Skoči na vsebino

Motocikli 125ccm

Odkrijte razburljiv svet 125ccm motornih koles - od starih do novih modelov, izkušnje, predelave, preizkusi in reševanje težav. Pridružite se nam!

• Filtriraj teme po forumu
    1. yamaha grizzly 125

2. Brembo zavorne čeljusti!

3. Filmčki fur 1 2 3 4 5

4. kymco kxr 250

5. voda skozi oddušek

6. Kroska do 500e 1 2

7. Predelava Avspuha?

8. Sodnik za prekrške

9. Derbi - Mulhacén Café 125 1 2

10. Motor 125ccm-avtomatska sklopka 1 2 3

11. 11kW motorji 1 2 3 4

12. rezerni deli za skuter

13. SuperMoto

14. Sach Roadster V2 125

15. Megelli 1 2

16. ustavili so me brez izpita.... 1 2 3 4

17. Derbi Gpr 125 2009

18. City Of Edgewater Florida

19. Derbi Gpr 125ccm 2009

20. Pioneer

21. Honda ORION A.T.

22. Policisti:D

• Zadnje objave

• Buschi
        Bilo je vrhunsko Prvič v življenju sem v živo slišal elektro harfo...da grejo kocine po konc...
      • DAMI34
        moram pojasniti da adm-uredniki (in moderatorji) nikomur nič ne preprečujejo. Se pa marsikomu od "promotorjev" in prodajalcev ne da pisati in ne da ubadati z vsemi , predvsem pa nebulozami, ki jih kdo zapiše.  V sedanjem času, tak za intermezzo je bolje nabijati na instagramu, tiktoku, fbju itd.. kot pa resna ali vsaj debata na msju. Žal so forumi malce preživeti, sedaj vsi hočejo samo še to, da jim vse k riti prineseš. In kaj je lepše kot nabijati reklame na FB in jutubi? A ni to simpl, gledalec se jim ne more izognit, pa še z njim se ni potrebno ubadat. Kove nima nikakršne protekcije tule. Ima pa pravico pisat, prav tako , kot se imamo vsi pravico malce sporeči, če se ne strinjamo. ps. nism naročil Kove, sem Indijca pss. da se komu, torej prodajalcu da v tej temi odgovarjat na vsa vprašanja, mu štejem v dobro. Ne vrednotim pretiravanja (ima vso pravico), ker si vsak lahko izdela svoje mnenja iz argumentov za in proti.  
      • DAMI34
        moj sosed je vzel 901 expedition pa direkt v Tunizijo...v glavnem kar sledim Wolfa (na kulesih na FB) in skupino, Norden še brca  
      • franc
        Ker si jo "natolkel" in se sedaj "umirja". Poleg tega je sedaj še dodatno obremenjena. Pa verjetno še vpliv vremena. Glede na količino vijakov, bi moral zelo pazljivo ravnati z njo. Imaš vijake še vedno ali so jih odstranili? Če imaš še vedno vijake je lahko to to. Če ne motijo jih pustijo, drugače jih odstranijo... Lp
      • Buschi
        Čakam...  
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!