luxsa Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Po vsem tem kar ste napisal so se najbolse borovo patike. bobi1001, DAMI34, Pips in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 33 minutami, luxsa pravi: Po vsem tem kar ste napisal so se najbolse borovo patike. Seveda 10_ cm debele in do kolen Bmflar, bobi1001 in luxsa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 29 minutami, DAMI34 pravi: Seveda 10_ cm debele in do kolen Ja pa fajn morjo bit narezan Bmflar, luxsa in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 To ima Kmet skrito v vrečki za lažji teren. Scarabeo DAMI34, Bmflar, luxsa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 3 hours ago, Scarabeo 500 said: To ima Kmet skrito v vrečki za lažji teren. Scarabeo Te so ful uredu model,k se lahko za krivine primes ko gres srat na rob jarka,da se not ne zvrnes,pa se gleznje mas zascitene,pa zgledajo ful udobni k so ze mal posvedrani. DAMI34 in Scarabeo 500 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 jaz sem se odločil za Forma škornje predvsem zaradi tega, kar striček v spodnjem videu večkrat omenja (btw. Italianska moto policija je obuta v te škornje) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 1 minute ago, gift said: jaz sem se odločil za Forma škornje predvsem zaradi tega, kar striček v spodnjem videu večkrat omenja (btw. Italianska moto policija je obuta v te škornje) Dami, kaj imate pri nas? Stare JNA so najbrž cenovno kar primerne po Mramorjevem mnenju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 11 minutami, motolover pravi: Dami, kaj imate pri nas? Stare JNA so najbrž cenovno kar primerne po Mramorjevem mnenju. Boljši model od teh pa so bile t.i. oficirke. Malo višje, brez vezalk, pa z enim paščkom čez nart in enim pod vrhom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 21 minutami, motolover pravi: Dami, kaj imate pri nas? Stare JNA so najbrž cenovno kar primerne po Mramorjevem mnenju. Za BMW menjalnik rabiš bolj robustnovojaške zadeve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Policaji imajo še Honde in Yamahe, za tiste bodo Startaske ( v kombinaciji z belimi nogavičkami) dovolj dobre po Mramorjevi presoji. Šele zdaj vidim, da sem se zmotil. Nisem hotel vprašati Damija, ampak Borutta! gift 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 3 urami, motolover pravi: Dami, kaj imate pri nas? Stare JNA so najbrž cenovno kar primerne po Mramorjevem mnenju. Ti škornjo so podobni Kmetovim, le da ma on zbrušene podplate. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Še moja nova pridobitev - SIDI Roarr: Tokrat malenkost bolj športno orientirana odločitev. Vendar kljub temu nisem hotel "pancerja". Čeprav izgledajo malo bolj "hardcore" varianta, so v resnici bolj "street sport" in so presenetljivo mehki že sedaj, ko so novi, še boljpa ko se malo razhodijo. https://www.youtube.com/watch?v=AMjMXTEPASc No, za moje touring vožnje pa nabavim ponovno Dainese TRQ Tour Goretex, s katerimi sem bil več kot zadovoljen. Z njimi naredil krepko preko 120K km in še vedno ne puščajo vode, le potplat je že skoraj preguljen in ob strani popiljen od asfalta. Zato tudi odločitev za dodatni par škornjev s stranskim drsnikom, ki ga Dainese TRQ Tour žal nima. Roki, DXR16, bajkr88 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Januar 17, 2016 Deli Objavljeno Januar 17, 2016 Takele sidi tudi jaz gledam bom v torek probal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Januar 17, 2016 Deli Objavljeno Januar 17, 2016 Kaj pravite na tole, za hladne dni v sedlu, halooo http://www.landing-zone.net/vojaski-cevlji-nl-do-razprodaje-zalog Drugače pa imam te in so udobni ,zračni,...sploh je fajn ta zračnik pr kraj. Ampak začetek in konec sezone pa zazebe v prste, sploh na Jezerskem http://www.fc-moto.de/Sidi-Vertigo/en UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mez Objavljeno Januar 22, 2016 Deli Objavljeno Januar 22, 2016 Pozdravljeni, ima kdo kake izkušnje z Dainese Axial Pro In škornjem??? še link http://www.fc-moto.de/epages/fcm.mobile/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Dainese-Axial-Pro-In-Boot lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perici Objavljeno Januar 23, 2016 Deli Objavljeno Januar 23, 2016 pozdravljen. jaz sem jih do zdaj vozil dve sezoni (samo na pisti) in so ok. imam širše stopalo in višji nart in so mi kot ulite. številka je enaka kot moja običajna številka. lahko jih primerjam recimo s sidi vortice (imel prej) katere pa so me skozi nekaj tiščale. morajo pa hlače imeti velkro (ježka) z notranje strni, da jih zapneš s škornji. dainese to imajo. glede same zaščite pa na srečo ne morem komentirat. lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mez Objavljeno Januar 23, 2016 Deli Objavljeno Januar 23, 2016 6 hours ago, perici said: pozdravljen. jaz sem jih do zdaj vozil dve sezoni (samo na pisti) in so ok. imam širše stopalo in višji nart in so mi kot ulite. številka je enaka kot moja običajna številka. lahko jih primerjam recimo s sidi vortice (imel prej) katere pa so me skozi nekaj tiščale. morajo pa hlače imeti velkro (ježka) z notranje strni, da jih zapneš s škornji. dainese to imajo. glede same zaščite pa na srečo ne morem komentirat. lp. Hvala za odgovor,pravkar kupu,tako da bomo videli kako se obnesejo pri meni. lp UnionJack, bajkr88 in jany 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Januar 23, 2016 Deli Objavljeno Januar 23, 2016 Jaz sem danes prvič probal Daines TR course out in sem zelo zadovoljen so zelo mehki glede na to da tako ne izgledajo. KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 27, 2016 Deli Objavljeno Januar 27, 2016 Daytona = super! Predvsem Gore-Tex. Preverjeno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 http://www.tc-motoshop.si/si/motoristicni-skornji-tcx-s-sportour-evo-wr-crni-i30028.shtml Te ima kdo? So ok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Tle maš nekaj mnenj: http://www.revzilla.com/motorcycle/tcx-s-sportour-evo-boots Pazi le ker so WR (water resistant) tace bodo mokre čez čas... če si razmišljal z njimi po dežju. Drugače tcx robo hvalijo, mene niso prepričali je pa res da sem imel možnost probati le par modelov. So pa me dainese (nikoli nebi rekel še kako leto nazaj...). bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 27, 2016 Deli Objavljeno April 27, 2016 Uporablja kdo: TCX s-speed GTX? B potreboval eno informacijo. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno April 27, 2016 Deli Objavljeno April 27, 2016 https://www.facebook.com/groups/223393547863431/permalink/467315673471216/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 On 22.1.2016 at 5:43 PM, mez said: Hvala za odgovor,pravkar kupu,tako da bomo videli kako se obnesejo pri meni. lp Dober nakup;jaz vozim moje sedaj 5 leto in sem super zadovoljen. Sicer na zacetku so bile v primerjavi z Alpinestars Supertech R malce bolj trdi in manj udobni, scasoma pa so se zmehcali in ulili po nogi. mez 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 15 urami, HyperJack pravi: Uporablja kdo: TCX s-speed GTX? B potreboval eno informacijo. Hvala Jaz. kaj te zanima? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se