Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kje v Trstu bi naše sidi b2 čevlje lahko tudi go tex varianto poleg štacune Charlie ki je zastpnik za sidi?

Objavljeno

Se komu kej sanja kdaj so moto štacune odprte v soboto in nedeljo v Trstu?

Še posebi me zanima za Moto Charlie?

tnx

Objavljeno
Se komu kej sanja kdaj so moto štacune odprte v soboto in nedeljo v Trstu?

Še posebi me zanima za Moto Charlie?

tnx

V soboto je nakako tako: 0d 9 - 12:30 in 15:30 - 19

Za nedeljo žal ne vem.

lp

Objavljeno
V soboto je nakako tako: 0d 9 - 12:30 in 15:30 - 19

Za nedeljo žal ne vem.

lp

hvala

Objavljeno

Rabim nekaj stvari za mojga KTM-a, pa me zanima katero trgovino mi priporočate v ITA?

Rabim pa:

-ploščo za štartno številko(se pravi brez luči)

-zadnji zobnik

-ščitnike rok oz. samo vložke za v balanco

-zavorne ploščice

-kake MX(SM) škornje mogoče

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Če koga zanima market2ruote. Sicer je to samo zadnji del trgovine oz outlet, ostalega je se veliko več.

LP

post-4624-1222100528_thumb.jpg

post-4624-1222100539_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil tejcy
Objavljeno
In to je kje?!?

Iz Domžal zaviješ desno dol, čez približno 300 km prideš v Castelfranco Veneto, pa si tam.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Rabim nekaj stvari za mojga KTM-a, pa me zanima katero trgovino mi priporočate v ITA?

Rabim pa:

-ploščo za štartno številko(se pravi brez luči)

-zadnji zobnik

-ščitnike rok oz. samo vložke za v balanco

-zavorne ploščice

-kake MX(SM) škornje mogoče

Ali motostar2 v trstu (imajo dosti tehničnih stvari in malenkosti, dobro založeni tudi z motocross programom) ali pa moto Mauri v Gorici, kjer pa imajo tudi veliko opreme in precej tehničnih stvari in tudi motorje predelujejo (vem, da prodajajo Axo). V obeh se boš zmenil po slovensko ali jugisch. Če te zanima kaj točno imajo, pa je najbolje, da jih kontaktiraš.

Objavljeno (popravljeno)

Hola!

pravkar sva se s SN :004 vrnila iz Sistiane, sva gledala in jst celo sprobal nekaj Dainesejevih kombinezonov... model Steel Prof mi je bil zelo fajn, škoda ker niso imeli moje številke, moram nujno prit probat ko dobijo 50... če mi bo prav in bodo sčarali belo-modrega, zna bit da bom zamenjal firmo :whistle:

še pred sva pri Moto Charlieju pobrala naročene škornje zanjo (edine ki so ji bile prav - Sidi Vertigo Corsa), na poti domov sva se ustavila še v trgovini Dade Moto, ker sva bila prvič se mi je kar meglilo pred očmi, toliko novih in rabljenih motorjev imajo :eek: pa X-Lite 701ke so imeli v akciji za 229 €, se mi je zdela kar spodobna cena (ne vem koliko so pri nas)... sicer pa se mi je zdela zlo prijazna a bolj fancy (beri ne preveč poceni) trgovina, tko na hitro...

Popravljeno . Popravil suzuki
Objavljeno
Hola!

pravkar sva se s SN :004 vrnila iz Sistiane, sva gledala in jst celo sprobal nekaj Dainesejevih kombinezonov... model Steel Prof mi je bil zelo fajn, škoda ker niso imeli moje številke, moram nujno prit probat ko dobijo 50... če mi bo prav in bodo sčarali belo-modrega, zna bit da bom zamenjal firmo :whistle:

še pred sva pri Moto Charlieju pobrala naročene škornje zanjo (edine ki so ji bile prav - Sidi Vertigo Corsa), na poti domov sva se ustavila še v trgovini Dade Moto, ker sva bila prvič se mi je kar meglilo pred očmi, toliko novih in rabljenih motorjev imajo :eek: pa X-Lite 701ke so imeli v akciji za 229 €, se mi je zdela kar spodobna cena (ne vem koliko so pri nas)... sicer pa se mi je zdela zlo prijazna a bolj fancy (beri ne preveč poceni) trgovina, tko na hitro...

Ah ja, tok pa spet ne...al se mi je pa zato zdel, k glih unih na ktere bi jz plezala pa sline cedila niso mel, oz. ne v pravi barvi :whistle: :evilgrin: . Drgač pa trgovina ogromna :eek: , skor človk nuca motor za pelat se z enga konca na druzga :whistle:

Objavljeno
Kje pa je ta Dade moto?

Je v Trstu, tu imaš link pa poišči naslov: DADE MOTO

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Živijo

zanima me, če mogoče kdo ve ali se mi splača v Italiji nabavit opremo, če ja kje bi bilo najbolje (Moto Pignolo, (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com), motosprint???):

-dvodelen kombinezon Dainese Steel (cena pri nas 1000 -20%)

-čelada Arai rx-7 corsair (pri nas cena iz 800 na 580€

- rokavice Dainese (pri nas 150-250€ -20%)

- škornje TCX competiton RS (iz 260 na 207€)

Škornji so lahko tudi kašni drugi - prosim za kakšna priporočila...

lp

Objavljeno

Ta mesec v kolikor so še tu popusti bi kupoval v Slo. V mesecu Dec-Jan in vse do sezone bi pa kupoval v Aut oz. Ita. :glare:

Objavljeno

Kje prodajajo pa Alpinestars? Laba, nekaj v Alternativi, še kje?

Pa me še zanima ali bodo še kakšni dodatni popusti oz. razprodaje, ter če se splača počakati na bike-expo v Padovi (če je sploh kaj ceneje)?

lp

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Ima kdo kakšno dobro spletno-povezavo za nabavo GIVI plate in kovčka direktno iz Italije ali Avstrije oziroma kjerkoli,kjer ni 15 posrednikov. Rabim Givi ali Kappa plato (K)M5M pa kufer 46-52 l.

Objavljeno

A kdo ve kje bi dobu shark čalade u italiji?? V kateri od trgovin... :winkiss:

Objavljeno
A kdo ve kje bi dobu shark čalade u italiji?? V kateri od trgovin... :winkiss:

Vem, da jih ima Mauri....

Objavljeno
Ima kdo kakšno dobro spletno-povezavo za nabavo GIVI plate in kovčka direktno iz Italije ali Avstrije oziroma kjerkoli,kjer ni 15 posrednikov. Rabim Givi ali Kappa plato (K)M5M pa kufer 46-52 l.

Ti pa si umetnik. Kovčki in plate so tako poceni v SLO, da nevem kaj pričakuješ v tujini.

Objavljeno

Lp,

mi lahko kdo pove, kje najbližje čez mejo v italiji imajo Sidi Vortice škornje naprodaj?

Objavljeno
Ti pa si umetnik. Kovčki in plate so tako poceni v SLO, da nevem kaj pričakuješ v tujini.

Tudi to je odgovor

Objavljeno
Lp,

mi lahko kdo pove, kje najbližje čez mejo v italiji imajo Sidi Vortice škornje naprodaj?

Moto Charli v Trstu drži Sidi, če ni cifre, barve.... naročijo in dobiš kmal.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!