premza Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 V petek brišemo iz seznama vse, ki niso plačali. Nisem plačal, pa tud ne bom! :P Zdaj me pa zbriš, če me lahko. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Kaj to pomeni, da do petka še lahko plačajo in da roka sreda, 8. december in še prej, sobota 4. december nista bila smrtno zadnja in da potem tudi petek, 10. decembra ni zadnji, ampak da se bo dalo še v ponedeljek, pa torek, pa sredo, pa... ;) :) :OK: Smeški končno delajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Nope.....to pomeni,d a bom šele v petek imela čas točen seznam izstavit. Do takrat je pa še vse mogoče. .) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 In kaj ti bo pobralo ves razpoložlivi čas...... Sam prašam......sam prašam................ :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Kako se bo pa kaj treba obleči za NFS? Sem slišal, da so se punce nekaj pogovarjale o miniki in samostoječkah :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: To se pa sploh ne sliši slabo.... Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Kako se bo pa kaj treba obleči za NFS? Sem slišal, da so se punce nekaj pogovarjale o miniki in samostoječkah :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: To se pa sploh ne sliši slabo.... Tadej ← Kak pa ti to veš? Svaka čast, pa še res je, meni minika sama stoji v omari :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2004 Ja, jaz sem za garderobo slišal, da mora biti obvezno vroča. Vsaj spodnje perilo.. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 a res??....joj dajte prosim potem symruja slikat v tangicah pa mi sliko pošljite....vam bom hvaležen.... :D :grim ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 a res??....joj dajte prosim potem symruja slikat v tangicah pa mi sliko pošljite....vam bom hvaležen.... :D :grim ;) B) to niti tolk jajc nimaš ,da bi na NFS pršu ... a jaz pa naj se zae v tangice štimam? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 a res??....joj dajte prosim potem symruja slikat v tangicah pa mi sliko pošljite....vam bom hvaležen.... :D :grim ;) B) ← Tukaj govorimo o ženski garderobi :K :K :K :K :K :K :K :K :K Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Kje pa piše, da Symru nase ne sme nevleči ženskih tangic :? ;) :) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Ja, jaz sem za garderobo slišal, da mora biti obvezno vroča. Vsaj spodnje perilo.. :) ← Uuuuu... jaz se že rihtam... :afro1: Upam da boš pokazal svoje vroče gatke :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2004 Uuuuu... jaz se že rihtam... :afro1: Upam da boš pokazal svoje vroče gatke :D .) ← Definitivno. "Prive" show... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Kje pa piše, da Symru nase ne sme nevleči ženskih tangic :? ;) :) :lol1: ← Če jih Symru obleče, jih Windsurf privleče... :P Že vidim, da bo letos spet hot-hot... Vseeno mi pa ni jasno, zakaj si TC želi videt ravno Syma :hmm: v takšni opravi... :? but who am I to judge... :lol1: LP Windsurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2004 Vseeno mi pa ni jasno, zakaj si TC želi videt ravno Syma :hmm: v takšni opravi... :? but who am I to judge... :lol1: ← Saj to je tudi meni ful sumljivo :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 se je še možno prijavit za srečanje :doze: zanima me če je kaka soba še prosta ker bi vzel s seboj sina in soprogo :notworthy: lahko je tudi 2 posteljna :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 se je še možno prijavit za srečanje :doze: zanima me če je kaka soba še prosta ker bi vzel s seboj sina in soprogo :notworthy: lahko je tudi 2 posteljna :OK: ← Pokliči na št. 041-697-301 (Alla/Alenka) pa bomo videli, kaj se da zmenit. Lp, Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Thundercat :OK: :OK: :OK: p.s. Sam ta zadno fotko pobriš, pliiiis.... :) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Thundercat :OK: :OK: :OK: p.s. Sam ta zadno fotko pobriš, pliiiis.... :) :004 ← Se strinjam.....malček "bogo" deluje!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 TC, če si tako želiš videt Symruja, bom zate naredila izjemo in se lahko še prijaviš na NFS. Drugače pa mir! Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Drugače pa mir! Alla ← Kaj pa, če smučanje odpovem? O:-) Pa če ti obljubim, da bom čist pridna in se bom samo in izključno o strukurnih skladih pogovarjala? O:-) A potem lahko še 17.tega plačam? O:-) Al bo dan pred dnevom x cena 2xtna????? :kva2: :) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Pa če ti obljubim, da bom čist pridna in se bom samo in izključno o strukurnih skladih pogovarjala? O:-) Sem ti že v ''nasmehu'' povedala, da so strukturni skladi passe. Marca bodo spet oživeli. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Sem ti že v ''nasmehu'' povedala, da so strukturni skladi passe. Marca bodo spet oživeli. :P ← Muzzizza. :004 Pol pa ja. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Sem šel malo čez seznam prijavljeih, pa opažam da jih bo kar nekaj za katere prvič slišim :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C( o )( o )L Objavljeno December 11, 2004 Deli Objavljeno December 11, 2004 Sem šel malo čez seznam prijavljeih, pa opažam da jih bo kar nekaj za katere prvič slišim :yea2: ← se popolnoma strinjam! :naughty: čeprav še nisem niti sam prijavlen, pa upam, da bodo še kakšne možnosti v ponedeljek za prijavo, me prav mika, vedno bolj... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave