Skoči na vsebino

Maxi skuterji

• Filtriraj teme po forumu
    1. Aprilia Atlantic 500

2. BMW C650 Sport

3. Peugeot Metropolis 400i

4. MP3 500 CODE

5. Yamaha Nmax 125 ali honda pcx 125

6. BMW C650 GT 1 2

7. Yamaha tricity 300

8. Peugeot Metropolis

• Zadnje objave

• gusar
        A Šmarnco konzumiraš, da take stresAŠ
      • GeeSXer
        Jokica Rossi spet sitnari.    bil članek pred leti o jokici.
      • Scarabeo 500
        https://maps.app.goo.gl/nZwktw5m6RaGTzVo7  Prespal pred par leti. Dobra lokacija, takrat je bila zelo ugodna cena, s skromnim zajtrkom, je pa center mesta lep. Če ti kaj pomaga. Imeli so tudi garažo za motorje.
      • ADVENTURETIM
        Veš kaj je zanimivo? Nobena kamera ne ujame pravega barvnega odtenka.😉
      • Kmet2
        Nekoč je en moj bivši prijatelj rekel več ko imaš elektronike, več se lahko pokvari. In prav je imel! Seveda je on takrat vozil puste japonce brez elektronskih bonbončkov. Potem je zapihal veter v drugo stran in danes je več, še več in boljše.🤔 Himalajc je pač primeren motor za določena potovanja. Zame neudoben, s slabimi zavorami itd Toda, bogu iza nogu ga bo znal vsak popraviti brez priklopov na računalnik itd... Če se voziš po balkanu, EU etc etc pa je tudi vsaka haj tek endura fantastična. Vse nastavitve imaš na gumbke in tft-ju kar tudi meni sede dokler ne grem tja kjer tudi servisa ne najdeš, kaj šele wifi-ja. Semiaktiv vzmetenje, top zadeva dokler deluje. Meni je Ktm vzmetenje EDS crknilo v Uzbekistanu sredi ceste, ki ji domačini pravijo "Cesta mrtvih gum" slab prevod, a bolje nisem znal ne jaz ne googl.😅 Ostal je v off road nastavitvi še naslednjih 7.000km do doma... Saj je šlo, samo po cesti sem se guncal v ovinkih kot, da mi zvija ohišje motorja...zelo neprijetno. In od elektronike je takrat umrlo na Ktm skoraj vse...ni več kazal hitrosti, goriva, kilometrov itd... Ko sem prišel domov sem takoj kupil staro xrv750, povsem analogna zadeva, ki jo kot Himalajca popravi vsak Kmet😁 Pa na srečo nimam problema z buđetom, lahko bi si kupil točno kar bi si želel. Tako da veliko težo ima kam in kje se želiš vozit in temu primerno izbereš motor. In včasih je tudi res kar pravi stari pregovor...Manj je več.😉 Royal Enfield je ...mah men ni. Na turškem delu Cipra sem s tisti adv Royal Enfield naredu po dvorišču en krog pred prodajalno teh motorjev, sam sem bil z AT..men ni no, ostajam zvest stari dami in Krampu za okrog bajte.😁 Pa tudi ni se mi zdel nekako za dva in kup prtljage...
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!