Inspectah Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Gilera Stalker...hmm.Ni slab skuter,je sicer zracno hlajen kar pa za prevoz do sluzbe pa nazaj ni ovira.Deli za vdrževanje so poceni in jih dobis skoraj vsepovsod.Pa tuji skuter je poceni.Pomojem je to prava izbira, peli ga na probno voznjo pa ce ti bo vsec ga kupi.
dxx Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 drgac pa lohk testnga vzames na probo al pa ga kups, te pride dost cenej pa se 2 letno garancijo mas! to je v AUTOCOMMERCE AUTO d.o.o. RC Ljubljana Dunajska 122, 1000 Ljubljana -----> to je zraven salona Fiat, Lancia in Alfa Romeo tel.: 01/ 5883 466 , fax.: 01/ 5883 465 ← Iskrena hvala vsem, bom najprej vzel testnega da ga sprobam, me pa mika cena in folk kot kaže ni imel nikakršnih problemov z njim! Pa frizerat ga itak ne mislm tko da bo verjetno res kar ste rekl, bo kul za svoj namen(edin blokade mislim dat ven(itaq :) ) Bom šel verjetno v pon. ker sem frej šihta mal se pozanimat glede vsega. Pa še enkrat hvala, pa moderatorji da nebi brisal slučajno teh kao reklam- res me je zanimal.
jeglić Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 oi!mene sam znima c se splaca kupt malagutija f15?a gre km?zaenkat bi dau sam blukade vn p?a prehti aprilio sr 50 ditech?
bassko Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 malaguti f15 je kr luštn motorčk, pomoje da se ga splača kupt, če pa prehiti aprilio sr 50 pa nevem ;)
MoNgL Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Sr 50 nej bi biu brez blokad najhitrejši. Tko so men povedal.
..::NRG::.. Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 Sr 50 nej bi biu brez blokad najhitrejši. Tko so men povedal. ← Nikol :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: To ti je tist reku k jo ima.... Pol lohk sklepaš kva bi jst reku :fredy:
M|t3k Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 Mel sem SR DiTech brez blokad in me je kolega z dobro nastavljenim (ferg+vario) Aeroxom+LeoVince ZX komaj dobil. Take so moje izkušnje, ampak brezzveze o tem :) LP
dj_runner Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 najhitrejsši serijski skuter naj bi bil NRG. F15 težko da prehiti ditecha
MoNgL Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 najhitrejsši serijski skuter naj bi bil NRG. F15 težko da prehiti ditecha ← Nrg pa sigurno ni najitrejši brez predelav. Jst k mam aeroxa brez blokad sm unga z NRGjem brez blokad nažgou.
bassko Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 In spet se bo začel kreg ne jst sm hitrejsi od unga k je meu nevem kasno predelavo... Pizda k otroc ste :doze:
MoNgL Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 In spet se bo začel kreg ne jst sm hitrejsi od unga k je meu nevem kasno predelavo... Pizda k otroc ste :doze: ← Če model sprašuje ker skutr je hitrejši pol mu bomo povedal ane. Drgač me pa boli kita ker je hitrejši, ker so razlike minimalne. Tut če me babica prehiti z vozičkom :lol1: :lol1: :lol1:
dj_runner Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 pa odvisno je kdo vozi (teža) med ditech pa f15 bi vzel ajz ditecha če enboš nič predelo
Explic1t Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Dan... Jst se pa zanimam za skuter Suzuki Katana pa me zanima če je to `za kej`... Motor mi deluje ful hud... Sam sm pa neky braw de negre nikamor... Tud ke ga totalno odblokeraš gre šezmer 50 km/h?? Tko da če kdo kej we o tem motorju al pa ma izkušne z njim... Kakršne koli informacije so zaželjene :) LP ←
skuterist Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Explic1t če te še zanima Katana in znaš nemško ti skopiram test iz nemške revije o skuterjih. Primerjali so ga še z dvema športnima skuterjema. Pošlji naslov. LP
NexusFIGHT Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Lej jst ti priporočam Speedfight 2-kico. Ker jst jo mam že skor 3 leta pa mi nikol nism mel tehničnih težav :) :OK: :OK:
johan Objavljeno Junij 14, 2005 Opozori Objavljeno Junij 14, 2005 Pa,da še vas jaz vprašam za nasvet. Sem zasledil ,da so se pojavli na trgu dokaj ugodni skuterji(novi) KEEWAY FOCUS.A pozna kdo to zadevo?Se odločam za nakup!
MoNgL Objavljeno Junij 14, 2005 Opozori Objavljeno Junij 14, 2005 To je kitajska roba. Ne priporočam razn če bi ga rd skos šraufu.
snookie Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 Za šraufat nebo kaj dosti, samo vprašanje je kak je z rezerbnimi deli, da ne omenjam dele za tuning:)...
italjet maniac Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 ja mozno je da bi tuning deli obstajali ce so masino prevzeli od kaksnega koncerna kot je yamaha al pa kaj takega drugace pa dvomim da bi blo kaj... ni nujno da je skuter slab ampak prevelikih upov si jaz nebi delal .)
just4me Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 najprej lep pozdrav :) ravnokar sem naredil izpit. ker nisem ravno pametnjakovič v tem poslu bi vprašal profije za mnenje :OK: ker nimam ravno na pretek denarja bi vas prosil kakšen nasvet.iščem skuterja do 300.000sit(po možnosti nov)gledal sem Zhongyu Zhongyu(sploh nevem prav napisat :D )je dokaj poceni in zanima me vaše mnenje o njem(če ga imate :) )lahko pa še kakšnega priporočite :trance_33_sleep: :rolleyes: tnx :OK:
msjr Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 (popravljeno) Če kupuješ nov skuter do 300.000 SIT maš še tele azijske variante: - Keeway (poglej tukaj ali pa na www.keewaymotor.com) Za te sem slišal, da imajo že ful dodatne opreme zraven. - Hongyi Sprint (poglej tukaj) Pa mislim da ma kymco tudi v ponudbi scooter pod 300.000. Aja, pa če imaš točno 300.000 SIT, kupi scooter do 270.000, tistih 30.000 v žepu bo še prav prišlo (registracija, dodatna ključavnica) Takole bi rekel, skoči do prodajalca in si oglej skuter, pa povprašaj po garanciji, pa kje so URADNI serviserji (npr. če si iz MB ne boš hodil v LJ če je tam edini servis). Drugače pa iz avtomobilskih izkušenj lahko povem, da imam Daewooja že pet let & nimam nobenih problemov z njim, čeprav so mi vsi govorili, pa ne kupit korejca, tko da je to po moje tudi stvar predsodkov. Priporočam tudi, da v ponudbi ne kupiš najcenejšega modela, ker zbijajo ceno na račun kakovosti. Če pa ne zaupaš kitajcem & korejcem je ponudba rabljenih ogromna, pa če kupuješ rabljenega vzemi samo takega, ki ima VSE papirje. Popravljeno Julij 7, 2005. Popravil msjr
just4me Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 (popravljeno) hvala.bom pogledal Popravljeno Julij 7, 2005. Popravil just4me
johan Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Hm,a tu noben nima kewaja?Da bi malo več povedo o tem.Kvari se po moje ravno ne samo je pa res,da je vprašanje kako je potem z tuningom.
just4me Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 (popravljeno) hmmm..malo sem gledal rabljene motorje in po ugodni ceni našel yamaho aeroy,letnik 98.samo ima 17000km..stane 140000 ali se splača??za nove pa gledam bol neznane firme(vsaj zame :) )gledal sem KEEWAY,HONGY Sprint.a se splača in ali jih kdo ima da pove kako gre?? tnx P.S za tuning pa te stvari mi ni tako pomembno tako da to ni problem Popravljeno Julij 8, 2005. Popravil just4me
bassko Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 Pomoje se ti splača uzet yamaho, sej 17000 ni nevem kok kilometrov
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se