nitro freek Objavljeno Februar 6, 2005 Opozori Objavljeno Februar 6, 2005 (popravljeno) Use se da dobit pej na avto net pa v oglasnik poglej pa boš ziher kej najdu. Aja pa še cenej jo lahka dobiš ko 200k. Popravljeno Februar 6, 2005. Popravil nitro freek
Evil Penguin Objavljeno Februar 6, 2005 Opozori Objavljeno Februar 6, 2005 Saj redno čekiram (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.),ampak nisem najdu nč tko pocen
malaguti boy Objavljeno Februar 6, 2005 Opozori Objavljeno Februar 6, 2005 :D :yea2: :kva2: Saj redno čekiram (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.),ampak nisem najdu nč tko pocen ← pa daj oglas da kupiš pač kaj kupiš in ti bo mogoče kdo reku da ga prodaja ali pa da njegov kolega prodaja. tisti ki prodajajo mopede in podobno tudi hodijo gledat kaj kdo kupuje ker bi pač radi prodali. so pa tudi v OGLASNIKU oglasi ( kar precej) . pred nekaj dnevi sem gledu pa je blo nekaj gilerc noter. tudi atx-i. veliko sreče pri nakupovanju in pametno se odloč!!! :kva2: :kva2: :kva2: :nono:
Evil Penguin Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 Hvala!Jo bom potreboval :)
nitro freek Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 Saj redno čekiram (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.),ampak nisem najdu nč tko pocen ← Ja sej zdej nobdn ne prodaja motorjev zato kr bi premal dobiu zanga. Drgač pa moj kolega prodaja mogoče nevem točno sam se mi zdi da jo prodaja gilero canibal cena pa naj bi bla tam nekje 180k al pa še man.Ga bom prašu pa mi bo povedu.Ti sporočim. .)
Evil Penguin Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 A mi lahko nekdo (okvirno) pove,kolk Km lahko ima ATX da se ga še splača kupit?
MoNgL Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 dodatna dusilka v originalen avspuh. .) ← Vem, da je to mal :topic: , ampak useen bi uprašu, kako to dušilko odstranš???
>>micho<< Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 mene zanima nakup nove aprile sr50r factory???kaj se mi jo splača kupit? glede na to da ma kodrian ključ pa par stvari proti kraji to mislim da še noben skuter nima
Evil Penguin Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 (popravljeno) Vem, da je to mal :topic: , ampak useen bi uprašu, kako to dušilko odstranš??? ← Amm,to dodatno (večjo) gumico dodaš,ko greš na tehničnega,da jim pokaže da gre samo 50 mene zanima nakup nove aprile sr50r factory???kaj se mi jo splača kupit? glede na to da ma kodrian ključ pa par stvari proti kraji to mislim da še noben skuter nima ← Odvisno,če se boš dolgo z njo vozu se ti splača novga kupit,drugače pak ne. Jaz načrtujem nakup novega motorja pri 16tih (125ccm) in se mi ne splača novega :) Popravljeno Februar 15, 2005. Popravil Evil Penguin
Evil Penguin Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Trenutno mečem uč na Tegale :) To pa zato,ker nič ne piše,da bi bil kaj predelan :)
Evil Penguin Objavljeno Marec 3, 2005 Opozori Objavljeno Marec 3, 2005 A je 110.000,- SIT preveč za Tegale pa še čelado zraven? Danes sem dobil od lastnika odgovor: Moped ni predelan. ma samo mf power izpuh... Bi ga kupil,sploh zato ker ni predelan.
norc 16 Objavljeno Marec 4, 2005 Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 kaj ti najrečem po eni strani je dosti po drugi p tudi ni dostije zato ker je že tomos pa ne mislit da mam kaj proti tomosih malo pa zato ker je zelo redko dobit tako dobro ohranjega predvsem pa neprenaretega raje si omisli kaj prenaretega boš manj gnara zapravo ayde
Evil Penguin Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Grem ga ju3 pogledat pa bom poročal :)
Evil Penguin Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 Sem ga pripeljal domov in zdaj je moj :)
bassko Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Sem ga pripeljal domov in zdaj je moj :) Čestitam! Dobrodošel med motoristi :OK: Pa velik kilometrov pa čim manj okvar :OK:
PoŽiG Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Sem ga pripeljal domov in zdaj je moj :) ← kaj to, atx-a ? pa veliko varnih kilometrov .)
Evil Penguin Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Aye,atxa danes je bil že fargazer dol,plastike dol,filter vun :D Hvala :)
Cr4$h Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 Jst tudi namerava kupt ATX-a... Sam me zanima ce ma motor homologacijo za MFpower izpuh in ima zraven tudi neko cepko za na tehnicni in ce bi pol na tehnicnem sou 45km/h pol nebi smelo bit problemov ne ? Ma pa tut zadnjo gumo malce drugacno...
Evil Penguin Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Za vse moreš met homologacijo, razen eni so mi rekli da za powerco nimajo papirjev pa vseeno čez pridejo :)
runner 50 Objavljeno Marec 28, 2005 Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 al pa ce kdo ve kolk prblizn je koncna hitrost tacga predelanga motora k ga mam doma pa ne vem kaj naj mu dodam
Evil Penguin Objavljeno Marec 30, 2005 Opozori Objavljeno Marec 30, 2005 Na ATXih so Bing 16 fargazerji,ne?
superman Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 kaj naj izberem aprilia sr ditech al peugeot speedfight 2? cena je prb .ista (499 in 510k) :? kateri je hitrejši če daš samo blokade ven ker ne bom auspuha menjal? hvala za odgovore suprmen
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se