<=YaMaHa=> Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Vsem novincem v 125 klubu čestitke...kolkat ste pa kej padl pr CPPju,glavni vožnji??? Jst osebno vse v prvo :devil: :yea2:
tejcy Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Vsem novincem v 125 klubu čestitke...kolkat ste pa kej padl pr CPPju,glavni vožnji??? Jst osebno vse v prvo :devil: :yea2: ← jaz pa cpp v prvo,voznjo v drugo...pa se to zaradi tega ker sm mela prvo v nemogocih razmerah da bi sploh naredila(naliv tak da se ni nic vidlo un me da pa na avtocesto...no ja ne bi o mojmu ocenjevalcu kerga sm mela,ker ta itak fukne vsakega ki ga dobi,je prov znan po tem :( )
jax Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 ...ker ta itak fukne vsakega ki ga dobi, ← In bi se ti zdelo bolj prav da bi kar vsakega spustil? :? Drugače pa vse v prvo in brez napak... Oky, pri glavni bi baje moral nekje mrtvi kot pogledat...
Mte :) Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 jest sm za 50 kubou naredu use u prvo!!! :lol1: :lol1: :lol1: peace!
pogi Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 za 50 in 125 use v prvo :afro1: :afro1: :D
mjemec Objavljeno December 4, 2004 Opozori Objavljeno December 4, 2004 Jst sm za 50 delu teste 2krat vožnjo pa u prvo. Upam pa da bo za 125 vse u prvo ;)
<=YaMaHa=> Objavljeno December 4, 2004 Opozori Objavljeno December 4, 2004 ...no ja ne bi o mojmu ocenjevalcu kerga sm mela,ker ta itak fukne vsakega ki ga dobi,je prov znan po tem :( ) ← Ker ocenjevalc te je pa mel taprvič??? A je bil tko mal manjši(od oka slabih 170cm),z očali pa tko že ene 60 star??? K jst sm meu tega in glih tolk da sm vožno naredu pa še to mi je neki bluziu da mi je šenku, inštruktor pa pol men da sm brez napake vozu pa da sploh ni vrjeu da bom naredu ker ta ocenjevalc v prvo vsazga vrže :wacko: Aja drgač sm pa že vse izpite do zdaj v prvo vse naredu...kolesarski v prvo,za mopede v prvo,za 125 v prvo...sam že za avto v prvo nardim pa sm zmagu :D
tejcy Objavljeno December 4, 2004 Opozori Objavljeno December 4, 2004 Ker ocenjevalc te je pa mel taprvič??? A je bil tko mal manjši(od oka slabih 170cm),z očali pa tko že ene 60 star??? K jst sm meu tega in glih tolk da sm vožno naredu pa še to mi je neki bluziu da mi je šenku, inštruktor pa pol men da sm brez napake vozu pa da sploh ni vrjeu da bom naredu ker ta ocenjevalc v prvo vsazga vrže :wacko: Aja drgač sm pa že vse izpite do zdaj v prvo vse naredu...kolesarski v prvo,za mopede v prvo,za 125 v prvo...sam že za avto v prvo nardim pa sm zmagu :D ← ej tak tm okol 170 siv bl starejsi full zafukan zglda pa tko brke ma tud sive...emm tko ce ma pa ucala se pa res ne spomnem bi mogla bratranca prasat sam emm ga trenutno ni duma :( :D
<=YaMaHa=> Objavljeno December 4, 2004 Opozori Objavljeno December 4, 2004 Ja neki tazga ja...sam men se zdi da je mel moj učala :hmm: Sam zafukan pa do konca...prov težaški že :SS
tejcy Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 Ja neki tazga ja...sam men se zdi da je mel moj učala :hmm: Sam zafukan pa do konca...prov težaški že :SS ← jap sam res...
RaceBoy_ Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 (popravljeno) Padu na prvi pomoči in občinskih. :rolleyes: Mam pa že izpit od avgusta, tko da spomlad al pa polet že motor. :OK: Popravljeno December 13, 2004. Popravil RaceBoy_
veronek Objavljeno December 14, 2004 Opozori Objavljeno December 14, 2004 jst sm tut padu na obcinskih so kr zaf... :BUA: sam je pa v drugo bols slo!! kaj mors vse je za neki dobr :)
gebre Objavljeno December 14, 2004 Opozori Objavljeno December 14, 2004 Glede tistega novega zakona (0,16kW/kg), sem se pozanimal pri mojem inštrukotju za avto, sicer ne "inštruira" motoristov ampak je rekel, da bi mi, ki smo naredili izpit še po starem zakonu, morali drugo leto dobiti A neomejeno. Iz njegovih ust v ministrova ušesa :) .
RaceBoy_ Objavljeno December 14, 2004 Opozori Objavljeno December 14, 2004 (popravljeno) Glede tistega novega zakona (0,16kW/kg), sem se pozanimal pri mojem inštrukotju za avto, sicer ne "inštruira" motoristov ampak je rekel, da bi mi, ki smo naredili izpit še po starem zakonu, morali drugo leto dobiti A neomejeno. Iz njegovih ust v ministrova ušesa Sm slišov, da baje vsi tisti, ki so nardil izpit do avgusta, dobijo pri 18. oziroma 2 leti po oprevljenem izpitu neomejeno. Jaz sem za 1 mesec zamudu! :OK: :yea1: :yea1: Popravljeno December 14, 2004. Popravil RaceBoy_
Mte :) Objavljeno December 14, 2004 Opozori Objavljeno December 14, 2004 Jaz sem za 1 mesec zamudu! :OK: :yea1: :yea1: ← amm... in kwa je tle tok fajneega? jest bi se na tvojem mestu zjoku :cry: . sam zgleda da je sorodstvo kr veseu :lol1: :lol1: :lol1:
tejcy Objavljeno December 14, 2004 Opozori Objavljeno December 14, 2004 Sm slišov, da baje vsi tisti, ki so nardil izpit do avgusta, dobijo pri 18. oziroma 2 leti po oprevljenem izpitu neomejeno. Jaz sem za 1 mesec zamudu! :OK: :yea1: :yea1: ← Kje si pa to slisu?Sexy pol mam pa nasledn let novembra cbr-o :D hihi :kva2: :OK: :yea2: LP :004
RaceBoy_ Objavljeno December 14, 2004 Opozori Objavljeno December 14, 2004 (popravljeno) Moja mt je rekla, k dela na upravni enoti. Jo bom še enkrat prašov, če je to 100%. :) Popravljeno December 14, 2004. Popravil RaceBoy_
RaceBoy_ Objavljeno December 14, 2004 Opozori Objavljeno December 14, 2004 (popravljeno) amm... in kwa je tle tok fajneega? jest bi se na tvojem mestu zjoku . sam zgleda da je sorodstvo kr veseu Sej sem jokov :cry: :P Samo zdej se pa lahko samo še smejem k sem mel tolk sreče :doze: Popravljeno December 14, 2004. Popravil RaceBoy_
RaceBoy_ Objavljeno December 14, 2004 Opozori Objavljeno December 14, 2004 (popravljeno) Se opravičujem! Sem zamenjal datum! Ta zakon je bil uveljavljen 1.1.2004, tko da na žalost dobite za neomejeno drugo leto vsi tisti, ki ste naredili izpit lansko leto! :BUA: Popravljeno December 14, 2004. Popravil RaceBoy_
<=YaMaHa=> Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 Kje si pa to slisu?Sexy pol mam pa nasledn let novembra cbr-o :D hihi :kva2: :OK: :yea2: LP :004 ← Uu...pol boš pa zapelala en krog :P :D
tejcy Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 Se opravičujem! Sem zamenjal datum! Ta zakon je bil uveljavljen 1.1.2004, tko da na žalost dobite za neomejeno drugo leto vsi tisti, ki ste naredili izpit lansko leto! :BUA: ← no sej jaz sm ga 11.11.2003 hehe tko da jupi dobim cbr :D hehe...oh fino and fine..ej na keri upravni pa dela da se kr pr njej uglasm da mi postmpla :P rdec krtoncek nasledn let
RaceBoy_ Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 no sej jaz sm ga 11.11.2003 hehe tko da jupi dobim cbr hehe...oh fino and fine..ej na keri upravni pa dela da se kr pr njej uglasm da mi postmpla rdec krtoncek nasledn let Hehe dobr se maš! :OK: Dela na opravni enoti Jesenice. Tko da ti kar prid, če nimaš predelč! :D
gebre Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 He he, Jesenice ugodno blizu B) .
PuBeC Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 no lepo to!! :OK: :OK: :notworthy: :yea2: :yea2: ker jaz sn ga tut naredo v letu 2003 in to 13.8 al tu neki :D :D hehe drug let pa....... vlka izbira sam edina omejitev so stari!! .) :naughty: :ph34r: lp!dani B) B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se