nejc90 Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 jaz sem si naredil železne, tam kjer imaš ti že podplat načet Bi prosil če bi prilepil kakšno slikco da vidim kako si to poštimal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno December 17, 2010 Deli Objavljeno December 17, 2010 Imam manjšo težavo. Navoj na imbus vijaku je tok zanič, da ga ne morem odtegnit, ali imate morda kakšne metode ki bi me pripeljale do uspeha. Zanimivo je pa, da so škornji novi, oziroma kupljeni avgusta letos. Vijakov prej še nisem odtegoval. Še slikica Moja povezava Hvala za odg. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 (popravljeno) Iščem, iščem pa ne najdem... Obstajajo kakšni boljši touring škornji z drsniki oz. kakšni racing, ki so bolj komot. Mislim jih nosit pod corduro. jaz sem si naredil železne, tam kjer imaš ti že podplat načet To bi tudi mene zanimalo, ker potem bi mogoče vzel še celo kakšne navadne touring čevlje in jih malce friziral. Hvala. lp Popravljeno Januar 5, 2011. Popravil TBoxer master_wood in domina 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Imam manjšo težavo. Navoj na imbus vijaku je tok zanič, da ga ne morem odtegnit, ali imate morda kakšne metode ki bi me pripeljale do uspeha. Zanimivo je pa, da so škornji novi, oziroma kupljeni avgusta letos. Vijakov prej še nisem odtegoval. Še slikica Moja povezava Hvala za odg. Verjetno si mislil napisat, da je utor za imbus zanič ... če je tako potem poiskusi vijak zarezat z recimo tamalo flexarco in tanko rezalno ploščo (seveda, če je toliko prostora, da zraven prideš) in ga potem odtegniti z ploščatim izvijačem. Če to ne bo šlo pa obstaja še ena možnost, da izvrtaš v vijak na sredini luknjico, potem pa uporabiš orodje za odvijanje poškodovanih vijakov. To je takšna konusna zadeva z levim navojem, ki jo potem zavijačiš v luknjico, ko ne gre več naprej začne odvijati vijak. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Verjetno si mislil napisat, da je utor za imbus zanič ... če je tako potem poiskusi vijak zarezat z recimo tamalo flexarco in tanko rezalno ploščo (seveda, če je toliko prostora, da zraven prideš) in ga potem odtegniti z ploščatim izvijačem. Če to ne bo šlo pa obstaja še ena možnost, da izvrtaš v vijak na sredini luknjico, potem pa uporabiš orodje za odvijanje poškodovanih vijakov. To je takšna konusna zadeva z levim navojem, ki jo potem zavijačiš v luknjico, ko ne gre več naprej začne odvijati vijak. lahko pa ga tudi z točkalom ali hamrom zatučeš imbus vijak mislim pa pol probaš odvit z tistim imbusom, včasih pomaga če ni pretirano zategnjeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urbii Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Imam manjšo težavo. Navoj na imbus vijaku je tok zanič, da ga ne morem odtegnit, ali imate morda kakšne metode ki bi me pripeljale do uspeha. Zanimivo je pa, da so škornji novi, oziroma kupljeni avgusta letos. Vijakov prej še nisem odtegoval. Še slikica Moja povezava Hvala za odg. Zdravo, mislim da boš najhitreje, če boš z ravno prav velikim svedrom prevrtal glavo imbus vijaka (tako da glava vijaka pade stran) ostale vijake "odšraufaš" in odstraniš zaščito. Ko boš ostranil glavo vijaku bo vijak "razbremenjen" in ga boš lahko "odšraufal" z kombiniranimi kleščami. LP Urban Izek in Kor13 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samuell Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 Si slišal za "svinjski rep" uporabi to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 Si slišal za "svinjski rep" uporabi to... Nisem slišal, mi lahko obrazložiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
special749 Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 Nisem slišal, mi lahko obrazložiš? louis.de kataloška 10003942, dobiš jih tudi v interdiskontu v BTC. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urbii Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 (popravljeno) Si slišal za "svinjski rep" uporabi to... Pozdravljen, sem že večkrat poizkusil kako stvar z temle rešit pa NIKOLI ta zadeva ni učinkovala kot naj bi (sploh za tako majhen vijak). Vedno je nekaj bilo ali nisi moral izvrtati dovolj velike luknje ali pa je orodje (FÖRCH) "počepnilo". Jaz odsvetujem tole igračkanje... lp Urban Popravljeno Januar 10, 2011. Popravil Urbii Izek in Lowrenc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Tole je čist vredu orodje, dobiš tudi v merkurju za par eur. Zelo uporabno, treba je pa vedet, da se to ne ušravfa na silo notri, ampak gre malo naprej, malo nazaj, malo naprej itd... Drugače poči. Reši pa vsak vijak Samuell in Urbii 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samuell Objavljeno Januar 11, 2011 Deli Objavljeno Januar 11, 2011 (popravljeno) louis.de kataloška 10003942, dobiš jih tudi v interdiskontu v BTC. Se najdejo pravi motoristi Popravljeno Januar 11, 2011. Popravil Samuell Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brancisv Objavljeno Januar 21, 2011 Deli Objavljeno Januar 21, 2011 (popravljeno) zdravo trenutno kupujem škornje in se nagibam k Alpinestars Supertech R ker naj bi bili naboljši, tudi sam sem jih probal in mi kar odgovarjajo.in me zanima če obstaja kakšen konkurenčni škorenj Alpinestarsu ali je to trenutno top (razen daytone, mi ne odgovarja) Popravljeno Januar 21, 2011. Popravil brancisv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 21, 2011 Deli Objavljeno Januar 21, 2011 zdravo trenutno kupujem škornje in se nagibam k Alpinestars Supertech R ker naj bi bili naboljši, tudi sam sem jih probal in mi kar odgovarjajo.in me zanima če obstaja kakšen konkurenčni škorenj Alpinestarsu ali je to trenutno top (razen daytone, mi ne odgovarja) probal daytono je nisem kupil ker mi je cena bila hard core mislim da kaj se tice kvalitete udobja.. varnosti ni boljsega od alpinestarsa :closedeyes: drugace pa vsak svoje hvali..... DXR16, domina in bmw M3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 21, 2011 Deli Objavljeno Januar 21, 2011 Mogoče še Sidi,jaz imam vortice in so bomba! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samuell Objavljeno Januar 21, 2011 Deli Objavljeno Januar 21, 2011 (popravljeno) zdravo trenutno kupujem škornje in se nagibam k Alpinestars Supertech R ker naj bi bili naboljši, tudi sam sem jih probal in mi kar odgovarjajo.in me zanima če obstaja kakšen konkurenčni škorenj Alpinestarsu ali je to trenutno top (razen daytone, mi ne odgovarja) Škornji top proizvajalcev so vsi dobri seveda govorim približno v enakem razredu.Osebno vozim Dainese VR.Kupi kar ti je najbolj všeč oziroma meniš da je dobro pa še občutek bo dober.. ali pa poglej Puma 1000 Popravljeno Januar 21, 2011. Popravil Samuell cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Torres Objavljeno Februar 27, 2011 Deli Objavljeno Februar 27, 2011 Kakšni škornji bi bili najbolj primerni za supermoto? Tisti za mx so mi nekako pretrdi bi raje mehkejše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Pozdravljeni! Zanima me, kaj priporočate kot obutev za chopperja. Odločam se med bulerji ali kakšnimi škornji. Prosim za mnenje voznikov. Hlače pa bom verjetno kupil kakšne gore tex, ali pa bom imel kar kavbojke. Prosil bi za vaša mnenja predvsem glede obutve. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Pozdravljeni! Zanima me, kaj priporočate kot obutev za chopperja. Odločam se med bulerji ali kakšnimi škornji. Prosim za mnenje voznikov. Hlače pa bom verjetno kupil kakšne gore tex, ali pa bom imel kar kavbojke. Prosil bi za vaša mnenja predvsem glede obutve. Hvala Nebi bilo slabo, če bi vseeno dal malo več zaščite nase in kak pir manj vase . Resno mislim namesto navadnih jeansov si vzami ene dragging jeans, namesto bulerjev pa ene podobne škornje za čoperiste, ki imajo zaščito na predelu gležnjev. (pa tudi če ne boš nikol padel, ti dobri škornji lahko rešijo marsikatero situacijo, lahko ti kaj prileti med vožnjo, ali pa da na mestu kipnes z motorja na nogo) Je pa to tvoja stvar kaj bos naredil. cikadina, alen1, Pips in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Se strinjam z odgovorim. Kakšne škornje pa priporočate? Nekaj sem gledal pa ne vem kej je primerno in kje se da kaj pametnega dobit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare1411 Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 (popravljeno) louis. sem že jaz mal iskal samo v slo je bolj malo pametnega... lpm Popravljeno Marec 21, 2011. Popravil mare1411 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 A to ti ni useč? http://www.louis.de/_30c5176188063ff3a25f24c01a3072bfa1/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=825&list_total=12&anzeige=0&page=0&artnr_gr=202055 Mal pobrskej po katalogu oz. spletni strani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 A to ti ni useč? http://www.louis.de/...artnr_gr=202055 Mal pobrskej po katalogu oz. spletni strani. Te škornje sem si tudi sam ogledoval. Jih mogoče kdo ima, lahko pove kakšno mnenje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Verjemi... DOBRI SO! Jaz pa razmišljam o nečem takem: TCX AIRCLIMA Da fajn piha skozi, da se brez problema sprehodiš v njih in da nudijo še nekaj zaščite... Cena je sicer kar prilična, me pa zamnima če kdo to uporablja...:surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Živjo zanima me, če si je kdo že zamenjal plastične zaščite za zaščite iz jekla, ki pride na zunanji strani škornja znamk TCX ? Zanima me pa kje ste jo je kupil pa koliko je stal en par (baje da jih majo v Tc-ju...) Lp Sj so še kot novi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se