Skoči na vsebino

Od kje vam vaši nadimki?

Gregs

Priporočene objave

Nadimek me spremlja še iz študentskih dni.......

VIGGEN v švedskem jeziku pomeni strela, ognjevitost..........med drugim me stalno spominja na Švedsko, spomini ko sem tam bil želja da se tja vrnem.......mogoče za vedno......Švedska :wub:

Popravljeno . Popravil viggen
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no, ko sem začev ircat sem moral napisati svoj nickname, lih takrat pa sem poslušov " Mahir Bureković - bosna je majka moja" kjer gre refren tkole : "idem idem jarane malo do bosne.... bosna je majka moja, bosna je život moj..." in od tu je nastal moj nick/nadimek

pa da navte kj misln, drgač sem čistkrven slovenc, sam tako musko pač rad poslušam .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

vedno zdra v z wc -ja :blush: pa sem ratal Zdrawc :yes:

Simpl ko ričet & kranjska B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v osnovni šoli sem veliko igral fliperje pa razne videoigre po lokalih . po končani igri si se pač moral podpisati in to samo z tremi črkami meni je najbolj sedlo bna ime mi je pa benjamin

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

vedno najmanjša in najmlajša... :( ...ampak zdaj je to super :OK: :yes:

Popravljeno . Popravil tamikena
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

CAPIROSSI----in ker sem bil vedno ROMZY,pa sem dodal še malo motorističnega duha je nastal CAPIROMZY :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Yamaha je moja naj znamka med motorji pa ker se mi ni zdelo imet tko dolgočasen nick sm idejo pobrav od kolegov ki so velik ircal in so bli razni ==)>/&%watewa$$$#===),pa še kompliceram rad :D ...in tko me poznate pod nickom <=YaMaHa=> O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

V prostem času in za hobi, se ga doma nacejamo s kavvo, ane (vsa fimilija).... :naughty: z razliko od večine, ki konzumira :beer1:

Res pa je, da sva še samo midva z bratom keko teko zdrava....Fotri se je že luknja v želodcu naredla, mama pa je tak, tak....bolj mentalno betežna.... :lol1:

NA ZDRAVJE (s kavo) :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!