Skoči na vsebino

Maxi skuterji

• Filtriraj teme po forumu
    1. Servis za Sym Jet 4R 50ccm 2T

2. Maxi Scooter, neznano a privlačno

3. MP3 400LT 1 2

4. Kako opremljen na MAXI - ja?

5. Dežna obleka

• Zadnje objave

• Endlich
        LEj 2413 stan sem vtipkal, pa mi je kar objavil tekst. Grr. Še sem k sreči reŠU
      • KennyJR
        No, po super soboti, črna nedelja za Topraka. Najprej ga je v superpole dirki Bautista nategnil, nato še napaka in potem še tehnična težava na drugi dirki. Res mu ne gre tale PI. Odkar dirka v SBK kategoriji se je sezona 5x začela na PI in 5x je v nedeljo na drugi dirki odstopil.  Prvih 6 Ducatijev.......
      • GeeSXer
        Ta menjava gum vse pokvari. 
      • GeeSXer
        S temi črnskimi fintami si me spomnil na  moj dogodek. V Wcju je zraven mene lulal črnec. Seveda sem malo poškilil preko, pa ni imel kaj dosti daljšega. Ga vprašam kako to, da jih potem ženske toliko hvalijo? Pa pravi, da ga moraš hitro zarinit potem pa ga počasi, počasi izvleči. Hitro zarineš in spet počasi, počasi izvlečeš....Občutek trajanja... No, ko sem to poskusil pri moji doma, mi pravi, da naj neham s temi črnskimi fintami. V postelji tudi vse poskušava. Najbolj nama je všeč pizza, ker drobtine ostanejo v škatli.
      • ADVENTURETIM
        Ja...ARCTIC LEOPARDI so to. https://arcticleopard.eu/ So se že izdatno testirali pri nas,tako v rokah amaterjev,kot profesionalcev. Trik je v bateriji in dosegu, ki zdrži neverjetnih 5 ur vožnje. Razpon pa od trialov,trialov s sedežem,do kombinacije triala in endura, pa tudi pravi hard enduro se najde.  
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!