PiKi17 Objavljeno Maj 27, 2010 Deli Objavljeno Maj 27, 2010 A si siguren v to? Kolikor sem sam malo pobrskal po tujih forumih, naj bi tudi nekatere Alpinestarsove zadeve delala fabrika na kitajskem, tako da 100% zgleda ne moreš biti, da je fake, takoj ko vidiš "made in china" ... Moje aplinestarke smx plus so narjene na Tajskem roko in suzuki 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LRR Objavljeno Maj 27, 2010 Deli Objavljeno Maj 27, 2010 A si siguren v to? Kolikor sem sam malo pobrskal po tujih forumih, naj bi tudi nekatere Alpinestarsove zadeve delala fabrika na kitajskem, tako da 100% zgleda ne moreš biti, da je fake, takoj ko vidiš "made in china" ... Delajo lahko kaj na kitajskem, sigurno pa na nobenem original alpinestars izdelku ne piše made in china. Sem tudi jaz bral na enem tujem forumu in so klicali v italijo v alpinestars, kjer so jim rekli da mora pisati made in usa ali made in italy. Bom probal najti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salko Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 (popravljeno) Delajo lahko kaj na kitajskem, sigurno pa na nobenem original alpinestars izdelku ne piše made in china. Sem tudi jaz bral na enem tujem forumu in so klicali v italijo v alpinestars, kjer so jim rekli da mora pisati made in usa ali made in italy. Bom probal najti. No poskusi najti kakšno oprejemljivejšo informacijo, ker na mojih SP-1 rokavicah piše made in china, kupljene na ebayu iz UK :glare: Popravljeno Maj 28, 2010. Popravil salko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TSC-LABA Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 No poskusi najti kakšno oprejemljivejšo informacijo, ker na mojih SP-1 rokavicah piše made in china, kupljene na ebayu iz UK :glare: Morda lahko pomagam z informacijo, da se Alpinestars proizvaja tudi na Kitajskem in imajo izdelki v takem primeru napis MADE IN CHINA. Ostale države proizvodnje so recimo (poleg EU) še Hrvaška, Bosna, Romunija, Tajvan, Koreja, Tunizija, Tajska, Vietnam, pa še kakšna... Lep dan Boštjan Prevtzer in salko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salko Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 Morda lahko pomagam z informacijo, da se Alpinestars proizvaja tudi na Kitajskem in imajo izdelki v takem primeru napis MADE IN CHINA. Ostale države proizvodnje so recimo (poleg EU) še Hrvaška, Bosna, Romunija, Tajvan, Koreja, Tunizija, Tajska, Vietnam, pa še kakšna... Lep dan Boštjan Hvala za info! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 He-he, mogoče samo za zanimivost: tudi originalni deli za Harleye (elektrika)niso made in USA -so japonski... Leder zadeve made in Pakistan. Globalizacija, šparanje,..-mogoče pa niti ne tako slaba kvaliteta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc90 Objavljeno Junij 14, 2010 Deli Objavljeno Junij 14, 2010 Ko smo že pri tej debati bi rad povedal da imam rokavice alpinestars gp plus, na škatli pa piše da so made in china. Sem pa 100% prepričan da rokavice niso fake, ker so preveč odlične rokavice (same pozitivne lastnosti), da bi bile fake. Pa nevem zakaj vas to toliko moti če piše made in china, kaj ni logično da dajo firme delat stvari tam kamor je bolj poceni delovna sila, pa mimogrede, kitajski gre sedaj v teh časih najbolše kar se gospodarstva tiče... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha94 Objavljeno Junij 15, 2010 Deli Objavljeno Junij 15, 2010 Firme dajo drugam delat svoje stvari zato ker jih pride veliko ceneje in majo s tem več zaslužka. Sj danes že zelo velik je na kitajski delano. Drugače pa bolj kot Kitajska je bolj Tajvan, saj kukr jaz vem. SO na Tajvanu le mal bolš plače. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno Junij 15, 2010 Deli Objavljeno Junij 15, 2010 Na mojih Supertech R piše da so narejeni na Hrvaškem. Jih morm enkrat na meji pohvalit, da so hudo sestavili škornje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Junij 16, 2010 Deli Objavljeno Junij 16, 2010 Na mojih Supertech R piše da so narejeni na Hrvaškem. Jih morm enkrat na meji pohvalit, da so hudo sestavili škornje Ko sm vidu kje so narjene v štacuni, sm se skor obrnu pa šu iskat dainese , hude pa so Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno Junij 16, 2010 Deli Objavljeno Junij 16, 2010 Firme dajo drugam delat svoje stvari zato ker jih pride veliko ceneje in majo s tem več zaslužka. Sj danes že zelo velik je na kitajski delano. Drugače pa bolj kot Kitajska je bolj Tajvan, saj kukr jaz vem. SO na Tajvanu le mal bolš plače. ko je že tak naneslo, mimogrede... v Muri se je šivalo za Hugo Boss, Jaguar in podobno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiniMedo Objavljeno Junij 17, 2010 Deli Objavljeno Junij 17, 2010 Imam TCX competizione pa jih nebi se enkrat kupil. Ni pa v bistvu nic narobe z njimi razen, da mi vsakic ko se obuvam pade v oci napis "made in Romania". Na mojih pa piše made in Italy ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Junij 19, 2010 Deli Objavljeno Junij 19, 2010 Mam eno uprašanje glede sport verzije in touring verzije škornjev ali so sport glih tako udobne kot touring verzije ali ne? bi rad poleti uzeu kake TCX sport verzijo res da so dražje ampak zgledajo bolj varni, so tudi udobni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 19, 2010 Deli Objavljeno Junij 19, 2010 Js mam Sidi B2... Zelo udobni, noga noter pa stoji čvrsto... imajo pa tudi drsnike in nekaj plastike zraven, tako da niso čisto običnega touring videza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Ima kdo izkušnje z Alpinestars S-MX Plus? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Ima kdo izkušnje z Alpinestars S-MX Plus? Baje so boljše od Oxtar Competizione Kor13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 ko je že tak naneslo, mimogrede... v Muri se je šivalo za Hugo Boss, Jaguar in podobno. Jep. In Unior Zreče recimo dela blajerce za Ferarrija. (ne hecam se). Pa recimo mašine, s katerimi potem režejo komponente za menjalnike za Mercedese ... cungl, DAMI34 in LRR 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Ima kdo izkušnje z Alpinestars S-MX Plus? Jaz jih imam že tretjo sezono. Zelo udoben škorenj, ne menjam za nobenega drugega, od začetka imel nekaj težav z zapenjanjem, vendar zgruntal sistem. V kolikor boš kupil, vzemi neperforirane, premočijo dokaj hitro, slabost je tudi to, da malo škripajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Jaz jih imam že tretjo sezono. Zelo udoben škorenj, ne menjam za nobenega drugega, od začetka imel nekaj težav z zapenjanjem, vendar zgruntal sistem. V kolikor boš kupil, vzemi neperforirane, premočijo dokaj hitro, slabost je tudi to, da malo škripajo. Glede škripanja bom že namazau s ketn sprejem Potem praviš, da se definitiuno splačajo uzet? Za kakšno ceno pa recimo? Laba ponuja za 250€. Bo kaj takega uredu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Glede škripanja bom že namazau s ketn sprejem Potem praviš, da se definitiuno splačajo uzet? Za kakšno ceno pa recimo? Laba ponuja za 250€. Bo kaj takega uredu? Prvo jih probaj, pa boš videl. Jaz definitino ne kupim več druga, kljub temu, da škripajo. 250€ ali celo nekaj več so bili tudi pred tremi leti, če se ne motim, tak da.... P.S. Ketn sprej ne pomaga :grrr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 (popravljeno) mal sem se zmotu:blush: Popravljeno Junij 21, 2010. Popravil Hytech Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 ... P.S. Ketn sprej ne pomaga :grrr. pri mojih Dainese TORQUE PRO OUT je "problematičen" samo en plastični "šrauf", ki je viden tudi na sliki. sprej za ketno pomaga, zdaj sem kot pepelka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno Junij 27, 2010 Deli Objavljeno Junij 27, 2010 Prodam ss škornje SIDI št 42, rabljeni max 5x, brez praske, praktično noviii, črne barve!!!! 041-425-808 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno Junij 29, 2010 Deli Objavljeno Junij 29, 2010 Ali kdo ve če obstajajo kakšni škornji z malo debelejšim podplatom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2010 Deli Objavljeno Junij 29, 2010 Ali kdo ve če obstajajo kakšni škornji z malo debelejšim podplatom? A rabš rejverske .... pol nauš mogla šaltat Kor13 in brembo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se