Perla Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 VIRAGICA: Suzuki... fajn je bilo... samo ne vem zakaj si kar naprej hotel imeti pavzo I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! ---------------- "jest nc kriva" ... Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 ... je moralo biti pa res "fajn" ... mi je kar žal, da sem prej odšel, ampak ... sicer pa moram povedati, da bo letos en zajec manj delal škodo na pridelkih ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 Samo da ni na tvojem izdelku naredil preveč škode Sonce naj sveti vsak dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 23, 2002 Deli Objavljeno Maj 23, 2002 ... škoda je bila po detaljnem pregledu ocenjena na ... 1. nekaj dlak 2. spomin na dogodek ... v celoti vzeto jo je zajec verjetno huje skupil ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 24, 2002 Deli Objavljeno Maj 24, 2002 Jaz pa sploh nisem dvomila, da bo predstavitev fajn izpadla. Na tipičen Suzukijev humoren način . Pa hvala vsem, da ste nam mal slini pocedil. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 24, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2002 Hja, macica, pravzaprav sem to naredil samo zato, da si ti videla kaj in kako je treba, ko se bos vrnila iz Maroka... in bomo mi cedili sline . LP suzuki Popravil/a - suzuki dne 24/05/2002 ob 19:50:04 SharpNinja, Milunka in Krejzi 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 24, 2002 Deli Objavljeno Maj 24, 2002 quote: Hja, macica, pravzaprav sem to naredil samo zato, da si ti videla kaj in kako je treba, ko se bos vrnila iz Maroka... in bomo mi cedili sline . LP suzuki Popravil/a - suzuki dne 24/05/2002 ob 19:50:04 He he he, Suzuki, pol si moram sam še kako trotl butl ziher yashico omislit jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 25, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2002 quote: He he he, Suzuki, pol si moram sam še kako trotl butl ziher yashico omislit Hej, vem za eno zlo pocen LP suzuki Krejzi, SharpNinja in Milunka 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 Ja, prav fajn je bilo... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Hvala, Noise za tale prispevek... cool... hehehe... pa je blo res fajn, sam Tadeja pogledam, pa mi je vse jasno LP suzuki Milunka, SharpNinja in Krejzi 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Za letos bo to kar zanimiva destinacija :kva2: Etna bruha pepel Catania | 8.1.2005 | STA Vulkan Etna na Siciliji je po enoletnem mirovanju ponovno začel bruhati pepel, iz vulkana pa se občasno dviga tudi ogenj. Etna tokrat bruha le pepel Po današnjih navedbah italijanskih oblasti je ponovno postal aktiven krater na jugovzhodnem delu okoli 3300 metrov visoke gore. Iz njega se v nebo dvigata dim in črn pepel. Iz neke stranske odprtine na višini 2600 metrov, ki se je pred tem razprla, teče tudi lava. Kljub temu pa za prebivalce pobočja gore za sedaj ni nevarnosti. Etna je največji in najbolj aktiven vulkan v Evropi, zato je ves čas pod nadzorom strokovnjakov. V nedavni preteklosti je do zadnjega večjega izbruha Etne prišlo leta 2001, ko so tokovi lave več tednov prehajali v nižje predele gore, ob tem pa uničili tudi neko smučišče. Vulkan je takrat ogrožal bližnji vasi Nicolosi in Belpasso, a se je lava nato ustavila pred naseljenimi območji. V zadnjih desetletjih pa je bilo za prebivalce na območju Etne najbolj katastrofalno leto 1969, ko so tokovi lave prizadeli mesto Catania njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Madonca bi se pa res splačalo it, malce se pogret za 1. Maja k kraterju :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Kaj a pol smo že kr zmenjeni :P .....no a ni to fino ne bo treba nič okol hodt pa se dobivat pa študirat.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Kot smo rekli če bo 1. Maj res topel potem pade Slovaška in Poljska Če bo bolj friško potem Sicilija ČE bo lilo kot iz škafa pa doma na motosvetu Kolikor imam izkušnje bo glede na to da se resno dogovarjamo sigurno scalo cel teden :P Sicer pa plan za slovaško bo narejen pa kadarkoli bo že ponucan, za Sicilijo je pa tako da sva z Motoristkom rekla da vzamemo varianto trajekta tja in nazaj (Rijeka-Bari) samo je pa zelo sitno ker je taka glupa kombinacija voznega reda trajekta in praznikov da je kar groza. Trajekt pelje tja v ponedeljek in petek, nazaj pa v sredo. Iskal sem kakega drugega prevoznika magari iz Trsta samo nobene ladje na tej relaciji. Sej je še dosti časa do Maja tak da ni panike. LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 v eno stran vkalkuliraj trajekt napoli-palermo. iz napolija gre okrog sedme zvecer in pride v palermo ob sedmih zjutraj. cena v kabini se mi zdi, da pride okrog 60eur, vozi pa vsak dan vec trajektov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pegula Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 (popravljeno) :yea1: Iščem kompanjone za omenjeno destinacijo v prvomajski 2005 izvedbi, ki bi zgledala nekako takole: - 26.4...zvečer 23.00 Dubrovnik - Bari (8:00) (Pred tem moram ta dan staro furat po Du, ker ga še ni vidla....sh happens) - 27.4. - 1.5 zvečer (samo 5 dni - VEEEEEEEEEEEEEM, da je malo cajta) probat odpikat čim več ponujenih destinacij, zvečer trajekt Palermo - Napoli - 2.5 ob 11h moram bit v Anconi (optimist? cca 400km) - trajekt do Zadra (17h ) in gas domov. Javite - lažje mi bo, če bo še koga drugega zadnji zic :whistle: po rebrih žulil...... LP B) Popravljeno Januar 22, 2005. Popravil pegula Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 debate potekajo a nič še ni dorečenega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Samo, da bodo skidali ves ta sneg do maja :lol: njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 30, 2005 Deli Objavljeno Januar 30, 2005 čene gremo pa z avti :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pegula Objavljeno Januar 30, 2005 Deli Objavljeno Januar 30, 2005 Fantje, nehajte :SS .... Če ga ne bo kaj drugega, ga bo stopil moj adrenalin - probaj bit skoraj 1,5 leta brez motorja zaradi pijanega, vritzaletavajočegase starca, pa boš videl , kaj pomeni izraz ˝ogenj v riti˝. Raje čimprej glave vkup in najt čimboljšo LETOŠNJO varianto. Slava starim mačkom, ki so to furo že prevozli in :010 za nove kandidate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Fantje, nehajte :SS .... Če ga ne bo kaj drugega, ga bo stopil moj adrenalin - probaj bit skoraj 1,5 leta brez motorja zaradi pijanega, vritzaletavajočegase starca, pa boš videl , kaj pomeni izraz ˝ogenj v riti˝. Raje čimprej glave vkup in najt čimboljšo LETOŠNJO varianto. Slava starim mačkom, ki so to furo že prevozli in :010 za nove kandidate. ← Jaz bi se ti takoj pridružil ( bi vsaj dva ornk stroja vkup peljala ), pa mam že drugo varijanto splanirano za konec junija. Zato moram za 1. maj delat, če ne mi bo dopusta zmanjkal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 (popravljeno) Prevoz :hmm: To bi bilo tudi zanimivo vprašati? Popravljeno Februar 10, 2005. Popravil motoristek njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 (popravljeno) zanimivo, samo mora biti na vlaku bolj dolgčas kot na trajektu :? Popravljeno Februar 10, 2005. Popravil bLuZoNdEr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 zanimivo, samo mora biti na vlaku bolj dolgčas kot na trajektu :? ← Saj so spalni vagoni :whistle: njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Bo res treba poklicat, morda tole ne bi bila slaba varianta. LP G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se