Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Tomos Automatic s pedali

2. Peugeot Speedfight 1 2 3 4 20

3. aprilia rs 50 vs yamaha tzr 50

4. Yamaha TZR

5. Uprašanje homologacije

6. Malaguti F15 Firefox

7. TEHNIČNI PREGLED 1 2

8. Iskra

9. Aprillia SR50R navodila?

10. little fish

11. Kupujem skuter..

12. odstranitev blokade

13. iščem scooter

• Zadnje objave

• Shillien
        Ogura je diskvalificiran, zaradi uporabe nehomologiranega softwara
      • Kugelschreiber
        Ti me pogosto zmedes s tvojimi alternativnimi dejstvi, ampak tale o prozahodni srbski oblasti je ena bolje zabeljenih. Vulin je lani dobil medaljo od Putina osebno.    https://www.rtvslo.si/svet/evropa/vulin-zagotovil-putinu-srbija-ne-bo-nikdar-v-natu-in-nikdar-ne-bo-uvedla-sankcij/720022 Dodik klice ruse na pomoc, vmes naj iz bosne nazenejo se  EUFOR  https://www.reuters.com/world/europe/bosnian-prosecutors-order-arrest-bosnian-serb-leader-dodik-2025-03-12/   in po tvoje so prozahodni? Waw. Kapo dol. 
      • ftp
        A če si proti vladi si na strani rusije ????  Začelo se je zaradi zrušitve nadstreška na železniški postaji v Novem sadu, ki so jo gradili - obnavljali kitajci. Sicer pa že kar nekaj let rase nezadovoljstvo s trenutnim vodstvom, ki si je tudi volitve podredilo.
      • KennyJR
        Za MotoGP entuziaste zelo zanimiva dirka, polno dogajanja povsod. Za fane željnih borbe, pač ne. Prva dva po pričakovanjih, čeprav na polovici dirke nismo bili čist zihr. Heh.  Frane je mal presenetu. Bagnaia tone v povprečje. Mogoče bo drugače v Evropi, v ZDA ni nikoli blestel...  Žarko je dobro borbar, je pa, kot sem pričakoval, malo ugasnil proti koncu...  Digga zna bit počasi fit in tudi nevaren Bagnai, na koncu bo na istem biciklu samo še Aldeguer za Bagnaio... Ogura se je spet dobro odrezal. Če bo v ZDA Aprilia spet letela, bo nevaren vsaj za stopničke.   
      • Shillien
        Ta dva komentatorja (predvsem glavni) sta taka debila da je neverjetno, govorita takšne bedarije da me ima da bi gledal na mute. Popolna idijota
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!