reesko Objavljeno Januar 8, 2006 Deli Objavljeno Januar 8, 2006 fantje a to še vela da je cena motula 600 nekje u novi gorici 2800/liter?? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiC Objavljeno Januar 8, 2006 Deli Objavljeno Januar 8, 2006 Nevem v Avtosportu imajo Castrol TTS po 2.800,mislim da je motul 600 tam okol 3.400 se mi zdi.Ne me držatza besedo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Januar 8, 2006 Deli Objavljeno Januar 8, 2006 fantje a to še vela da je cena motula 600 nekje u novi gorici 2800/liter?? :? ma ja to pr simcicu .... ti ne vem neki je reku da do novga leta tko da ne vem ce je se ... sej morm it itak en dan do njega..... ma ma lih tko tecne ure odprte da bi ga kar udaru .... zej ma odprto samo od 2ure naprej ... kao k je zima .... pa tezko bomo vidl ... ma pa do februarja tak urnik ..... sej bom uletu en dan do nejga pa prasu .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dedo Objavljeno Januar 8, 2006 Deli Objavljeno Januar 8, 2006 Kje pa je motosprint v kopru???? A misliš mogoče motosport grunntar? ne ne. motosprint je 300m bolj naprej(proti hr) na desno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bike Rider Objavljeno Januar 9, 2006 Deli Objavljeno Januar 9, 2006 pozdrow! malo sem prebiral pa opazo da eni kar mešate olje sem pa tje... A nebi blo boljše da ostaneš pr enem olju? ker toto menjavanje verjetno ni najbolj koristno za motor.Vsekakor pa priporočam motul 600. meni je pač najboljše olje. sicer še drugega nisem probal, ker klko vem ta motor leti že od začetka z motul 600. Povem pa vam da ga dobiš v austriji dosti ceneje.Pr 3eh litrh maš enega zastonj tolko je ceneje. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Januar 9, 2006 Deli Objavljeno Januar 9, 2006 pozdrow! malo sem prebiral pa opazo da eni kar mešate olje sem pa tje... A nebi blo boljše da ostaneš pr enem olju? ker toto menjavanje verjetno ni najbolj koristno za motor.Vsekakor pa priporočam motul 600. meni je pač najboljše olje. sicer še drugega nisem probal, ker klko vem ta motor leti že od začetka z motul 600. Povem pa vam da ga dobiš v austriji dosti ceneje.Pr 3eh litrh maš enega zastonj tolko je ceneje. LP. ja je cenejš če si 5m od meje stran doma, če si pa ti iz primorske te pa mal dražje pride če greš u awstrijo samo po olje, k kle morš še mal računat kok te pride benz do awstrije, pa ceu dan porabiš, pa še na kawi se wstawiš... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Januar 9, 2006 Deli Objavljeno Januar 9, 2006 ja je cenejš če si 5m od meje stran doma, če si pa ti iz primorske te pa mal dražje pride če greš u awstrijo samo po olje, k kle morš še mal računat kok te pride benz do awstrije, pa ceu dan porabiš, pa še na kawi se wstawiš... :closedeyes: indeed :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 9, 2006 Deli Objavljeno Januar 9, 2006 Pa servisi za avto niso všteti, pa cestnina, pa kilometrina, ... V astriji ga kupš če si tm že tko mal na drugih opravkih pa ga sprotoma pobereš :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Januar 10, 2006 Deli Objavljeno Januar 10, 2006 Nevem zakj so take razlike v ceni pri točno enakem olju. Na vrhu broškega klanca če kdo ve je cena 4000sit. V medvodah v taposu pa je 3100sit. Nevem kje je smisu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Januar 10, 2006 Deli Objavljeno Januar 10, 2006 Nevem zakj so take razlike v ceni pri točno enakem olju. Na vrhu broškega klanca če kdo ve je cena 4000sit. V medvodah v taposu pa je 3100sit. Nevem kje je smisu. ja in pr simcicu v goricah 2800sit :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Januar 10, 2006 Deli Objavljeno Januar 10, 2006 Jaz pa kar tegale tankam. PENNASOL 2T-Speed (synthetic). Sem ga ponucal že 5 litrov v krosli Kawasaki KX125, pa je delovalo zaenkrat vse tip top. S tem oljem sem naredu več kot 20 ur vožnje, s tem da ne vem kolk je bil bat prej vožen, ker sem kupil rabljenga (najbrš kr dost). Zdej sem menjal bat in ga vozim cca 5 ur in dela BP. Tudi bat ni bil preveč zažgan ;) PS: Za liter dam jurija ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2006 hja, sam za krose je mal drgač, zanima me če si probu kej "bolšga" oz. kej druzga, pa pol mal poveš kako je z vžigom, kajenjem, preprost test nardiš s listom papirja ki ga za določen cajt daš za avspuh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 Folk....sem šel kupit olje. Sem jim reko naj mi dajo Motul 600(baje je najboljše za cagive) pa mi niso dali ker niso meli. So pa mi drugo olje dali, Shell advance ultra(baje je isto kot motul 600). Zaj pa mene zanima če je dobro to olje? Je blo pametno da sn jo not vlil? Jo naj ven vlijem iz posode pa motul nabavim, ali naj porabim to olje? http://ivd-kart.de/ooo/catalog/images/76009.jpg Lp. Jimi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 Lahko daš not tut dvotaktola, samo ne ga pol vrtet nad 5k rpm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Februar 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2006 za enkrat mu ne bo nč, jest sm tudi enkrat to not dal pa nism bil zadovoljen... kadelo je bolj, pa tudi malenkost težje je vžgal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 hm neki me zanima ..... trenutno se dela nova bencinska crpalka v ajdovscini in sicer AGIP ...... tko da me zanima ce majo kira dobra olja ... al bom se naprej kupavu v gorici ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 hm neki me zanima ..... trenutno se dela nova bencinska crpalka v ajdovscini in sicer AGIP ...... tko da me zanima ce majo kira dobra olja ... al bom se naprej kupavu v gorici ? :D ja je neko agip k ga drgač tut cagiva priporoča sam nevem točn kero, sigurno kdo drug ve ime olja :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 agip speed 2t al race 2t. mal drazji je od motula 600, pa motul se lepo disi :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 agip speed 2t al race 2t. mal drazji je od motula 600, pa motul se lepo disi :> Aha asm probov tega AGIPa pa je slabsi od Motula (vsaj na končni se pozna za mal km/h) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 nwem no men se ne pozna ...razn na denarnici malenkost :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 ma js sm s tts.om čist zadovoln, pa še tko drag ni... pa jure mi je tut reku da je za dt-jke čist majka tts Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 ja je neko agip k ga drgač tut cagiva priporoča sam nevem točn kero, sigurno kdo drug ve ime olja :? jest sm 1x tanku AGIP za kroske :) pa je delal... in se zmer dela ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jeykob Objavljeno Februar 3, 2006 Deli Objavljeno Februar 3, 2006 ma js sm s tts.om čist zadovoln, pa še tko drag ni... pa jure mi je tut reku da je za dt-jke čist majka tts tole se pa totalno strinjam. mam js tut dt-jko in mi s ttsom dela k urca :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Februar 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2006 tole se pa totalno strinjam. mam js tut dt-jko in mi s ttsom dela k urca :worship: Sje ne da ne dela s kakim slabšim oljem, problem je v kopičenju neizgorelega olja v obliki saj po avspuhu. Pol k se ti po par letih in par tisoč km zapaca je pa prepozn jokat..... Dobr sej ni tko hudo, ampak olje je ključno pri (ne)obrabi mašine! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 no sem zasledil da je prišla na prodajne police nova različica motul racing olja : Motul 710 2-stroke oil MOTUL 710, the successor of the popular MOTUL 600 engine oil. Properties for high-performance 2-stroke engines again have been improved. Very good fully synthetic Racing-oil on ester base. It unfortunately smells a bit stronger during combustion, but it also lubricates better! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave