D_u_H_e_C Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 Jp še nisi slišal za 510? a.a za 710 sam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 15, 2006 Deli Objavljeno Julij 15, 2006 pa kaj boš s 510 :? zdej so se spremenla imena za olja: nevem kero ------> 510 600 ----------------> 710 800 ----------------> - 800 2T factory line off road - 800 2T factory line road racing Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Julij 15, 2006 Deli Objavljeno Julij 15, 2006 če kdo rabi imam jaz za prodat 3 litre motul 800 off road(nekih razlik s road ni, to so olja top klase) za prodat. sem iz J primorske(obala). kupil sem večjo količino, tako da jih ne rabim tolko. ne potrebujem tako dobrega olja ker se z 300tko ne vozim na tako velikih obratih in mi je motul 710 čisto dovolj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 15, 2006 Deli Objavljeno Julij 15, 2006 do čateških bi se dalo ja :) za brežice pa bi mogo pogledat na zemlevid pa bi se še te zgubo vrjetno :) al pa se mi sam zdaj zdi :) brežice so pa 4km PRED catežkimi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto_mat Objavljeno Julij 15, 2006 Deli Objavljeno Julij 15, 2006 pa kaj boš s 510 :? zdej so se spremenla imena za olja: nevem kero ------> 510 600 ----------------> 710 800 ----------------> - 800 2T factory line off road - 800 2T factory line road racing motul 510 jaz kupujem že eno leto približno za 125...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 15, 2006 Deli Objavljeno Julij 15, 2006 ja sam eni še zdaj ne vejo da ni več 600 pa to... _honda_....se bova kar pri vhodu v bazen dobla, k jst vem kje je in ti :D po brežcah bi se mogla pa lovit pa iskat sej te pokličem ko bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 15, 2006 Deli Objavljeno Julij 15, 2006 ja sam eni še zdaj ne vejo da ni več 600 pa to... _honda_....se bova kar pri vhodu v bazen dobla, k jst vem kje je in ti :D po brežcah bi se mogla pa lovit pa iskat sej te pokličem ko bo ok :) pa dan prej povej da si bom cajt zrihtal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 15, 2006 Deli Objavljeno Julij 15, 2006 Ce bosta ze v brezcah oz catezu pa se lahk zmenmo za kak krog na hitro,mam zelo bliz do tam :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 15, 2006 Deli Objavljeno Julij 15, 2006 Ce bosta ze v brezcah oz catezu pa se lahk zmenmo za kak krog na hitro,mam zelo bliz do tam :P :D mhm ko grem po olje tja bom povedal tu gor :) pa se lahk zmenmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 mhm ko grem po olje tja bom povedal tu gor :) pa se lahk zmenmo Velja,...tak se bos mim moje hise pelo pa grema lahk skup dol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 ja sam eni še zdaj ne vejo da ni več 600 pa to... pr mojem serviserju so pravi asi... sem rekla, da bom TTS-a dala v motor, pa so me ful nadrl, da TTS ni za mašine, ki delajo same mešanco, ampak za tiste, kjer sami delamo mešanco... no skratka... in pol je reku, da lahko TT al pa motula 600 dajem not. pa mu jst rečem, da motula 600 ni več... on pa... kk da ne? mi ga mamo. sem rekla ja pa zdej je namest 600 ja 710... pa on men... ne bi vedu :blush: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 ja k majo staro zalogo še, drgač se več ne dobi iz fabrke 600 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 pr mojem serviserju so pravi asi... sem rekla, da bom TTS-a dala v motor, pa so me ful nadrl, da TTS ni za mašine, ki delajo same mešanco, ampak za tiste, kjer sami delamo mešanco... no skratka... in pol je reku, da lahko TT al pa motula 600 dajem not. pa mu jst rečem, da motula 600 ni več... on pa... kk da ne? mi ga mamo. sem rekla ja pa zdej je namest 600 ja 710... pa on men... ne bi vedu :blush: :eek: Sj ti daješ olje not ne on .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 ok fantki rabm vsaj 1 liter (zaželjeno dva) motula 600 oz. 710!!! kdo lohka zrihta za cca. 3000 liter?? dam še za :beer1: AJDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto_mat Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 Mene zanima če kdo pozna to olje: Shell Advance Ultra 2 2taktol???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 Mene zanima če kdo pozna to olje: Shell Advance Ultra 2 2taktol???? jp :) sm ga mel eno flašo zaj nazadne...oni ko je dražji ko je okrog 3600 je vredi za 2T motorje oni bol poceni je za skutere se mi zdi...nevem točne oznake drgač keri je za 2T125...drač pa je vrei olje...na servisu mi je reko da je tisto celo za kroske lahko tak da je vrjetno kr dobro... ammmm si pravo oznako napisal :) tisti je za 2T motorje ja sm šo na flašo pogledat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 po kok kesa maste zej kej olje motul 710 ??? klicu sm simcica pa ja ma po 3.150 SIT ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Za tak dnar kar uzem, je vredu cena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 po kok kesa maste zej kej olje motul 710 ??? klicu sm simcica pa ja ma po 3.150 SIT ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 oj bahči :wub: :wub: a bi še zame 2L olja vzeu :? :? :whistle: ti dam za litr 3.200 + še za sok dobiš oz. pivo :yes: pa se zmenmo za turco pa mi prneseš?? boš zrihtu :wub: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 :winkiss: ja ti bom vzel ja ... ok pol :) to vidš sm vedu da si care :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 koci...olje :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 ja olje bo kmal....morm povedat d sm čist veseu k sm dubu cilindr..tko da bo pomoje u petk sestaulen pol pa ulaufat (seveda do čateža prnesm olje) pol pa gasa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 ja olje bo kmal....morm povedat d sm čist veseu k sm dubu cilindr..tko da bo pomoje u petk sestaulen pol pa ulaufat (seveda do čateža prnesm olje) pol pa gasa opa celo da so poslali :) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kklemn Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 prosim... ne me imet za debila, ampak... v keri trgovini vi nabavljate olja za mešanco??? tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave