cyc Objavljeno Marec 26, 2002 Opozori Objavljeno Marec 26, 2002 quote: Ma zooloooo tole s pirom si pa zadel čisto sedmico......JUTRI!!!!!!! Bingo ... jaz cem tudi en pir ... v bistvu ... grem ze zdaj po enega -- Andraz, cyc
lojzi Objavljeno Marec 27, 2002 Opozori Objavljeno Marec 27, 2002 Popravljeno besedilo, ki ga bodo Sestre predstavile na Evrovizijji. Bratci Rit velika kakor svet, nasmeh in spermica v zobeh in beda, poznas jo tudi ti. V zivljenju mnogo je poti, ne isci srece, kjer je ni le poslusaj, kar rit ti govori. Lahko ti podarim samo svoj anus, eno in edino luknjo imam, poglej me v oci in lahko si brez skrbi, vem da naguzis me se ti. Dafne: Kamor zelis si, to ni greh... Empera: ...to je ljubezen odazadaj v obeh. Poznas me bolj odzadaj kot odspred, ceprav natikajo me vsi, ko me guzis, stokam daj me see. Dolgo casa si iskal, kar si mislil, da je prav, a na koncu le moj anus bos izbral. Lahko ti podarim samo svoj anus, eno in edino luknjo imam, naskoci me se ti in lahko si brez skrbi, vem da odzadaj me bos ti. Lahko ti podarim samo svoj anus, eno in edino luknjo imam, naskoci me se ti in lahko si brez skrbi, vem da odzadaj me bos ti. Da se vrnemo malo k osnovni temi ! Lojzi ma vas rad
pupa Objavljeno Marec 27, 2002 Opozori Objavljeno Marec 27, 2002 LOJZI PEJT SE SOLIT... SEM JO GLIH HOTLA OBJAVITI!!!!! Eh... kako so lahko eni tako hitri.... I want some more!!!!
RAN Objavljeno Marec 27, 2002 Opozori Objavljeno Marec 27, 2002 quote: naskoci me se ti in lahko si brez skrbi, Eh... kako so lahko eni tako hitri.... I want some more!!!! lp RAN
pupa Objavljeno Marec 27, 2002 Opozori Objavljeno Marec 27, 2002 quote: quote: naskoci me se ti in lahko si brez skrbi, Eh... kako so lahko eni tako hitri.... I want some more!!!! lp RAN Kje si pa ti tisti prvi stavek dobil?? če sem čisto nekaj drugega napisala??? I want some more!!!!
RAN Objavljeno Marec 27, 2002 Opozori Objavljeno Marec 27, 2002 quote: quote: quote: naskoci me se ti in lahko si brez skrbi, Eh... kako so lahko eni tako hitri.... I want some more!!!! lp RAN Kje si pa ti tisti prvi stavek dobil?? če sem čisto nekaj drugega napisala??? I want some more!!!! Nikoli ne veš, že naš prijatelj O**** je ugotavljal, da se čudeži dogajajo. Ne se bat, nisem razumel kot povabilo. lp RAN
Zarja Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 Recimo, da po vsebini se najbolj pase sem... http://www.henry.martinez.net/misc/femaleorshemale.htm Ajde poznavalci, da vidimo teoreticno kolikokrat bi v praksi lahko kiksnili... heheh.... Zarja
SF Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 Prvič 4 napačne od šestnajstih... Ni slabo! Jebeš mir bez rata!
Desmo Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 14/16 Dva prasca sta pa me... Bye Desmo Popravil/a - desmo dne 06/06/2002 ob 16:49:38
vragica Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 Loše loše... 10/16... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Chebi Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 12/16 - še enkrat morm probat, da bo 16/16 God bless the losers, for they determine the winners!
Mačica Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 13/16 jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
hotschko Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 15/16 hotschko {Born To Lose Live To Win}
Chebi Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 Ti si pa pravi stručko - maš zgleda kr alarm namontiran! God bless the losers, for they determine the winners!
marijan Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 16:16 ma jih najdem tudi med rožicami. lp marijan
Zarja Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 Marijan ekspert! Samo hudica...mene najbolj begata tisti dve/dva v tretji vrsti.... Zarja
Hanzi Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 7/16. Bo drugič bolje. Sonce naj sveti vsak dan
cyc Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 quote: Marijan ekspert! Samo hudica...mene najbolj begata tisti dve/dva v tretji vrsti.... Hehe, mene tudi, tam sem padel na finto No ja .. 12/16 ... -- Andraz, cyc
klimbra Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 10/16 Ma sem mislil,da z leti pridobiš izkušnje!!!!!!!!!!!!! Malo morgen,kaj sem u temo brcnu....hahahhaahaaaaa.....pazi se klimbra,te bojo tko nasadl!!!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
marijan Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 samo v oči pogledaš pa vidiš razliko. iz ženskih oči na veliko sije kur.... lp marijan
hotschko Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 Ma je čist enostavno ... amerikanci bi rekl temu "gut feeling" ... Female so ble vse, ki so mi ble všeč, ostali pa shemale-i ... enkrat sem se pa zmotu in narobe kliknu ... jebi ga ... hotschko {Born To Lose Live To Win}
sasl Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 quote: 16:16 ma jih najdem tudi med rožicami. Marjan a imaš izkušnje? 13/16 jebem ti sestre.
Mali bik Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 12/16 -p***a, pa sem mislil, da bom vse zadel,... Sam eni deci na teh fotkah so boljši za pogledat kot večina žensk tolk - sam malo v razmislek... Naj najde nekdo tisti test za prave/neprave joške (ups, pardon dekleta - sem hotel reči prsi) Jebat ga, takav ti je život!!! Pol pa itak crkneš...
vrho1679 Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 13/16, sem nekaj bab k decom pripisu (nč hudga, itak grde)
Ice lady Objavljeno Junij 21, 2002 Opozori Objavljeno Junij 21, 2002 Čist tko za informacijo.....vljudno vabljeni Icetour priporoča ogled koncerta Sester na Lent festivalu :twisted: :twisted: ops 03. 07. na glavnem odru... :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se