Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Priporočene objave

Objavljeno

Joj, danes pa, če bom doma si bom pa prav čas vzela in pogledala to sanjsko žensko..... ob 8h je ne??

Objavljeno
Joj, danes pa, če bom doma si bom pa prav čas vzela in pogledala to sanjsko žensko..... ob 8h je ne??

Nikar.....škoda časa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :doze:

Objavljeno

Tole sem našel na neki internet strani (motosvet.com ali nekaj takega) :blink:

Da ne curljajo v javnost že kake inf. za naslednjo serijo... :hmm:

post-326-1113562018.jpg

Objavljeno

Cime je care :OK:

Sm pa nekje slišu (morda clo tle gor, se ne spomnem) da naj bi bil eden izmed teh fantov, dejansko mišin partner, baje naj bi to bil Boštjan...

Sicer pa, nej jo ma se mi je zasrala zadnjo oddajo :BUA:

Objavljeno

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Sanjsko

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Zneg,kužati,postavni mladeniči........

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Sam eno glupo bitje brez tiča in jajc kvari kulturni užitek ob gledanju velezanimivega doprinosa h kulturmenu povzdigovanju človeškega ............ WE

Objavljeno

...dons sem gledala...no pogledovala, ker sem slišala, da je en peder....no ugotovila sem, da so najbrž kar vsi, sam eni še niso čist zihr....tu mač pelca, ....žvečenje čigumija s cmokljanjem...in končna scena z sanjsko žensko in obupno obleko in nasploh skisanim ksihtom...al karkol že ima na prednji strani glave....res je sanjska in ponavadi je žena od ,,Ajgorja,,-un iz frankensteina.

Objavljeno

Mehiška nadaljevanka z moskimi v glavni vlogi...prav patetično :slap:

Objavljeno

včeraj po celem dnevu dela in na koncu pivo in lepinja sem malo obležal na kavču in si prvič ogledal tole oddajo :lol1:

ej ni slabo če takrat ko so zmenki in miša prešaltaš malo ampak ko je one tipe v hiši kazalo pa je blo ful dobro - kak so bli zadeti skoz :lol1: :grim :P

me je kar spomnilo na kake naše večdnevne čage na vikendih :beer2:

no konec patetičen z tistimi vrtnicami ampak vseeno - za pogledat! no drugič ne bom več se pa čudim popu in pozdravljam obenem da so kazali vso popivanje in preklinjanje .) :lol1:

aja ta miša je res mimo, sploh tisto o kamasutri ko se je pametno delala, jaz bi ji rekel naj prvo dobro fafa, fuka, priprelje kolegico in anala šele potem pa ko se boma tega naveličala boma pa na kamasutro šaltala :wacko:

Objavljeno
in nasploh skisanim ksihtom...al karkol že ima na prednji strani glave....

:grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
Sm pa nekje slišu (morda clo tle gor, se ne spomnem) da naj bi bil eden izmed teh fantov, dejansko mišin partner, baje naj bi to bil Boštjan...

:hmm: jaz pa sem slišal, da naj bi mišika srala z enim od snemalcev, ki so snemali to oddajo :slap: Slišal v rumenem tisku :lol1:

Popravljeno . Popravil Ventil
Objavljeno

Ja baje je izbrala Boštjana....

Sm bla pa v soboto na izboru Miss športa, kandidatka je bla Damirjeva Nataša in je popu... :D Ja in seveda je bil tam Damir in kup mladičev iz sanke ženske...

post-2158-1113832961_thumb.jpg

Objavljeno

Jasno, da je dolgčas, če je pa to del sanj...kdaj je bilo pa še med spanjem pestro? ...no ja, še kadar je bilo, se potem izkaže, da je samo fikcija... jebeš take punčare, kuhat, pospravljat in pomivat je treba zares...ne pa sanjsko... .)

Še risanka Mojster Miha postreže z več intrigami, kot pa tole samopašno pederiranje stvorov... :SS

Objavljeno
:hmm: jaz pa sem slišal, da naj bi  mišika srala z enim od snemalcev, ki so snemali to oddajo :slap: Slišal v rumenem tisku :lol1:

čak mal.... a niso bli vsi "stestirani"? :grim

Objavljeno

....a hočeš rečt da jih je prej stestirala :hmm: ...

ups...prava slovenka........ :whistle:

Objavljeno

:kva2: :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :lol1:

Objavljeno

, kandidatka je bla Damirjeva Nataša in je popu...  :D

komu je popušila :kva2: ..a maš slike, film.... :kva2:

Objavljeno

ehm..

v nedeljo prvič gledal tale sanjski hec..

s.l.i.n.a.s.t.o..u..p.i.č.k.u..m.a.t.e.r.

:blush:

Objavljeno

U če pa moj sosed Boštjan zmaga bomo pa mlaje postavlal, komi čakam :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno
U če pa moj sosed Boštjan zmaga bomo pa mlaje postavlal, komi čakam :OK:  :OK:  :OK:  :OK:

no, sluzkotu jih bomo z veseljem podrl :grim :grim

Objavljeno

Misli nekega Štajerca o sanjski ženski:

Zame je ženska sanjska, če sama zjutri v štali vse porihta, te mi kavo skuha, te gre drva cepit, pa južno skuha, popoldne pa na njivi dela. Zvečer pa grema skupi v štalo, pa ji jaz kaki dobri vic povem, ona pa ta čas malo dela. Zvečer pa te pogleda dnevnik, pa te ide spat. Mene pa pusti na miri, ko grem s pubeci v gostilno na ene par pirov pa dva štefana šmarnice.

To ti je sanjska baba!

--------------------------------------

:OK:

Objavljeno

Baje naj bi bla z Draganom .. nevem. Cela odaja je za en drek.

Je pa baje Miša vrgla oči na voditelja oddaje .. Roberta <_<

Objavljeno

Ja, pa Miša ima baje resnega frajerja....menda v Mariboru....vse skup so pa samo ugibanja in natolcevanja. Eh.... :doze:

Alla :glare:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!