triler Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 (popravljeno) Stran zato, ker sem vzel turing gumo samo zato, da se nebi toliko obrabljala. Da ne bo držalo sem pričakoval, da bo v 3k kiloterih skoraj konec - TEGA PA NISEM. A bo ? Ocitno nisi turing voznik. A jo je po sredin zmanjkal? :naughty: Men so drzale sport attack ~5k km pa ne vozm glih turisticno. ;) In ja, je blo. :slap: Popravljeno Junij 30, 2008. Popravil triler
danci1973 Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Feedbacka nima prakticno _nobenega_. Isto je moj brat povedal za Road in Race Attack... Ocitno nisi turing voznik. A jo je po sredin zmanjkal? :naughty: Men so drzale sport attack ~5k km pa ne vozm glih turisticno. ;) Meni M3 zdržijo ~6k km, pa so verjetno 'boljše' od Sport Attack, kar se tiče grip-a in feedback-a. Je pa res, da se vozim bolj turistično... O:-) D.
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 SUPER OK guma je Qualifier z katero sem naredil precej precej več km, tista ima veliko več povratnih informacij, čutiš vso podlago in veliko dlje zdrži. Bom ob priliki poslikal gume po 2000-2500km, ne vem točno. Gre pa za Road Attack. Priti na rob z tako gumo ? Ma ga ni.......... Res je da imam 190 gor in ne 180, kar mi gumo razširi in naredi zelo zelo velik naklon ob robu, zato padeš čim se malo nagneš ko kegelj.
hilton Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Isto je moj brat povedal za Road in Race Attack... Meni M3 zdržijo ~6k km, pa so verjetno 'boljše' od Sport Attack, kar se tiče grip-a in feedback-a. Je pa res, da se vozim bolj turistično... O:-) D. danči1973 pol pravis da naj ne kupim contija super attacka?? ker oklevam med M3 in tem. :unsure:
triler Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Isto je moj brat povedal za Road in Race Attack... Meni M3 zdržijo ~6k km, pa so verjetno 'boljše' od Sport Attack, kar se tiče grip-a in feedback-a. Je pa res, da se vozim bolj turistično... O:-) D. Ne recem da niso. Samo gsx mi je sel malo na zivce ker pametuje pa vozi druge gume. Glede feedbacka: meni se ne zdi da ga ni. Itak pa je odvisno od motorja,... Glede sprememb smeri: Ja je bolj zajebana ja. Moras bit kar odlocen vcasih da zamenja smer.
danci1973 Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 danči1973 pol pravis da naj ne kupim contija super attacka??ker oklevam med M3 in tem. :unsure: Po Gody-evih negativnih izkušnjah z dvema vrstama Conti gum jih jaz ne bi kupil. D.
Port Folio Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Po nekaj čez 2,5 k km + 1x Marof s Conti Sport, sem zelo zadovoljen kot sem že v tej temi že na začetku pisal, za sedaj samo :OK: . Upam samo, da se hitro ne obrabijo (upam na 5-7 k km O:-) ).
maus Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) lansko leto sem imal Race Attack .... super zadovoljen ... cca 10 K .... sedaj imam Sport Attack že cca 8 K in jih bo še za ene 2-3 K ... z obema tipoma sem izredno zadovoljen, mi pa je Sport Attack malo bolj pri srcu, ker ima ob strani vsaj malo žlebov (boljši pisihični občutek na mokri cesti :P). Sicer nisem kompetenten ocenjevat gume, saj sem bolj turistični nedeljski voznik in so za moj turistični stil vožnje oba tipa, ODLIČNI GUMI. :winkiss: Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil maus
Buzdovan Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 ... mi pa je Sport Attack malo bolj pri srcu, ker ima ob strani vsaj malo žlebov (boljši pisihični občutek na mokri cesti :P). Jaz pa ravno nocem zlebov ob robu. V suhem jih ne rabim, samo gumo zaradi njih hitreje pobere, v dezju pa se ne nagibam prav globoko - jih tudi ne rabim.
tato Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) lansko leto sem imal Race Attack .... super zadovoljen ... cca 10 K .... :blink: Hm... ne vem, meni je zdržala švoh 5K. Seveda je bil oprijem odličen....sedaj bom šel pa na sport attack.... Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil tato
hilton Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 @maus pol pravis da se splača kupit conti sport atack. ker v ps je bilo ocenjeno kot ena najboljših, pred M3 :unsure:
Stric Burek Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 :blink: Hm... ne vem, meni je zdržala švoh 5K. Seveda je bil oprijem odličen....sedaj bom šel pa na sport attack.... Ne moreš primerjat hitre pa Maus-vožnje :whistle: Šala mala, ampak najbolje da poskusiš pa boš pol vidu kaj in kako bo. Skoraj da bi raje mel M3 gor, se mi zdijo vseeno malček bolj preverjene. To je seveda le moje mnenje. :closedeyes:
maus Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 @maus pol pravis da se splača kupit conti sport atack. ker v ps je bilo ocenjeno kot ena najboljših, pred M3 :unsure: :grim Ne moreš primerjat hitre pa Maus-vožnje :whistle: Počasi, se dolgo časa vozi :whistle:
hlebi Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 ...sam vozim RACE ATTAC in sem zaenkrat zlo zadovoljen, dosti sem prevozil po istri in Portorožu kjer je asfalt zelooo gladek in so gume r držale super... ...je pa res da je obraba kr močna in več kot 4-5 k ne narediš vsaj z mojim motorjem in stilom ne...
hlebi Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 ...sam vozim RACE ATTAC in sem zaenkrat zlo zadovoljen, dosti sem prevozil po istri in Portorožu kjer je asfalt zelooo gladek in so gume r držale super... ...je pa res da je obraba kr močna in več kot 4-5 k ne narediš vsaj z mojim motorjem in stilom ne...
AndiGS Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Na novem GS 1200 sem dobil gume Conti Trail attack.Do danes naredil 1141 km,gume so odlične.Gredo do roba brez problema,dobre v dežju(ćez Bogenšperk) in na gladkem asfaltu(Portorož).Tudi pri zaviranju na polno(voznik,sopotnica,prtljaga) se mi ABS še ni vklopil,res grabijo.Sin jih je prejšnji teden montiral na 1100 GS in je tudi zadovoljen.Za GS-e in podobne jih lahko samo priporočam.
_luke_ Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Ne moreš primerjat hitre pa Maus-vožnje :whistle: Šala mala, ampak najbolje da poskusiš pa boš pol vidu kaj in kako bo. Skoraj da bi raje mel M3 gor, se mi zdijo vseeno malček bolj preverjene. To je seveda le moje mnenje. :closedeyes: Bil si priča tisti dan k nobena guma ni držala nč, pol pa so moje raceattak spustile asfalt, pa je šlo :headbang:
Tony Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 @maus pol pravis da se splača kupit conti sport atack. ker v ps je bilo ocenjeno kot ena najboljših, pred M3 :unsure: ja jst sm ugotovil, da za moj način vožnje(MS) full bolš držijo, če so mal bolj spuščene kot serijsko na cesti (na stezi pa itak) :whistle:
hool Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Evo danes sem montiral nove SportAttack in po 150 km (LJ-Kočevje-Dvor-Kočevje-Dvor-LJ :evilgrin: ) morm rečt da so SUPER. Nove, pa je že šlo do kolena in tačke ne da bi se bal ali bodo zdrsnile. V nagib padejo tko, da je kr veselje in res ti dajo zaupnje. No zaenkrat sem res navdušen, več pa napišem, ko naredim več km-jev. Zamenjal sem pa Dunlopke Qualifier RR s katerimi nisem bil preveč zadovoljen. PS : Thx Gebre za info LP Peter
siks Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Evo danes sem montiral nove SportAttack in po 150 km (LJ-Kočevje-Dvor-Kočevje-Dvor-LJ :evilgrin: ) morm rečt da so SUPER. Nove, pa je že šlo do kolena in tačke ne da bi se bal ali bodo zdrsnile. V nagib padejo tko, da je kr veselje in res ti dajo zaupnje. No zaenkrat sem res navdušen, več pa napišem, ko naredim več km-jev. Zamenjal sem pa Dunlopke Qualifier RR s katerimi nisem bil preveč zadovoljen. PS : Thx Gebre za info LP Peter zakaj nisi bil zadovoljen z DQ rr!
Noiser69 Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Ola :P Odločam se za nakup gum Continental ContiTwist Sport SM .... kje bi se jih dalo dobit najceneje in tako da bi jih naročo po neto (sam ne rct na moto-gume.si ker rabim tako naročilo da plačam po povzetju, ker trenutno nimam dolgo ne koga doma ko ma kartico, gume pa rabim do konc naslednega tedna) ? Hvala ;)
hool Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Siks : z DQ rr je pa tko - ko se segrejejo držijo in veš kaj lahko pričakuješ. Sra*je pa je, ker se segrevajo celo večnost. Če maš pred nosom kakšno cesto kjer si lahko daš duška in voziš skoz na nož oz. zelo hitro pol je to guma zate. Če si pa tko k jst v mestu, pa preden prideš ven iz mesta, pa pol padeš še kje vmes v gužvo in guma kar naenkrat mal popleše pa zdrsi pol pa je*eš tako gumo. Morš met težko roko če hočeš, da bo res delala tko k je treba. Na Mariji Reki ali Dvor-u in podobnih destinacijah, kjer se peljemo zaradi užitkov opazovanja narave :krneki: se mi je obnesla in nikoli ni bilo pizdarij. Bile so na poti tja ali pa tudi nazaj :headbang: Torej, ko je ogreta dela - da jo spraviš do tja pa tud omejitve po AC niso niti blizu. Pa še s temi kaznimi zdej - ne hvala in sem prevekslal. LP Peter
renyy Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 Mene pa zanima ena stvar, sedaj mam namen zamenjat gume na svojem kawasakiju (er-6N) sedaj mislim da so gor gume dunlop sportmax D221. Pa zanima ali je smiselno dati na moj motor gume Continental ContiSportATTACK ? Odločam se med dunlop roadsmart in temi ContiSportATTACK ? ContiSportATTACK je bila zelo dobro ocenjena guma, ceni za obojne pa sta tam-tam. vem da sta to čisto drugačni gumi po namembnosti, zato pa sprašujem katero vzeti, važno mi je predvsem,da bo čimbolj zanesljiva lega na cesti (seveda v ovinkih pri polaganju) :naughty: . Stil vožnje bi težko opredelil, recimo da imam zelo dinamično vožnjo in se velikokrat hitro peljem čez ovinke, torej nekak sport/touring vožnja. Torej kupujem gumo, ki bo zelo zanesljiva v ovinkih,da ima čimboljši grip. Obraba niti ni toliko pomembna. Lp
hambi-bambi Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 sam sem imel letos zadnjo gumo ContiSportATTACK,,in da povem razočaran,za mene guma ni uredu imam občute tako ko da bi skoz nek plesal,,,na polovico sem jo zrabu in jo dal dol ker nism bil zadovolen,,seveda ma pa vsak svoj okus in svoje izskušnje z gumami,, lp,,,hambi..
AJ Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 Mene pa zanima ena stvar, sedaj mam namen zamenjat gume na svojem kawasakiju (er-6N) sedaj mislim da so gor gume dunlop sportmax D221. Pa zanima ali je smiselno dati na moj motor gume Continental ContiSportATTACK ? Odločam se med dunlop roadsmart in temi ContiSportATTACK ? ContiSportATTACK je bila zelo dobro ocenjena guma, ceni za obojne pa sta tam-tam. vem da sta to čisto drugačni gumi po namembnosti, zato pa sprašujem katero vzeti, važno mi je predvsem,da bo čimbolj zanesljiva lega na cesti (seveda v ovinkih pri polaganju) :naughty: . Stil vožnje bi težko opredelil, recimo da imam zelo dinamično vožnjo in se velikokrat hitro peljem čez ovinke, torej nekak sport/touring vožnja. Torej kupujem gumo, ki bo zelo zanesljiva v ovinkih,da ima čimboljši grip. Obraba niti ni toliko pomembna. Lp Glede na to da mečeš oči na Conti SportAttack premisli še o Dunlopovih Qualifier RR. Zelo dobra guma za normalno cestno uporabo (tudi malce hitrejšo vožnjo...), poceni se jo da dobit, enakomerno se obrablja, drži!...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se