Skoči na vsebino

Za prvo silo

Priporočene objave

Objavljeno

jst sm v hoferju si kupu džno nadobleko

je kr v redu

:worship:

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

V ponedeljek 17.03. bo v Lidlu kar nekaj motoristične robe.

Od perila, jakne, hlače ledvičniki, čelade tank torbe, naprave za pogovor .....

Objavljeno

Moj bratranec je neki na upravi Lidla... sem ga malo poklical... Naprava za pogovor - 10 E je baje v redu, jo on tudi uporablja...

:rolleyes:

za ostale zadeve pa ne ve kakšna je kvaliteta... vendar glede na to, da je to marketinška poteza, pridobiti ljudi v trgovino, bo roba gotovo v redu...

Hofer bo imel podobno prodajo baje cca teden do 14 dni za lidlom... Lani je bilo pregrinjalo za motor kupljeno v Hoferju (kolega) veliko kvalitetnejše od mojega, ki sem ga kupil v Lojzu (se je scedil na auspuhu! :headbang: ) pa oba sta bla 10 E se mi zdi... :evilgrin:

Objavljeno

A v Lidlu majo napravo za 10 evrov?Tm v uni štacuni z futrom??

Objavljeno

Da, vsako leto :)

Objavljeno
Moj bratranec je neki na upravi Lidla... sem ga malo poklical... Naprava za pogovor - 10 E je baje v redu, jo on tudi uporablja...

:rolleyes:

za ostale zadeve pa ne ve kakšna je kvaliteta... vendar glede na to, da je to marketinška poteza, pridobiti ljudi v trgovino, bo roba gotovo v redu...

Hofer bo imel podobno prodajo baje cca teden do 14 dni za lidlom... Lani je bilo pregrinjalo za motor kupljeno v Hoferju (kolega) veliko kvalitetnejše od mojega, ki sem ga kupil v Lojzu (se je scedil na auspuhu! :headbang: ) pa oba sta bla 10 E se mi zdi... :evilgrin:

Kako ta naprava za 10€ funkcionira premalo napisano :whistle: -opisano..da nekako deluje je ok :naughty:

Objavljeno

Jaz bom šel po polnilec :) Če mi bo ratalo prit do lidla med šihtom

Objavljeno

A je kdo probal dežkote iz Hoferja? lani sm ga kupil, in mel srečo, de me je dež pral sam takrat ko ga nism mel s sabo.....

Prva pomoč iz Lidla zgleda uporabno majhna, a je "veljavna" al majo policaji kej za povedat?

Objavljeno
A je kdo probal dežkote iz Hoferja? lani sm ga kupil, in mel srečo, de me je dež pral sam takrat ko ga nism mel s sabo.....

Jaz sem ga lani sprobal v eni res močni petnajstminutni plohi, mi je dež še noter v čelado šprical, ampak pod dežnim kombinezonom sem bil pa suh. Pri dolgotrajnejšem namakanju pa ga na srečo nisem preizkusil. :)

Objavljeno

Glede te prve pomoči tudi mene zanima če je regularna :) Zgleda majhna in poceni.

Objavljeno (popravljeno)

Prva pomoč, če je regularna po novem mora imet natiskan rok trajanja :closedeyes: . Če tega nima lahko plačaš kazen, če te ustavijo kapsi :headbang:

Popravljeno . Popravil Roki22
Objavljeno

Jest sm kupu novo PP in ni nč datuma gor :hmm:

Objavljeno

Nova prva pomoč velja le za nove motorje, zame, ki imam letnik 01 si lahko tudi staro PP privoščim!

Objavljeno

če bo kdo nabavu podobleko nej mal napiše če je za kej

Objavljeno

Jst sm tuhtal nabavit moto jakno, za sestrico ... Ponavadi se je z mano vozila samo v termoflisu.. torej je vsaka zascita boljs k to... se pa tok mal vozi z mano, da je skoda kupovat neko super kruper jakno... (al ma kdo kaksno boljso idejo?)

Objavljeno

Tole itak potrebuješ dvoje, če hočeš s kom komunicirat..

Torej 2x33€ = 66€

V tem primeru bi jaz raje kupil Alan set (preizkušena in dobra zadeva) iz Louisa, kjer imaš navoljo set mišljen prav za integralno čelado. Cel komplet vse po 2x je 99€

10059150-52_08.JPG

Objavljeno
Tole itak potrebuješ dvoje, če hočeš s kom komunicirat..

Torej 2x33€ = 66€

V tem primeru bi jaz raje kupil Alan set (preizkušena in dobra zadeva) iz Louisa, kjer imaš navoljo set mišljen prav za integralno čelado. Cel komplet vse po 2x je 99€

10059150-52_08.JPG

Ali pa tole:

post-10071-1205154964.jpg

Objavljeno

sicer mal :topic: ampak če kdo rabi robo za prvo silo mam doma še neki opreme, sicer rabljeno, dam jo pa zlo pocen, ker ne rabim več, pa še kazen morm odplačat modrim dirkačem :closedeyes:

Čelada AGV Joker - M velikost

Čelada Grex z zatemnenjim vizirjem

2x podkapa

1x ledvični pas

1x usnjene rokavice (za silo so, niso pa nevem kako dobro ohranjene)

vse skup bi dav za okrog 100€, lohk pa tud po delih prodam

gsm: 051/210-148 ali PM

Objavljeno

A kdo ve če bo kakšna podobna akcija v Hoferju? Pa kaj si mislite o tisti tank torbi v Lidlu-za prvo silo bi verjetno že bila?

Objavljeno
Pa kaj si mislite o tisti tank torbi v Lidlu-za prvo silo bi verjetno že bila?

Za prvo silo je tudi zastonj vrečka iz Lidla.

Objavljeno
Ali pa tole:

Daj, če že lepite neke slike, potem obvezno zraven napišite kaj je to zaena zadeva in kje se jo kupi. :rolleyes:

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!