Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Priporočene objave

Objavljeno

Sem si še enkrat zadevo pogledal na http://24ur.com/naslovnica/popin/20050413_...9560.php?Nxn=40

Tip je res izpadel bedak. Kak je nakladal in težil. Jaojaojao. :SS Nima niti malo filinga za utrip sogovornika. Saj lahko, da ni bil sproščen zaradi bejbe, ampak... Fak ampak takšne izjave: "pomembno mi je, da me ženska spuštuje kot človeka", "rad pospravljam doma", "za seboj imam že čez milijon prevoženih kilometrov" so ga peljale naravnost v pogubo.

Objavljeno

Hja, od nekoga, ki se resno in brez prisile udeleži podobnega spektakla, je pač iluzorno pričakovati, da bo ravno Cvajštajn...

Objavljeno

je pač naletel na napačno žensko :trance_33_sleep:

Objavljeno

Priznam, da sem videl samo del, lih takrat prešaltal, vendar sam potegnem iz tega, da je to Slovenska realnost (povprecje): Tip je s temi forami in bravurami funkcioniral toliko in toliko let in ves ta cas mu je cvetelo. Ker ce ne bi slo, jih ne bi prakticiral.

Ponudba in povprasevanje sta tesno povezana .)

Hvala bogu dan nam vsaj samopodoba cvete :blink:

Objavljeno

Očitno mu ni ravno cvetelo.

Je menda star 37 let in si po televiziji išče babo.

Objavljeno

Jaz še vedno upam, da jih je večina tam zaradi zafrkancije, nove izkušnje in ne zato, ker res upajo, da bodo našli neko sanjsko žensko :?

Objavljeno

Nekateri da.

Za vse pa nisem čisto prepričan.

Tisti 37 letni mačo solzic ni spuščal zaradi zafrkancije in dobre druščine.

Ker, če bi prevladovala želja po dobri druščini in brezplačni zabavi, potem

ne bi stisnil repa med noge in jo popihal domov, temveč bi ga na

račun dobljenih tangic žurirali še celo noč.

(razen, če to ni bilo že v scenariju predvideno).

Objavljeno
sej posvoje se mi kar smili - KAJ HUDIČA JE PA PRIČAKOVAL????? :angry2:

:slap:

ma men pa čist nič.. tip je čist friznu ženska ga pa tud ne more prosit na kolenih da nej se spomni vsaj eno stvar o kateri bi lahk se on pogovarju...

tip me je čist ubiu z izjavo kao da je njemu vseen o čem e bosta pogovarjala da nej kr ona izbere pol ji je pa... to pa ni moja tema, to tud ne, tretje tud ne... fak ej u življenju se na enem dejtu nism tolk z eno žensko matru kar se je boga miša takrat z unim

Objavljeno

sicer mi pa vsa ta 'dramatičnost' nekak diši(smrdi) po scenariju... btw tale zmenek je bla prva oddaja k sm jo gledu v celoti tko da je to zgolj moje laično(brezvezno) mnenje

Objavljeno
- KAJ HUDIČA JE PA PRIČAKOVAL?????

Po vsem sodeč sočen komad sadja, ki se mu po domača reče češplja.

Objavljeno

............... in zvalil se je gnil jajc :BUA:

Objavljeno

na tal način še noben do danes ni do tega sadja pršu... mogoče bi mu uspel na tržnici?

Objavljeno

Tipo je bil pač inferioren. Naravna selekcija je naredila svoje.

Objavljeno
Tipo je bil pač inferioren. Naravna selekcija je naredila svoje.

Oziroma pri najmanjši težavi je odletu kot knof od gat.

Objavljeno

in potem naveličana Miša popizdi.............

post-26-1113479162_thumb.jpg

Objavljeno
Očitno mu ni ravno cvetelo.

Je menda star 37 let in si po televiziji išče babo.

Če mu ne bi cvetelo, bi ze zdavnaj si nasel kaksno. Ta je lazja in enostavnejsa kot pa vsak dan na trgu iskat uspeha.

Saj zato je (verjetno) sel tja gor. Radi lastne promocije in prezentacije svoje "sposobnosti" in uspešnosti. :blink:

Razlog, da se nekdo pocuti osvajalca je najverjetneje v tem, da lovi tam kjer ni odpora..

Objavljeno
sej posvoje se mi kar smili - KAJ HUDIČA JE PA PRIČAKOVAL????? :angry2:

:slap:

kaj pa ti pričakuješ? (in vsi ostali, kadar grejo dejtat press)

Objavljeno

po pravici povedano? nič..... da bom spila pijačko, se malo (upam, da produktivno) pogovorila in to je to....... vse ostalo (in več) je pa že samo nagrada tistega dne

Objavljeno
po pravici povedano? nič..... da bom spila pijačko, se malo (upam, da produktivno) pogovorila in to je to....... vse ostalo (in več) je pa že samo nagrada tistega dne

pupa to si pa tko lepo, iskreno (predvidevam) napisala oz. povedala da kr ne morm verjet

:OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno
Ampak žvau si še vedno :P

Seveda. In to je še zmerom zverinjak .)

Objavljeno

Ja sharki...... čisto iskreno..........

mhm in jaz sem animal lover :lol1: :lol1: :lol1: (the bigger, the better)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!