prilimal na plastike z silvertapom, da se ni premikalo noter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 Če te ne moti: Da je bil večino časa na pisti,da je cel prebarvan,vključno z felgami,da ima pletene zavore,menjane zobnike,prenose,verigo,vse šravfe je glede na ceno kar do nekle nakup :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 zajebal sm :headbang: evo tle je slika motorja, motor je na avto netu prodajalec pa je MOTO FORTUNA DALIBOR PALJIČ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 Nisi kaj zajebal.Tako majo.Pol pa sam napišeš avto net pa pol uno naprej pa je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 Če te ne moti:Da je bil večino časa na pisti,da je cel prebarvan,vključno z felgami,da ima pletene zavore,menjane zobnike,prenose,verigo,vse šravfe je glede na ceno kar do nekle nakup :rolleyes: sj zato sm pa vprašal, ker on mi je rekel da je motor iz Italije , pa da nikol ni bil na pisti in da je garancija... zdj pa ne vem a bi vzel al ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmagedon Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 sam sem motor iskal cca pol leta, in torej vsak dan redno sledil oglasom. tale 636 je imel začetno ceno 4300, potem postopoma vsakih 14 dni manj. če bi bil tako oh in sploh kot piše, ne razumem zakaj bi posrednik tako vztrajno spuščal ceno, pa itak je cena prenizka če bi bil tak v nulo ohranjen kot piše. glede na to da je samo posrednik in je njegov cilj zaslužek pri prodaji se lahko vprašaš za kakšno ceno ga je le dobil... no to so samo moja predvidevanja, sam motorja nisem videl, ker me glede na zgoraj omenjene stvari niti ni zanimal. ampak sem skoraj 100% da ni tak super ponudba kot zgleda. koliko pa da garancije? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se