Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ima kdo slučajno kak test za gume CONTINENTAL ContiMotion?

Oziroma, koliko kilometraže naj bi zdržala v primerjavi z npr. Dunlop Roadsmart 1.

LP

Objavljeno

prej sem vozil konti gume, sicer ne tega modela in so vse zdrzale pol manj kot road ali pa sport smart.

Se je bolje vozilo na continental-kah (mehkejse so bile)

Objavljeno

ContiMotion je budget varianta te znamke, torej dosti kilometrov za malo denarja, za oprijem in konkreten podatek pa se obrni na njihov internetni customer servis

LP Bajsi

Objavljeno

prej sem vozil konti gume, sicer ne tega modela in so vse zdrzale pol manj kot road ali pa sport smart.

Se je bolje vozilo na continental-kah (mehkejse so bile)

Potrjujem da se je vozilo bolje na continentalkah, na modelu Sport Attack. So mi pa zdržale toliko kot Dunlop Sport Smart.

Objavljeno

Potrjujem da se je vozilo bolje na continentalkah, na modelu Sport Attack. So mi pa zdržale toliko kot Dunlop Sport Smart.

men tud .... od 9000 - 11000 km

Objavljeno

jebenti, a mi bo ze kdo enkrat povedal KDO ZA HUDIČA JE SLOVENSKI UVOZNIK ZA CONTINENTAL MOTO GUME?!?!

Objavljeno

za Slovenijo jih uvaža podjetje:

BOMAG d.o.o.

Ob železnici 14

1110 Ljubljana

tel 01/5473393 041/634270

Na podjetje sem naletel povsem slučajno na eni od predstavitev varne vožnje, ker sem nujno rabil gume za Hondo CBF125.

Objavljeno

za Slovenijo jih uvaža podjetje:

BOMAG d.o.o.

Ob železnici 14

1110 Ljubljana

tel 01/5473393 041/634270

Na podjetje sem naletel povsem slučajno na eni od predstavitev varne vožnje, ker sem nujno rabil gume za Hondo CBF125.

Si dobil kaj ugodneje kot,če bi vzel pri katerem vulkanizerju?

Objavljeno

Za cene nisem spraševal, ker je bil edini, ki je imel gume te dimenzije. Sem pa dobil 30% popusta, ker sem jih naročil na eni od moto prireditev.

Objavljeno (popravljeno)

Na tem mestu bom napisal, da so pri rumenem ugodne in jst jih bom tam vzel.

Popravljeno . Popravil krucymucy
Objavljeno

Na tem mestu bom napisal, da so pri rumenem ugodne in jst jih bom tam vzel.

To velja za vse ali samo za izbrance?

Objavljeno

Jah po moje za vse. Vsaj jaz jih ugodneje ne najdem.

Objavljeno

Daj še napiši prosim kdo in kje je ta "rumeni". Lahko na ZS, da ne bo reklame.

Lp

Objavljeno (popravljeno)

Prosim, če lahko še meni pošlješ kontakt od "rumenega"

Hvala

Popravljeno . Popravil repca01
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Koliko bi znašal komplet 120/70+180/55 ali 190 ContiSportAttack2?

Objavljeno

Koliko bi znašal komplet 120/70+180/55 ali 190 ContiSportAttack2?

89+125=?€

Objavljeno

Izgleda kot tastara sportattack, potemtakem je topshit guma. Malo km-jev a izredno varnih, o pa kako gre to v ovinek, iii. Jo je skoda za po ravnem :)

Objavljeno

89+125=?€

P.S. Tule!

Hvala @gandi za tvoji dve kompleksni objavi :winkiss:.. pred vprašanjem, slučajno stran nazaj je bilo govora o ugodnejši ponudbi forumaša

BTW, trenutno so ugodne (sploh na netu in linku) in Švabi so SportAttack2 v aprilu gnetli z gsx-r1000 L12 in K6...trdijo, da se hitro ogreje (kje naj najdem 2km ovinkov :D ) , je natančna, lepo vodljiva-okretna, lepljiva... in ob bremzanju v nagibu ok, izbrali so jo za prvovgradnjo na S1000RR.

Kratek članek je v aprilskem PS-u.

Meni se zdi z montažo za 250 ojrov fajn ponudba.

Objavljeno

A pa je to vredu guma??

Meni je odlična...

Objavljeno

js že par let vozim pretežno sport attack .. čez 14 dni dam gor sport attack 2 in to prvič na nov motor ... pa da vimo :P ... do sedaj sem bil z njimi izredno zadovoljen .. :OK:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Prosim, če mi nekdo opiše izkušnje s pnevmatikami Trail attack. Nameravam jih montirati na transalp 700. V naprej hvala za nasvete!

LP

Objavljeno

Prevozil 12.500 km s Trail Attack in guma se dobro drži, še ene 2k kilometrov pa jo menjam.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!