pupa Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 Joj, danes pa, če bom doma si bom pa prav čas vzela in pogledala to sanjsko žensko..... ob 8h je ne??
klimbra Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 Joj, danes pa, če bom doma si bom pa prav čas vzela in pogledala to sanjsko žensko..... ob 8h je ne?? ← Nikar.....škoda časa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :doze:
premza Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 Tole sem našel na neki internet strani (motosvet.com ali nekaj takega) :blink: Da ne curljajo v javnost že kake inf. za naslednjo serijo... :hmm:
pupa Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 na primorskem je vsaka deklica pupa..... to mi ne dela preglavic....... :004
Jure007 Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 Cime je care :OK: Sm pa nekje slišu (morda clo tle gor, se ne spomnem) da naj bi bil eden izmed teh fantov, dejansko mišin partner, baje naj bi to bil Boštjan... Sicer pa, nej jo ma se mi je zasrala zadnjo oddajo :BUA:
klimbra Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Sanjsko :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Zneg,kužati,postavni mladeniči........ :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Sam eno glupo bitje brez tiča in jajc kvari kulturni užitek ob gledanju velezanimivega doprinosa h kulturmenu povzdigovanju človeškega ............ WE
lina Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 ...dons sem gledala...no pogledovala, ker sem slišala, da je en peder....no ugotovila sem, da so najbrž kar vsi, sam eni še niso čist zihr....tu mač pelca, ....žvečenje čigumija s cmokljanjem...in končna scena z sanjsko žensko in obupno obleko in nasploh skisanim ksihtom...al karkol že ima na prednji strani glave....res je sanjska in ponavadi je žena od ,,Ajgorja,,-un iz frankensteina.
AREA Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 Mehiška nadaljevanka z moskimi v glavni vlogi...prav patetično :slap:
Pervy Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 včeraj po celem dnevu dela in na koncu pivo in lepinja sem malo obležal na kavču in si prvič ogledal tole oddajo :lol1: ej ni slabo če takrat ko so zmenki in miša prešaltaš malo ampak ko je one tipe v hiši kazalo pa je blo ful dobro - kak so bli zadeti skoz :lol1: :grim :P me je kar spomnilo na kake naše večdnevne čage na vikendih :beer2: no konec patetičen z tistimi vrtnicami ampak vseeno - za pogledat! no drugič ne bom več se pa čudim popu in pozdravljam obenem da so kazali vso popivanje in preklinjanje .) :lol1: aja ta miša je res mimo, sploh tisto o kamasutri ko se je pametno delala, jaz bi ji rekel naj prvo dobro fafa, fuka, priprelje kolegico in anala šele potem pa ko se boma tega naveličala boma pa na kamasutro šaltala :wacko:
Insallah Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 in nasploh skisanim ksihtom...al karkol že ima na prednji strani glave.... ← :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Vojč Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 (popravljeno) Sm pa nekje slišu (morda clo tle gor, se ne spomnem) da naj bi bil eden izmed teh fantov, dejansko mišin partner, baje naj bi to bil Boštjan... ← :hmm: jaz pa sem slišal, da naj bi mišika srala z enim od snemalcev, ki so snemali to oddajo :slap: Slišal v rumenem tisku :lol1: Popravljeno April 17, 2005. Popravil Ventil
D-D Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 Ja baje je izbrala Boštjana.... Sm bla pa v soboto na izboru Miss športa, kandidatka je bla Damirjeva Nataša in je popu... :D Ja in seveda je bil tam Damir in kup mladičev iz sanke ženske...
Anubis Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 Jasno, da je dolgčas, če je pa to del sanj...kdaj je bilo pa še med spanjem pestro? ...no ja, še kadar je bilo, se potem izkaže, da je samo fikcija... jebeš take punčare, kuhat, pospravljat in pomivat je treba zares...ne pa sanjsko... .) Še risanka Mojster Miha postreže z več intrigami, kot pa tole samopašno pederiranje stvorov... :SS
Jurij Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 :hmm: jaz pa sem slišal, da naj bi mišika srala z enim od snemalcev, ki so snemali to oddajo :slap: Slišal v rumenem tisku :lol1: ← čak mal.... a niso bli vsi "stestirani"? :grim
JAZBEC Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 čak mal.... a niso bli vsi "stestirani"? :grim ← ....a hočeš rečt da jih je prej stestirala :hmm: ... ups...prava slovenka........ :whistle:
Vojč Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 čak mal.... a niso bli vsi "stestirani"? :grim ← :kva2: :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :lol1:
Thundercat Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 , kandidatka je bla Damirjeva Nataša in je popu... :D ← komu je popušila :kva2: ..a maš slike, film.... :kva2:
Špilferderber Objavljeno April 19, 2005 Opozori Objavljeno April 19, 2005 ehm.. v nedeljo prvič gledal tale sanjski hec.. s.l.i.n.a.s.t.o..u..p.i.č.k.u..m.a.t.e.r. :blush:
bassko Objavljeno April 19, 2005 Opozori Objavljeno April 19, 2005 U če pa moj sosed Boštjan zmaga bomo pa mlaje postavlal, komi čakam :OK: :OK: :OK: :OK:
bubamara Objavljeno April 19, 2005 Opozori Objavljeno April 19, 2005 U če pa moj sosed Boštjan zmaga bomo pa mlaje postavlal, komi čakam :OK: :OK: :OK: :OK: ← no, sluzkotu jih bomo z veseljem podrl :grim :grim
gic Objavljeno April 19, 2005 Opozori Objavljeno April 19, 2005 Misli nekega Štajerca o sanjski ženski: Zame je ženska sanjska, če sama zjutri v štali vse porihta, te mi kavo skuha, te gre drva cepit, pa južno skuha, popoldne pa na njivi dela. Zvečer pa grema skupi v štalo, pa ji jaz kaki dobri vic povem, ona pa ta čas malo dela. Zvečer pa te pogleda dnevnik, pa te ide spat. Mene pa pusti na miri, ko grem s pubeci v gostilno na ene par pirov pa dva štefana šmarnice. To ti je sanjska baba! -------------------------------------- :OK:
bauca Objavljeno April 19, 2005 Opozori Objavljeno April 19, 2005 Baje naj bi bla z Draganom .. nevem. Cela odaja je za en drek. Je pa baje Miša vrgla oči na voditelja oddaje .. Roberta <_<
Alla Objavljeno April 19, 2005 Opozori Objavljeno April 19, 2005 Ja, pa Miša ima baje resnega frajerja....menda v Mariboru....vse skup so pa samo ugibanja in natolcevanja. Eh.... :doze: Alla :glare:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se