BremzPenzl Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 (popravljeno) gatolina ga toti liml nabija :devil: Popravljeno Februar 11, 2007. Popravil BremzPenzl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 gatolina ga toti liml nabija :devil: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 Brane je že nekdo bil pa sm se spomnu na črn pir. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 Zato, ker so me začeli klicati tako, kot sem hotel biti anonimen. moto riderji smo pa mi vsi! :P :P :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 Mene je sosed zmiraj tožu očetu,ko sem se z mopedom brez avspuha vozu in mu je rekel ,da brnim s tistim hudičem po vas,pa so me potem kolegi klical brumer OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 gatolina ga toti liml nabija :devil: To si se pa res lepo spomnil. Bravo. In še simpatično. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Vanga - trajekt med Splitom in Šolto.Ljubkovalno ime moje Honde, ki ga uporabljam za nick. :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 PURPLE - DEEP PURPLE - glasbena skupina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Delam že 16 let v firmi IBA. Kmalu so me začeli tudi tako klicati. Sedaj pa nekaj let delava skupaj s sinom in kmalu so njegovi prijatelji začeli tudi njega klicati IBA. Tudi na motosvet se je tako prijavil. In je meni ostala samo varianta ata, če pa sem že ata od IBA. Tako je v življenju. Prej ali slej moraš stopit nazaj...ali vstran...ali pa na motor pa naj mladi delajo.Ha-ha-ha. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 jah, zacel se je na nekem drugem slovenskem forumu, kjer sem na veliko pomagal z nasveti s svoje stroke. zato so mi rekli, ce bi bil dohtar, pa sm prec spremenu. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 (popravljeno) Moj nadimek JJ je iz mojih zacetnic imena in priimka.LP! JJ idejo z začetnicami "JJ" mi je že nekdo "pobral" :angry: , zato pa nekaj iz zodiaka - Kozorog Popravljeno Oktober 23, 2007. Popravil Capricorn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Brubi me kliče ozek izbor najboljših prijateljev, za 46 pa mislim da je dost očitno zakaj (komur ni naj si ogleda slikco pod podpisom ;) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 vse se je začelo dalnega leta(kva jst vem-ko sm hodu v 7. razred osnovne šole) bila je ura kemije :trance_33_sleep: govorili smo od prenasičene maščobe oz. žarki(men se zdi) ko je to tršica izustila me je večina klasa pogledla in mi je rekla ŽARKO :cry: to sm poslušal neki mescev-ni mi blo všeč nato je bil zatišje nato pa je, ko sm hodu v 2. letnik gim. , en bivši sošolc reku takratnim sošolcem naj me kličejo žarko ime sm kuj vzljubil posnel sm tudi nizko proračunski film, kjer je imela glavna oseba ime Žarko in od takrat dalje me ljudje kličejo žarko G pa zato ker se pišm Grčar this is my life story Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Ninja :krneki: so me klical že prijateljčki iz otroških let, mal so prikrojili moje ime, baje glede na moje obnašanje in karakter, kdo bi vedu zakaj :whistle: . Dodatek sharp mi je pa striček Google izbral, ko sm si G-mail naslov zbirala, pa nikakor ni hotela nobena moja domislica potegnit, sem pač vzela ponujeno, pravijo, da mi paše :krneki: :whistle: ....zakaj.....ne bi vedla tkole iz glave O:-) . TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 mama me je klicala ALTER ata pa, ko sem mu pivo prinesel, je rekel: yeah, you'r my MANN :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 AbNormaln ... pove vse ... pač ker sem enostavno nor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Vanga - trajekt med Splitom in Šolto.Ljubkovalno ime moje Honde, ki ga uporabljam za nick. :eek: trajekt se pa imenuje po Josipovem otočku ob Brijonu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Morje, jadranje, Nautilus-kapitan Nemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 SEverMAtjažMIZarstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Dejavu pomeni občutek že videnega. To sem pobral z enega filma, kjer se je ena oseba tako imenovala in mi je bilo všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MowzancR Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Časi ircanja, ko si je bilo potrebno izmisliti nek stalni vzdevek. Bratranec naredil izpeljanko svojega kraja, predlagal to tudi meni in tako sem MowzancR že dolgo dolgo.. Movže - ulica kjer živim. Movžančer ali na kratko mow :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 (popravljeno) Enostavno... Pred nekaj leti je imela hčer še malo težav z izgovorjavo. In tako je zelo rada vprašala pred spanjem: "Ati, a mi boš blal Piki Japoka?" (Kajetan Kovič - Moj prijatelj Piki Jakob) Popravljeno Oktober 24, 2007. Popravil PikiJapok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 To je moj skrajšani priimek Sajovic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 (popravljeno) Moj nick uporabljam vsakodnevno in tako me kličejo tudi moji prijatelji/ vsi trije / ! Imam ga že kakih 15 let in sem ga dobil , ker imam dolge trepalnice in sem tako plašne narave! / kdor me pozna itak ve/ ter sem gibčen in hiter kot srnica. Številko 61 pa imam zato ker se je nekdo drug registriral pred mano s tem nickom.61 ni moja starost pa tudi položaj ne- tisto je 69!No , 61 je moje modelno leto ! O.K. ? Popravljeno Oktober 24, 2007. Popravil bambi61 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Ker je moje pravo ime predolgo (Friedrich Wilhelm Freiherr von Hammerstein) in sem si moral izmisliti nekaj krajšega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se