Ice Objavljeno Januar 11, 2002 Opozori Objavljeno Januar 11, 2002 nope....ne boste me prostovoljno dolocili se za kaksno sranje ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Ghost_R1 Objavljeno Januar 11, 2002 Opozori Objavljeno Januar 11, 2002 Hočemo majčke hočemo majčke Grobnik, 1:39.317
Ice Objavljeno Januar 11, 2002 Opozori Objavljeno Januar 11, 2002 quote: Hočemo majčke hočemo majčke in? kup si jih. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Lindau Objavljeno Januar 11, 2002 Opozori Objavljeno Januar 11, 2002 Zdaj si pa glasen! Ja kje jih te naj clovek kupi? Sicer pa mislim, da razen tistih nekaj, ki sem jih videl na NFS, te majcke sploh ne obstajajo.
Gregs Objavljeno Januar 11, 2002 Opozori Objavljeno Januar 11, 2002 quote: Ja vidim da večina ste v mk, mc .... Me pa zanima MOTOSVET?Kako postaneš član, kakšne so dolžnosti... Sprešujem zgolj informativnu ker sem že večkrat vidu MOTOSVET majico po bikerski sceni! Thundercat Član si že s tem, ko pišeš na forumu. Če se pa začneš z nami družiti, pa še toliko bolje. Ni pa nobenih obveznosti, vsak dela, (skoraj) kar hoče. Največ pa štejejo dejavnosti, ko se kdo potrudi za vse motosvetovce - recimo pomaga pri organizaciji srečanje, dogovarjanju za izlete z motorji in podobno.
JaRaNe Objavljeno Januar 16, 2005 Opozori Objavljeno Januar 16, 2005 Ali ste član kakšnega motokluba ali ne, če ste napišite katerega
Sanda7 Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 nisem v nobenmu klubu in me tudi ne vleče
Einherjar Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 Sem pa kaj pol... Motoristico? Ocitno ti italijanscina ni cisto jasna... BTW: sprasujes pa res ciste bedarije... Pa ti meni povej, ali je boljsi 2slojni trsi skret papir ali trislojni mehkejsi... point: vsak ma svoje misljenje in nobenga ne briga, kaj drugi mislijo.
stuhec Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 nisem bi pabil ce bi nasel sebi primerne clane
Dave Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 ---x-- snip get a fckng grip. Sej mate cel kr'neki za nabijat.
tkolen6 Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 mi smo ustanovili moto kulb.pa bi ga radi mau po slo raznesli, da bo bolj znan. a ma kdo kk nasvet?? drgač loh pišete tut na naš forum darkbikers.8.forumer.com pa mi tm kej napišete.hvala :yea2:
Thundercat Objavljeno April 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2005 kaj te zanima kako se klub promovira...moto zbor??
c0Li Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 Hja, vsak vikend organizira, nek klub, taksen ali podoben kot vas, moto srecanje! Tam boste spoznali klube, raznesene po sloveniji in ostali klubi bodo spoznali vas. Mislim, da je to edini nacin. :)
Robert Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 (popravljeno) Našitek na jakno, pa se srečanj drugih klubov udeležujte in tako prijateljstva z drugimi člani klubov "sklepajte".) Načinov je še pa še .) Še boljša varijanta, zbor organizirajte in vse motoriste slovenije na zastonj pir povabite :D Pozdrav od Roberta Popravljeno April 6, 2005. Popravil Robert
kp-kp Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 Al pa se v nedeljo popoldan z našitki na jakni razsut na Kačjih ridah. Pol bo pa res vsa vesoljna Slovenija vedla za vas. :lol1:
Jurij Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 Še boljša varijanta, zbor organizirajte in vse motoriste slovenije na zastonj pir povabite :D Pozdrav od Roberta ← jaa, tale način se tud men zeloo dopade... če pa še kakega kralja živali na vsako mizo vržete, bo pa uspeh zagarantiran.... grem zdej mal un link pogledat...
rebel Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 (popravljeno) darkbikers???? svašta....... lahko pa ostanete tudi neopaženi....... ne verjamem da ste tako pomembni da se vam splača kazat.... če te preveč opazujejo te lahko doleti kakšna nevšečnost... Popravljeno April 6, 2005. Popravil rebel
Thundercat Objavljeno April 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2005 ja tko nekak.bi se rekl ← poglej malo po koledarju v forumu kaj ostali klubi delajo...fajn je da se zadeve lotite z udejstvovanjem v dobrodelne namene..kaka krvodajalska, obiski centrov otrok.... namreč s tem delate dobro sebi in drugim....
Rude Boy Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 a veš tistega ko se srečata dark bikers in invisible bikers ? :rolleyes:
Zdrawc Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 a veš tistega ko se srečata dark bikers in invisible bikers ? :rolleyes: ← ne .... :grrr
Rude Boy Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 ne .... :grrr ← jaz tudi ne , samo začetek pa je obetajoč ! .)
finger Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 a veš tistega ko se srečata dark bikers in invisible bikers ? :rolleyes: ← ... in potem se priklati mimo še invinCible biker ... :lol1:
finger Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 Ne... zej pa resno. Slovenija ima vragsigavedi koliko moto klubov (tam okoli 200, bogtejobo DVESTOOO!!!) in je seveda prodor novega kluba iz anonimnosti že kar podvig. Prvič (mogoče te bo to razočaralo): prodor iz anonimnosti je precej dolgotrajen postopek, ki traja najmanj eno sezono, običajno pa nekaj let; Drugič: dobro spoznajte moto klube v svoji okolici, družite se z njimi in prijateljujte (v kolikor ustanovitvi novega kluba ni botroval kak 'špetir' znotraj že obstoječega); Tretjič: motozbor with free beer je seveda opcija vendar bo potrebno dobiti zelo dobrega sponzorja :D , organizacija zbora popolnoma neznanega kluba pa bo zelo verjetno finančni fijasko; Četrtič: kot sta že zapisala c0Li in Robert - obiščite čim več motozborov (če je potrebno tudi več kot enega na vikend), da vas drugi spoznajo in obrnjeno. Če vas vidijo organizatorji v velikem številu, vam skoraj gotovo vrnejo z obiskom vaše moto žurke. Evo samo nakaj malega za začetek... GOOD LUCK!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se