Skoči na vsebino

Od kje vam vaši nadimki?

Gregs

Priporočene objave

K sm gledu film od gremlinou je biu un taglavni, ta najmanjši (ku jst) GIZMO, pa še lušn je biu (u nasprotju z mano magari). No tako sm se naveliču mojga imena za nick, pa sm spremenu. aja, zakaj uni "kak" ozadi, mah kar tko k se mi serje zadne cajte :lol1:

Popravljeno . Popravil gizmOkak
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene je pa p'rjatu iz zajebancije p'rjavu. Vmes me je pa eden vprašal: "Kaj je bil moj prvi avto"? Pa sem rekel Fičo!

Kolega je pa to napisal.

Ajnfoh, ne!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vbistvu sem jakuza, ampak vi to ne veste :whistle: Če sem že hotel izpeljavo naredit iz svojega imena Tomaž in ga kot privrženec vsega japonskega preoblikoval , potem bi mogo bit kvečjemu Tomazuki, ampak sem malo zajebal... :slap: Mogoče zato, ker sem prej bil Tomosaki pa so mi nick uničli (po vsej verjetnosti sem naredo kako peeeezdarijo, kar v mojem življenju ni ravno redkost). :fredy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ehh, bli smo na Metal Manii v Komnu in smo se basali s pico ena naša kompanija pač, in je šel en tam mimo z majco od Dimmu Borgir(en norveški black metal band) in ga čuješ, oooo, lejga Dimmnega Bureka, kao izpeljanka, in valda smo se vsi režali in pol sm si dal to ku druzga se nism spomnu :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest sem pa enkrat igral igrico Driver, pol pa sem mogu z avtom nardit BURNOUT.

Pa se mi je zdelo da bi bla ta beseda kul za nick. Pol pa je tko ostalo. Sem pa mel ta nick že preden sem prišel na Motosvet (irc and stuff...)

Lp Burnout

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na motosvet bil prjavljen že z dvema nickoma: pr prvemu sem geslo pozabu <_<

pr ta drugem ne vem kaj je blo,pol se pa nisem drugega spomnu kot Python :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mah... to kr ena frendica 1x rekla da sn norc... in pac.. pol sn še dodal 4life :P :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se iz casov, ko smo po mrezi nabijali spile....Pa si je bilo treba en nick izmisliti...

In je bil en krasen spil....dva v bistvu.... Crusader: No Regret in Crusader: No Remorse

In ker smo balkanci in je Volk rekel, da pisi kao sto govoris, je ratalo Krusejdr. In sem ga potem uporabljal povsod, kjer je bilo kaj veze z (l)uzernejmi... Ker sem pa len, pa se mi ni dalo vedno toliko tipkati, sem ga skrajsal... za glavo ;)

Na MS sem se pa najprej prijavil z imenom, potem sem pa prosil Noisa, ce lahko spremeni....

Pa se nekaj v zvezi s Krizarji (krusejdrji po anglesko :rolleyes: ), samo tega pa ne bom razlagal :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Miha -> ko sm pr ene 14ih zacel ircat sm bil zato Mikey, pol sm nehu ircat, pa mal zrastu .), pa sm ratu -> Mike (E pa zato, ker se Mike E isto prebere kot Mikey) :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a je Tepko že napisal od kje mu nick :hmm:  :hmm:  :hmm:

:lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:

Če tole ni izjava tedna (meseca) :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Preprosto igram bass kitaro pa sm postal bassko :OK:

Men ja pa prjatu dolg nazaj prijavu, da bi bil lahko basko, ker igram bas kitaro. In ta basko pač uporabljam na forumu.

Če bi vedel, da že obstaja bassko, bi se pa drugega nicka spomnu. Takrat, ko sem se prijavil tega nisem preveril :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

skorej nimam kej povedat, moje ime in začetk priimka :lol:

sej vem, dolgočasno in brez domišljije <_<

ma si vsaj zapomnem... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nadimek izhaja iz moje radijoamaterscine.......imam od zmeraj v znaku crko Y, ki se jo izgovarja v radijoamaterski abecedi yankee in to je to......nima pa nic veze z vojno v USA ko so se bojevali med sabo severnjaki in juznjaki, ki so jim pravili yankee-ji....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Jst sem si pa zbrala nick Marilyn,k se moj ljubljenček,kačica,tko kliče,on pa ga je dobil od Marilyna Mansona....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa sem svoj nick začel uporabljati na raznih forumih, kjer sem (tako kot tudi tukaj) rad provociral z ekstremnimi mnenji. Ponavadi se postavim na stran manjišine, oz. proti večini.

Kljub temu, da sem provokator, pa vedno poskušam, da ljudi ne žalim in jih ne napadam osebno.

Upam, da mi bo to uspevalo tudi tukaj.....

pa LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekak tukilele še nič extremnega nisi pogruntal. Bolj se potrudi, da upravičiš svoj nick... <_<

P.S. Wobewt pwned by PEPE. :yes:  B)

LOL! Wobewt, ne ga provocirat! :)

Jason mi je prvič rekla botra iz ZDA, ker je je bilo pretežko izgovarjat moje pravo ime.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene se moj vzdevek drži že od najstniških let potem se je skoraj pozabil zdaj sem ga pa nazaj oživel čeprav nisem nikoli bil lovec-jager :blush: Lep pozdrav :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iz mojega imena :) črtica pa je iz IRC-a ker je že en SiMoN bil, potem pa sem še tukaj dodal črtico, pa še lepše zgleda :D (moje mnenje)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!