.T. Objavljeno November 25, 2004 Deli Objavljeno November 25, 2004 HUHAHAHA!!! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 26, 2004 Deli Objavljeno November 26, 2004 Organizatorji posluh!!!!! Imam en problem. Od jutri naprej me ni v SLO, ker sem če vikend v Munchen-u, od ponedeljka pa v Berlinu do 4. 12. do takrat je pa tudi rok za plačilo. Lahko potrdim svojo prijavo z odlogom plačila? Oz. če lahko kdo založi tistih 7 jurjev (al kolk je) pa mu plačam, ko pridem nazaj? Hvala!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno November 29, 2004 Deli Objavljeno November 29, 2004 Ja... še enkrat sprašujem, če je slučajno kaka prijazna duša, ki bi me peljala iz Lj do NFSja... :) Ponudbe zbiram pod geslom: Will give beer for a ride... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 29, 2004 Deli Objavljeno November 29, 2004 Bom čez par dni vedel ali pridem tisti petek v Lj. Če pridem potem ni blema koga zategnat do 3K. Je pa beseda o petku ker imam namen že en dan prej skočit na 3K. Torej ko bom vedel bom to sporočil. P.S. Žal za nazaj ne morem obljubit prevoza do Lj amapak samo do okolice Celja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno November 30, 2004 Deli Objavljeno November 30, 2004 sej sm se že v vomitoriumu zbruhala... v glavnem... mislm da me v petk ne bo, ko sm tud prevoz mela... kako je kej s prevozi za soboto? pm... lp, devilish Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 30, 2004 Deli Objavljeno November 30, 2004 Eni pridemo s Štajerskega konca tak da v Lj. ne bomo mogli nikogar pobrat, če pa pride kdo z vlakom, pa taxi iz Pragerskega al pa Slo. bistrice spljoh ni problem, v sob. seveda .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 30, 2004 Deli Objavljeno November 30, 2004 Jutri pobiram v OLP-u denar za NFS. Od 21:00 do 22:00 ure. Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Fifty&Manu odpovedujeta prijavo. :cry: Je "nekaj" vmes prišlo. :naughty: PS: bova morala smučat :kva2: PS2: zdej pa pljuvite... :ph34r: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 fifty, hja, še dobro da na soloraiderski srečanjih ni snežnih zametov ! vsaj do sedaj ne ! tudi moja malenkost na koledarju pod rednim brojem 18. v decembru ne najde ama čisto nič več časa in prostora ! :ph34r: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Fifty&Manu odpovedujeta prijavo. :cry: Je "nekaj" vmes prišlo. :naughty: PS: bova morala smučat :kva2: PS2: zdej pa pljuvite... :ph34r: O:-) ← :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS IZDAJALCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pfejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Pocen izgovor....kako smučanje.....topla greda je itaQ ves sneg pobrala......a bosta kamenčke nabirala al kwa!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Sej vaju mam še zmer rad :004 :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Fifty&Manu odpovedujeta prijavo. :cry: Je "nekaj" vmes prišlo. :naughty: PS: bova morala smučat :kva2: PS2: zdej pa pljuvite... :ph34r: O:-) ← Odjavita se tudi na seznamu (jaz vaju ne morem zbrisat, to bo morala naredit Manu, ki vaju je prijavila). Alla :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 ja, ja ! najprej kandidiraš (se prijaviš), potem pa se umakneš ! klasika ! :grim :P se ponavlja kot Dinastija ! .) još pet Dinastija i idem kući ! sitno ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Jest sm naju zbrisala, sam se mi zdi, da neki ni vredu.... :huh: Alla, a pogledaš prosim... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Jap, narobe si zbrisala. Namreč...ne zbrišeš imena, ampak maš tam ob imenu (no, zdaj tam ni več imena) tud eno kanto narisano. No, sam na tisto kanto je treba stisnit. Za vsako ime po enkrat. Vsako v svojo kanto. Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Vsako v svojo kanto. Alla ← Sem naju že dala v kanto. :huh: :unsure: :cry: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Sem naju že dala v kanto. :huh: :unsure: :cry: :ph34r: ← In kako se tam počutita??? :glare: A je fajn, a je to zdaj lepo??? Mislim no, žurko zamenjat za ždenje v kanti.... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 :huh: ← :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 In kako se tam počutita??? :glare: A je fajn, a je to zdaj lepo??? Mislim no, žurko zamenjat za ždenje v kanti.... :huh: ← Bo vsaj striptizeta lahko v miru izpeljala svoj program. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Prevoz zrihtan... Udeležba vplačana... Še en žurer več za na NFS :yea2: Se vidimo! :OK: Lp Jax :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Bo vsaj striptizeta lahko v miru izpeljala svoj program. :kva2: ← :blink: .... miren program striptizete? Ja, mogoče v domu upokojencev :P . Kolikor se spomnim od lani, bi bil striptizetin nastop brez poživitve by Manu, Fifty & Pervy, zanimiv kot občni zbor balinarskega društva. Glede na to, da vaju letos ne bo, si bo morala erotična umetnica kaj izvirnega omislit, mogoče prijateljico.... :naughty: :cry: :friend1: ....... jaz bi tudi jokal v kanti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Bo vsaj striptizeta lahko v miru izpeljala svoj program. :kva2: ← S kom bom pa jaz kavo pila :( :blink: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 S kom bom pa jaz kavo pila :( :blink: :cry: ← Z MENOJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 No fajn....a jaz pa nisem niti za kofe več dobra?:( Alla :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Bo vsaj striptizeta lahko v miru izpeljala svoj program. :kva2: ← Zakaj sem v teh besedah nekaj začutil :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: že zdej vaju pogrešam.....in kaj bo šele jutri :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 No fajn....a jaz pa nisem niti za kofe več dobra?:( Alla :P ← Bomo pa v termoski prnesel.......kavico namreč :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave