Skoči na vsebino

Motocikli 125ccm

Odkrijte razburljiv svet 125ccm motornih koles - od starih do novih modelov, izkušnje, predelave, preizkusi in reševanje težav. Pridružite se nam!

• Filtriraj teme po forumu
    1. Pomoc pri nakupu

2. Izpit 25 kw

3. Sprint RAPTOR 125

4. Kateri 2taktni supermoto? 1 2 3 4

5. serviserji za aprilie

6. izbera 125 cestaka??

7. Kaj naj kupim?

8. Pioneer 125 ccm 1 2

9. Derbi terra adventure 125

10. Honda XR 125 L

11. blokada na 125ccm

12. Hyosung comet 125

13. honda enduro 125

14. Kawasaki EL 252

15. Ogenj iz auspuha? 1 2

16. Husqvarna 125 SM 1 2 3

17. pomoč oblika motorja 1 2

18. Yamaha WR125X/R 2009

19. gilera sc 125ccm 1 2

20. Olja ( motorna. za mešanico ) 1 2

21. Prvi motor? 1 2 3 4 5

22. Aprilia AF1 Futura 1 2 3 4 5

23. izpuh....kadi se ko kristus

24. Honda cbr 125 R

• Zadnje objave

• motolover
        Imel GS na servisu v Avtovalu, sem videl tam delati mladega fanta, ki je bil prej pri Selesu. Sestavljal je nove motorje. Kar se servisov ori Selesu tiče, so mi bili čisto v redu. Sedem let sem servisiral pri njih. 
      • RobiRoberto
        LAhko da bo, lahko pa tudi ne BO
      • nejc74
        no, očitno imaš tudi ti tovrstne probleme, citiram iz prilepljenega članka: "V Estoniji so sprejeli ustavno spremembo, s katero so državljanom tretjih držav, ki prebivajo v Estoniji, odvzeli pravico do glasovanja na lokalnih volitvah." Sicer osebno ne podpiram izključevanja stalnih prebivalcev brez državljanstva iz demokratičnega odločanja, je pa to stalna praksa (npr. Avstrija, Švica). Vsekakor pa do neke mere razumem strah Estoncev, saj Rusija rada izkorišča izgovor razseljenih Rusov za nove brutalne osvajalske pohode. Pač dokler Rusija ne bo doživela denacifikacije in se odpovedala kolonialni večvrednosti, se jih bodo njihovi sosedje bali in jih sovražili.
      • Akito
      • RobiRoberto
        Karma v reklami.     
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!