Dolenc™ Objavljeno Oktober 19, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2009 Za študij in kako zadevo postrani so te laptopi, ki jih danes dobiš vsi zelo dobri, tko da če se ti ker dopade navali, tale če prav razumem specifikacije je nekaj takega kar iščeš, to da ima led backlight je fejst za photoshop ker je velika svetilnost in pravilne barve, baterija je 8 celična to pomeni da bo zdržal preko celega predavanja brez napajanja, grafiko ima pa tudi vredu za kako nezahtevno igro, ma vse ma, slabga že teško dobiš
impulz Objavljeno Oktober 19, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2009 hp probooke zelo hvalijo vendar sm imel preveč slabih izkušenj s hp mini serijo, da bi zopet pograbu po hp-jih.
goranzaric Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Jaz sem mišljenja da je vseeno kakšen je prenosnik samo da ima čim več garancije. Ponavadi crkne matična plošča in so stroški popravila skoraj enaki novemu prenosniku.
Frips Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 hp probooke zelo hvalijo vendar sm imel preveč slabih izkušenj s hp mini serijo, da bi zopet pograbu po hp-jih. A z mini-note? Kakšne pa (lahko na pm tudi)
impulz Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 (popravljeno) A z mini-note? Kakšne pa (lahko na pm tudi) problemi z ekranom, zlo občutljivi, problemi z hard diski, pregrevanje (sicer je bil 1.2 procesor) meni zelo nevšečna tipkovnica, nič uporabnih hotkey-ev, touchpad je na tem računalniku za 300€ tudi dost bolj odziven kot tam. govorim za modele nc2400 in hp mini-note 1.6 procesor. hp mini-note mi je pa še manj všečen kot compaq nc 2400 kljub močnejšemu procesorju, boljši grafični... ekran je tudi zlo majhen napram asusu eeepc1005he, asus ima lepši ekran in še bi lahko našteval............ Popravljeno Oktober 20, 2009. Popravil impulz
Noiser69 Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Jaz sem mišljenja da je vseeno kakšen je prenosnik samo da ima čim več garancije. Ponavadi crkne matična plošča in so stroški popravila skoraj enaki novemu prenosniku. prvič čujem kaj takega ... zgolj naključje, al ponavlanje dogodkov?
goranzaric Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 prvič čujem kaj takega ... zgolj naključje, al ponavlanje dogodkov? Zaposlen sem kot računalničar na dveh šolah (cirka 300 kišt + cirka 50 prenosnikov) tako da je dost okvar največ pa pri HP-ju en primer glih ko je prenosnik crknil en teden po izteku enoletne garancije.
Noiser69 Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 (popravljeno) no, sej je tut odvisno od modela, pa če ma res glih tista serija napako ko ga kupis. Sm naroco tega klik pride dans, al pa jutr. Ma sicer linuxe gr, sam bom pocako mavo se da skrekajo windows 7, amapk tut linux niso napacni Popravljeno Oktober 22, 2009. Popravil Hozi
goranzaric Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 no, sej je tut odvisno od modela, pa če ma res glih tista serija napako ko ga kupis. Sm naroco tega klik pride dans, al pa jutr. Ma sicer linuxe gr, sam bom pocako mavo se da skrekajo windows 7, amapk tut linux niso napacni Kar se linuxov tiče si daj gor Ubuntu je nekako grafično najbolje dodelan in user frendly in deluje vse gor kar pač navaden uporabnik potrebuje.
Noiser69 Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 (popravljeno) Kar se linuxov tiče si daj gor Ubuntu je nekako grafično najbolje dodelan in user frendly in deluje vse gor kar pač navaden uporabnik potrebuje. SUSE Linux Enterprise 11 ma naložene, mislim da bojo za tti cajt da ne skrekajo 7ke več kot odlični Popravljeno Oktober 22, 2009. Popravil Hozi
Fritz Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 SUSE Linux Enterprise 11 ma naložene, mislim da bojo za tti cajt da ne skrekajo 7ke več kot odlični Mislim, da ti je goranzaric dal zelo dober nasvet. Win7 lahko vedno dodaš kot dual boot, saj imaš dovolj prostora na disku. Sicer tvoja odločitev. Winsi 7 so baje že skrekani, tudi retail verzije, ki so sedaj v štacunah (in tudi na spletu). RTM verzije ki so na spletu že nekaj mesecev pa nedvomno so (probal, dela). HP bo v kratkem začel tudi pri nas prodajati bolj multimedia & fancy Pavilion serije. Morebiti bi znale biti komu tiste mašine bolj zanimive od teh probook-ov.
Noiser69 Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 (popravljeno) sej tudi sam razmišljam o linuxih + windows 7. potem bom pa vido kolk bom kere uporablo ps. kje si vido skrekano slo verzijo, ni biv uradni izid danes? Popravljeno Oktober 22, 2009. Popravil Hozi
impulz Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 poglej v brezplačna tehnična pomoč
JMatic Objavljeno Oktober 24, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2009 poglej v brezplačna tehnična pomoč hehe zarecenga kruha se najvec poje... ravno sm narocu HP ProBooka
JMatic Objavljeno Oktober 24, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2009 (popravljeno) ne vem zakaj je tale quote....ampak naj mu bo Popravljeno Oktober 24, 2009. Popravil JMatic
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 SUSE Linux Enterprise 11 ma naložene, mislim da bojo za tti cajt da ne skrekajo 7ke več kot odlični linux je edninski ... torej - "SUSE Linux Enterprise 11 ma naložen" ... sesir, Fritz in Noiser69 1 2
Fritz Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Winsi 7 so baje že skrekani, tudi retail verzije, ki so sedaj v štacunah (in tudi na spletu). RTM verzije ki so na spletu že nekaj mesecev pa nedvomno so (probal, dela). Da dopolnim, tudi končne verzije, ki so že na spletu, se da aktivirati z za to namenjenim activatorjem, tako x86 kot x64. Za tist, ki imajo 4Gb ali več RAM-a, večina iger deluje na Win 7 x64 brez večjih težav.
Noiser69 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 linux je edninski ... torej - "SUSE Linux Enterprise 11 ma naložen" ... oprosti
Port Folio Objavljeno Oktober 30, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2009 Pozdravljeni, par vprašanj: Koliko vas uporablja NetBook (mini)? Koliko ste zadovoljni z njim-i? . . . itd....???? In kaj mi lahko predlagate do cenovnega ranga 700€ -/+ 50€? lp PF
bmwslo Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 Jaz bom še mal s tastarim zdržal, pol pa kaj takegale nabavil Port Folio, malakai in Frips 3
Dolenc™ Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 Uf tole bi blo pa fino, sej bi bil že čas da kej pogruntajo uporabnega
Port Folio Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 Že tko se mi zdijo navite cene teh V-ih komponent, zato ne bom niti spraševal po ceni te!
_LuX_ Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 Sam tole bo pomojm kr kmal na trgu, da boš LCD lahko zvil.
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 Sam tole bo pomojm kr kmal na trgu, da boš LCD lahko zvil. Po mojem pa še vsaj 5-10 let ne. Najprej bodo prišli ful tanki in zložljivi zasloni. Rude Boy, bajkr88 in sesir 1 2
JMatic Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 fantje...Big bang ma razprodajo Applov, 13,3inch je 600eur
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se