LORD&LADY Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 LORD&LADY Sva par, vendar vsak se zmoti, ko pomisli, da sva to midva. Dejansko sta to najin motor, ki ima tablico LORD in najin avto, ki ima tablico LADY. Tako sva tudi midva postala LORD&LADY. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Vesele božične in novoletne praznike želim vsem motosvetovcem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 preberi nazaj,pa dobiš moje ime. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Vanga, ime trajekta med Splitom in otokom Šolta.V bistvu je nick ime moje Honde. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Mutti = mamica Moja otroka mi včasih tako rečeta ... mami, mutika. Torej sem Mutika. Sploh pa sem bolj materinske narave do vseh mojih in se mi je zdel tale nick kar primeren. Me pa razni provokatorji žalijo z motikami in sličnimi zadevami ... malo več obveščenosti ne bi škodilo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvili Objavljeno Februar 28, 2008 Deli Objavljeno Februar 28, 2008 cvili dobu ga po priimku :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 Jst pa pač po najboljši pijači :whistle: ne me basat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 jst sm drgač ČIKO, vzdevek mi je dal pokojni :( prijatelj v 6.razredu osnovne šole, ker sm kadil že od 4.razreda dalje. Mi je reku: Denis ti ko tok kadiš.... boš pa kr ČIKO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 AmonAmarth po pevski skupini,k mi ni več tok všeč no ubistvu ne poslušam jih več ,mi pa sploh ni več všeč tko,da razmišljamo o novem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igr Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 ufff, kake zgodbe. Jaz sn se samo zmotil ko sem hotel svoje ime napisat :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 moje ime in začetnica priimka :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 AmonAmarth po pevski skupini,k mi ni več tok všeč no ubistvu ne poslušam jih več ,mi pa sploh ni več všeč tko,da razmišljamo o novem :whistle: A si ti dejansko sploh kdaj poslušal Amon Amarth? Bolje bi bilo, da bi si že na začetku dal nick v stilu "Hajni" (a si me moral spomniti na tega debila, Fire?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 Pač nimam domišljije :rolleyes: hehe, pa obsedena s Kawlnm (zelenim :rolleyes: ) že od malih nog... pa sm si pač to dala za nadimk tukej gor B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 (popravljeno) A si ti dejansko sploh kdaj poslušal Amon Amarth? Bolje bi bilo, da bi si že na začetku dal nick v stilu "Hajni" (a si me moral spomniti na tega debila, Fire?) da boš zadovoljen skupini ,ki spada pod zvsrt melodic death metal,kjer se tema besedila navezuje na vikinge zato tudi rečemo.da spada pod viking metal .Če te že tok mot k sm napisov pevski,pomoje prov kirga briga kaj je to za ensh.it :krneki:;) Popravljeno Julij 18, 2008. Popravil AmonAmarth Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 najprej sem pletla, pa mal kvačkala pa ker pajki tud mal pletejo sem rekla da bom pajk :rolleyes: pa da me neb zamešal, k nism desc, sem pa pajkica :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 Men je dal pa ta nick moj bivši šef, pa se me je prijel. Sestavljen je iz imena in priimka Sergej Lavrini :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 (popravljeno) K sm si kupu kawasakija me je ene par kolegu začelo klicat ninja pol se je pa to razširlo na globalno ravn,ninjarider že obstaja,taku da sm se odloču kr za ninjaraider. Popravljeno Marec 6, 2009. Popravil Ninjaraider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuSSy3At3R Objavljeno Marec 22, 2009 Deli Objavljeno Marec 22, 2009 Mam rad muce kaj pa druga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Marec 22, 2009 Deli Objavljeno Marec 22, 2009 Tihii že iz osnovne šole dalje.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Marec 24, 2009 Deli Objavljeno Marec 24, 2009 Brejker: 8let nazaj sem pričel trenirat Break Dance. In sem se najprej vpisal na modelarji.com forum in sem bil preprost z nickom tako da sem nahitro napisal: Brejker_kar me sedaj zaznamuje...(tam nemoreš spremeniti nicka) _lahkorečem, da je to moie internetno ime. _Drgač sm pa mgajvr :whistle: __ http://www.facebook.com/home.php?#/video/v...v=1094236003621 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 24, 2009 Deli Objavljeno Marec 24, 2009 Dolga leta poznan na spletu kot DeX, ampak je bil čas za spremembo :) In sem ostal kar pri svojem pravem imenu, kar niti ni tako slabo, glede na to, da me preko forumov pozna ogromno folka in se je nadimek že kar malo preveč prijel. Če je pa enak z imenom, pa ni problema :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 25, 2009 Deli Objavljeno Marec 25, 2009 Pred leti smo s kolegi, pijani in zadeti do amena, gledali en dokumentarec o eskimskih psih. No, enemu izmed psov je bilo tako ime... :krneki: motoristka7 in malakai 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 25, 2009 Deli Objavljeno Marec 25, 2009 (popravljeno) Nekoč mi je ena v postelji rekla "Daj me, ti Mashina ..." ... saj sumim, da se je zmotila, da me je z enim zamenjala, samo vseeno ... ime ostane ... B) Popravljeno Marec 25, 2009. Popravil mashina pajkica in Sitko 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 25, 2009 Deli Objavljeno Marec 25, 2009 Nekoč mi je ena v postelji rekla "Daj me, ti Mashina ..." ... saj sumim, da se je zmotila, da me je z enim zamenjala, samo vseeno ... ime ostane ... B) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Armany....tk so klicali mojga brata (nevem zaka) in pol še mene armany junior...pa naj ostane kr armany Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se