Skoči na vsebino

Yamaha XT 125 X

Priporočene objave

Objavljeno

Živjo

Nekaj dni nazaj sem nastavljal pri prvi bremzi zadnje štop stikalo in sem po nesreči kabel naslonil na ohišje motorja ( motor je bil "seveda" prižgan). S tem sem naredil kratek stik.. Motor sicer dela ampak samo če ga poženem na "kurbl". Če naprimer obrnem ključ se ekran ne prižge (kot da nebi imel priklopljenega akumolatorja). Kje so na motorju varovalke oz. kašne so ker nisem nikjer našel nekih običajnih varovalk (npr. take kot pri avtu).. In kaj bi bilo lahko narobe?.

Hvala že v naprej

Objavljeno (popravljeno)

Sem že odpravil napako..

Zanima pa me, ta motor je 2008 in kako bi se ga dalo najlažje "predelati" oziroma kar koli nastaviti da bi malo bolj šel.

Popravljeno . Popravil aleslo
Objavljeno

Sem že odpravil napako..

Zanima pa me, ta motor je 2008 in kako bi se ga dalo najlažje "predelati" oziroma kar koli nastaviti da bi malo bolj šel.

Dej gor power kit, skupej z delom te bo use skupej stalo okol 300 EUR razlika pa bo občutna, pri tem da se ti poraba ne bo bistveno povečala (približno za 1L) ;)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

primerjava dt 125 in xt 125- ma kdo izkušnje obeh motorjev... bolj mi diši dt zaradi pospeškov(2t) in hlajenja-- xt mislim da ima zračno medtem ko dt vodno.(usaj zdi se mi) . btw- če ima kdo dt-jko z GORIŠKE ali širše okolice za prodat-javi! hvala.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

a mi lahko en pove koliko je realna končana pri xt-jki, po možnosti s kakšnim leo vincejem, ker sem do sedaj dobil zelo različne informacije, nekateri pravijo da gre komaj nekaj čez 100 km/h, nekateri, da gre 135 km/h... zanima pa me podatek od nekoga, ki ima ali je imel ta motor.

Objavljeno

Sem lastnik xt 125 r in mam leovincija in mi gre realnih 118km/h.

Objavljeno (popravljeno)

ok. hvala, torej tam do 120 km/h. kaj se pa da na xt-jki še porihtat razen tega da bi dal kit, da bi šla še mal več. k gledam tm na youtube pa grejo vse 130+ pa vsi pišejo da niso predelane...

kit bi bil pa skrajni ukrep, če je na noben drug način ne bi spravil na cca. 130 km/h

Popravljeno . Popravil tomos racer
Objavljeno

verjetno zaradi različnih omejitev vidiš nihanja na yt... al?

Objavljeno

ampak, mašine so pa neglede na omejitve enake, ne? tako da se verjetno da.

Objavljeno

ni mus! letniki in modeli se lahko razlikujejo... npr. DT, maš DE03, 4BL, DE06 ...

Objavljeno

če se boš bol po cest vozu lohka probaš zamenat zobnike.

Objavljeno (popravljeno)

če se boš bol po cest vozu lohka probaš zamenat zobnike.

ja, pa kakšen športni filter... in pa seveda avspuh.

ampak kar se zobnikov tiče je potem treba gledat da ne eksperimentiraš preveč, da ne zgubi na pospeških, ne?

Popravljeno . Popravil tomos racer
Objavljeno

tu pa moraš najti kompromis... Pospešek ali hitrost, oboje težko :D Verjetno so si pri Yamahi delali kake zamisli kateri prenosi so najboljši za vožnjo za katero je motor namenjen

Objavljeno

ja, saj to. no ubistvu jaz bi naredil tako da bi hitrost malce povečal ampak da bi še vedno imel kolikortoliko normalne pospeške. pač vsekakor je želja 130 km/h ampak nikakor pa ne na račun tega da bi imel motor zanič pospeške.

Objavljeno

Moja je šla 130 po števcu samo enkrat. In še to po klancu dol. Do blokade.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Živjo zanima me če bi pasov sprednji blatnik od xt125x na xt125r. In če ga kdo prodaja naj mi piše na zs. Hvala

Objavljeno

če ne boš nič našel maš še vedno univerzalne plastike od UFO in Acerbis :D

Objavljeno

Sm ponavadi so dražji orginal nov stane 40€ :eek:

Objavljeno

ufo stane 20€, univerzalni

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Dober Dan!

Rabim pomoč in to čim prej z yamaha xt 125x,

Dosegel sem 8000 kilometrov in mi zdaj piše na števcu OIL inSP, meni se zdi da treba menjat olje ampak je pred kratkim bilo zamenjano.

Zdaj me pa zanima, če kdo ve, kako se resetira toti števec, da nebo pisalo Oil inSP.

Hvala že vnaprej

Lp.

Objavljeno

Ja js bi tudi rabim pomoč glede tega. Meni se je začelo isto kazat, ko spelš pa zgine in števc normalno dela.

Objavljeno

Meni na DT v nuli kaže lučko za olje, drugače pa pokliči servis pa ti naj svetujejo, saj je samo klic ki bo trajal največ minuto :) drugače pa več je elektronike, hujše je, vsaj take so moje izkušnje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!