king Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 King,..... že od nekdaj, 15-20 let, še sam ne vem od kdaj. Je pa izpeljanka priimka.. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viggen Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 (popravljeno) Nadimek me spremlja še iz študentskih dni....... VIGGEN v švedskem jeziku pomeni strela, ognjevitost..........med drugim me stalno spominja na Švedsko, spomini ko sem tam bil želja da se tja vrnem.......mogoče za vedno......Švedska :wub: Popravljeno Julij 4, 2005. Popravil viggen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Julij 5, 2005 Deli Objavljeno Julij 5, 2005 no, ko sem začev ircat sem moral napisati svoj nickname, lih takrat pa sem poslušov " Mahir Bureković - bosna je majka moja" kjer gre refren tkole : "idem idem jarane malo do bosne.... bosna je majka moja, bosna je život moj..." in od tu je nastal moj nick/nadimek pa da navte kj misln, drgač sem čistkrven slovenc, sam tako musko pač rad poslušam .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Slika pove vse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 vedno zdra v z wc -ja :blush: pa sem ratal Zdrawc :yes: Simpl ko ričet & kranjska B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horny twin Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 nima smisla - 2 1 = 1 2 + MC (pa horny jasno) :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rabbit Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 :? moj priimek je zajec, zato rabbit.. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 bivol... :huh: ............hmmmmmmm...........nimam pojma!!! :hmm: mogoče.......Brezskrbno In Veselo Okoli Lukenj........ :P :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 v osnovni šoli sem veliko igral fliperje pa razne videoigre po lokalih . po končani igri si se pač moral podpisati in to samo z tremi črkami meni je najbolj sedlo bna ime mi je pa benjamin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kovach Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 js mam iz priimka,k se po anglešk napiše s ch->č :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tamikena Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 (popravljeno) vedno najmanjša in najmlajša... :( ...ampak zdaj je to super :OK: :yes: Popravljeno September 20, 2005. Popravil tamikena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 ...priimek + variacije na temo... lp flox :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 (popravljeno) Nujno sem ga mogla spremeniti ker ni bilo miru :P , sicer pa YZFR1 ne paše k mojemu motorčku :grrr Popravljeno September 20, 2005. Popravil TinaRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 jaz sem pa samo ime v tuj jezik prevedel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 CAPIROSSI----in ker sem bil vedno ROMZY,pa sem dodal še malo motorističnega duha je nastal CAPIROMZY :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 Yamaha je moja naj znamka med motorji pa ker se mi ni zdelo imet tko dolgočasen nick sm idejo pobrav od kolegov ki so velik ircal in so bli razni ==)>/&%watewa$$$#===),pa še kompliceram rad :D ...in tko me poznate pod nickom <=YaMaHa=> O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gnoj Objavljeno November 15, 2005 Deli Objavljeno November 15, 2005 Kure skoz po men skačejo. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 nick pac... ze od skos... smajli je pa zato zravn da ne morm na klepet :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 V prostem času in za hobi, se ga doma nacejamo s kavvo, ane (vsa fimilija).... :naughty: z razliko od večine, ki konzumira :beer1: Res pa je, da sva še samo midva z bratom keko teko zdrava....Fotri se je že luknja v želodcu naredla, mama pa je tak, tak....bolj mentalno betežna.... :lol1: NA ZDRAVJE (s kavo) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 star ata,pa moj ata,pa še jest ata vsi smo lukeci,to je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 Brdaus mi je na pamet padu, od tega tak nick. V domači vasi pa tut Korl... partizansko ime po starem atu. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej honda Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Sem andrej in imam hondo :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Tukile vse piše! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Zdej že dela! Zajebou sm :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marx Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Hmmmm....Prve tri črke imena,pa ko sem v šolo hodil smo se marxa učil :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se