Skoči na vsebino

Kakšno olje za 2T motorje

Stric Burek

Priporočene objave

k0ci pa po 3k+poštnina :P

pozor: jst si ne delam reklame, ker s tem čisto nič ne zaslužim, da mi ne bo kdo zarad tega nabil še dodatnih 10% :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v heingericke-ju v avstriji je motul600..... 13,5€ = 3.240

ej kakšn olje je treba dat pa v menjalnik....kje se ga kupi?

Popravljeno . Popravil mi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motul Transoil za oznako poglej v knjižico....

jest sm ga v enem Lj podjetju nabavu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za mitota: motul transoil 10W30 .)

sam pomoje je kr isto oz zlo podobno za use :D

kupu sm ga pa u aprilia centru...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Olje za menjalnik ti mam jst en cel liter doma,je sicer odprt,sam ne dolgo,ker ga potem nism rabo....Je pa motul transoil 10W30.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

lep pozdrav

neki mi pomagite... glede olja...

jst sem namreč včeri bla na 1. servisu in sem rekla, da bom TTS-a dala not v Yamaha TZR 50 Valentino Rossi. kak sta me prodajalc in serviser nahrulila :angry2: . sta rekla, da to res ni olje za TZR-ko, ker ni "middle". ne razumem ravn tega. da če že kupim Castrola, da naj rajš TT kupim. nimam pojma, ka naj naredim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tts

pa nemore bit velik slabši :?

oprostite za off topic,ker sem že v prejšni temi napisu

Popravljeno . Popravil brzi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

TTS je mišljen za visoko turazne motorje če mas nprimer kako predelavo na tzr kakšem kit gori pa to

te je tts, za orginal pa ne potrebuješ TTSa :OK:

pa tole je tts res pocen

http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=85005

pa nemore bit velik slabši :?

oprostite za off topic,ker sem že v prejšni temi napisu

pozeni ja samo kako pa ves če je orginal ??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lep pozdrav

neki mi pomagite... glede olja...

jst sem namreč včeri bla na 1. servisu in sem rekla, da bom TTS-a dala not v Yamaha TZR 50 Valentino Rossi. kak sta me prodajalc in serviser nahrulila :angry2: . sta rekla, da to res ni olje za TZR-ko, ker ni "middle". ne razumem ravn tega. da če že kupim Castrola, da naj rajš TT kupim. nimam pojma, ka naj naredim.

jap, točn tko kot je boga reku

tts je za mašine, ki se vrtijo v visoke obrate, pri tebi pa to olje samo paca izpuh, ker ne izgori v cilindru in se potem nabira na stene izpuha

ti rajši vlivaj not kakšen motul scoot( ta se mi zdi da je najboljši), al pa kero koli olje, ki se uporablja za skuterje (nepredelane) pridejo pa taka olja okoli 2k/liter

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zaka pa olje za skuterje?

"tts je za mašine, ki se vrtijo v visoke obrate, pri tebi pa to olje samo paca izpuh, ker ne izgori v cilindru in se potem nabira na stene izpuha"

zarad tega

ps. olje za scoot pač ni narjen za neke "high end" predelave in bo dober zate, ki nimaš "navite" mašine in se ne vrti v višave

lp

Popravljeno . Popravil Pleya
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čeprav se zelo lepo čuje TTS je finta v tem da boš naredila več škode kot koristi?

Zakaj?

Ker TTS popolnoma izgori pri višjih temperaturah kot pa TT in ker ti TTS ne izgori popolnoma v nepredelani srednje turažni mašini se kot je že nekdo omenil paca v izpuh, kar pa je zelo slabo.

lp, FReAK.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ti men ne verjameš k sm ti povedu?neki čez4000...če pa več uzameš je pa lahko še cenej .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ti men ne verjameš k sm ti povedu?neki čez4000...če pa več uzameš je pa lahko še cenej .)

jst ti ga prodam 4 litre po 3000 sit/l .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja bahc je bil dražji .)

@k0ci... :grim

(kdaj bo zdej kej ....jst nimam več olja :grrr )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živjo!

Mene pa zanima če je MOTUL 710 isto dobr kokr 600? :hmm: Zato k mi je fotr reku, da 600ke ne delajo več in da je zdej ta namest 600ke!

Hvala .)

Popravljeno . Popravil Kermi1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

neboe verjeli včeraj sem bil an tankšteli in sem videl tts po 5200 sit jaz sem skoraj okrog padel

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živjo!

Mene pa zanima če je MOTUL 710 isto dobr kokr 600? :hmm: Zato k mi je fotr reku, da 600ke ne delajo več in da je zdej ta namest 600ke!

Hvala .)

men so tud rekl de 600 ne delajo več, de je zdej 710 namest 600. Po moje je samo marketinška fora z zamenavo imena, olje je pa isto dobro

Popravljeno . Popravil nekdo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

men so tud rekl de 600 ne delajo več, de je zdej 710 namest 600. Po moje je samo marketinška fora z zamenavo imena, olje je pa isto dobro

pomoje da bodo rekl, da je mal bolš, zato bo tut cena mal bolš (višja) :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pomoje da bodo rekl, da je mal bolš, zato bo tut cena mal bolš (višja) :devil:

cena ni nič višja (vsaj pri meni) še vedno 3k/liter in ga imam zaeknkrat doma 4 litre-motula 710 namreč

risko...dns sem dobu 4 litre, ostalo pa je reku d dobim v sredo, k mu je zaloga pošla

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mogoče kdo ve kje v LJUbljani se da najcenejš dobit motul 710 oz. 600 :?

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!