Skoči na vsebino

SUZUKI GSF 1200 BANDIT (S in N) in GSF 1250 (S/A/SA)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

SERVICE MANUAL gsf 1250 (klikni me) 1250manual.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

Živjo!

A morda ima kdo doma kak desni sprednji smerokaz za 1250 S? Oz. ve, kje bi se ga dalo dobit/ naročit.

Hvala :)

Objavljeno

Živjo!

A morda ima kdo doma kak desni sprednji smerokaz za 1250 S? Oz. ve, kje bi se ga dalo dobit/ naročit.

Ja to je pa čist enostavno, Panigaz Kranj, ali Elisa Domžale, pač kateri ti je bližje za prevzet :)

Objavljeno (popravljeno)

Živjo!

Jaz sem kupil na Ebayu iz Španije.V 2-3 dneh imaš doma.Original,ali pa vsaj identičen originalu.V TC-ju je bila cena 49€.Če boš kupil pri nas sporoči če bo kje ceneje.

http://www.ebay.com/itm/blinker-vorne-recht-SUZUKI-GSF-Bandit-07-1250-/181368109494?pt=DE_Motorradteile&hash=item2a3a61b9b6

Popravljeno . Popravil Toni
Objavljeno

Tenx  klapa! :)

Verjetno ga bom tud jst naroču prek e-buya.

Objavljeno

smerniki.jpg

Tenx  klapa! :)

Verjetno ga bom tud jst naroču prek e-buya.

A so tapravi ?? 

Objavljeno

Živjo mene pa zanima mnenje glede sopotnika na daljših potovanjih kako se obnese suzuki gsf1250sa prosim za pomoč hvala lp.

Objavljeno

sopotnica ma kr orng pokrčena bedrca :grim

Objavljeno

smerniki.jpg

A so tapravi ?? 

so, so tapravi. :)

Objavljeno

Če še rabiš,poceni prodam.Javi na zs.

Objavljeno

Hvala, ampak sem že namontiral. Upam, da ne bom nikoli več ga/jih rabil. :) Če pa, se slišiva.

Uglavnem, dobil sem ga v Sloveniji v Bartogu. Je kopija originala, cena je 32€, čakal sem pa od srede (ko sem naročil) do ponedeljka ker je prišel iz Poljske prek Hrvaške k nam. :) Zadeva ima namesto klasične, led žarnice noter in ima kratek kabel, tako da je potrebno razkopat ohišje in zamenjat za original kable in žarnico (5 min dela). :)

Objavljeno

Kakšno porabo imate cirka?.. jaz sumim da mi tank spušča :ninja:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Zalij ga z betonom :)

Objavljeno

Zalij ga z betonom :)

Kaj priporočaš..pesek granulat od 0 do 6 al od 6 do 12? :unsure:

Objavljeno

Kaj priporočaš..pesek granulat od 0 do 6 al od 6 do 12? :unsure:

Kugle, da boš dranažo naredu, da ne bo stekl tolk hitr :)

Objavljeno

sopotnica ma kr orng pokrčena bedrca :grim

tudi to rešeno s podaljšanim nosilcem zadnjih tačk za cca 3 cm.... sem skopiral, kar sem videl pri Igorju (Mass).

Objavljeno

5 do 5,5 z normalno vožnjo.

Objavljeno

5 do 5,5 z normalno vožnjo.

Kak stil vožnje je to?

ČE prav predvidevam..prestavljaš v nizkih vrtljajih oz ga ne vrtiš višje..hitrosti pa nekje mal čez omejitve?

Na tako porabo sem prišel samo menda 2x.... samo ga je treba res lepo peljat... meni neko normalno vožnjo porabi med 6 in 7 l

Objavljeno

Kak stil vožnje je to?

ČE prav predvidevam..prestavljaš v nizkih vrtljajih oz ga ne vrtiš višje..hitrosti pa nekje mal čez omejitve?

točno tako.

Objavljeno

Kak stil vožnje je to?

Na tako porabo sem prišel samo menda 2x.... samo ga je treba res lepo peljat... meni neko normalno vožnjo porabi med 6 in 7 l

ja, pol bi pa Metzeler Z8 držala, ne pa pr tep, ko praviš, da je guma za ubit se :grim

Objavljeno

ja, pol bi pa Metzeler Z8 držala, ne pa pr tep, ko praviš, da je guma za ubit se :grim

To nima veze ^_^ saj vidiš da vrti v prazno.. v soboto sem se počutil kot na ledu.. dokler nisem v četrto prestavil..pol je ok B)

Mogoč sem čuden..sam men se zdi da slabo drži z8.... iz vsakega ovinka ga nese..če ga malo bolj odpiram :P  saj si vido..še ko sem spelal je zavrtela..aja za avtocesto je pa zakon..

take gume še nisem imel..da mi je neb blo čist nič škoda za nažigat :D

Objavljeno

To nima veze ^_^ saj vidiš da vrti v prazno.. v soboto sem se počutil kot na ledu.. dokler nisem v četrto prestavil..pol je ok B)

Mogoč sem čuden..sam men se zdi da slabo drži z8.... iz vsakega ovinka ga nese..če ga malo bolj odpiram :P  saj si vido..še ko sem spelal je zavrtela..aja za avtocesto je pa zakon..

dej poglej, če ni Kitajski produkt :kva2: , al pa si japanerja preveč nafriziru :smoke:

Objavljeno

Metzeler jaz ne taknem več s prstom, če ni iz serije K1 ali K2 (pista), K3 (cesta). @NX650, ne vem kaj si natikal Z8 gor namesto Sportforce al pa Michelinke. Za tako vožnjo kot jo imaš ti mora biti SS guma gor :grim .

Objavljeno

dej poglej, če ni Kitajski produkt :kva2: , al pa si japanerja preveč nafriziru :smoke:

Ni kitajski :) Eh kaj nafriziran.. čisto serijski je :P  pri tej z8 ko greš na njo iz mitas je tak občutek kot bi šel iz konja na magarca :D

Metzeler jaz ne taknem več s prstom, če ni iz serije K1 ali K2 (pista), K3 (cesta). @NX650, ne vem kaj si natikal Z8 gor namesto Sportforce al pa Michelinke. Za tako vožnjo kot jo imaš ti mora biti SS guma gor :grim .

K2 sem probal na enem drugem motorju prej B) huda guma ni kaj... drži do jaja :P  mitasko zjebem ko dva gor pa še kaj naložiš... in mal avtoceste..bandit je pol kar teška krava :rolleyes: ko zajebeš sredino se več ne pelje tak dobro... še en motor bo treba :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

se pravi, da moraš motor zamenjat ;)

men so Z8 hude gume!

Objavljeno

se pravi, da moraš motor zamenjat ;)

men so Z8 hude gume!

verjetno imaš prav.. danes je bilo bolj toplo in so se res dobro obnašale.. zgleda jim paše topleje B)

Saj so ok gume, sam ko mešam jabolka in hruške ko jih primerjam z drugim segmentom.

Kolk pa teb zdržijo?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!